Anmeldelser af Casa Bassa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Bassa

Læs personlige anmeldelser af Casa Bassa som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bassa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk ferieoplevelse

Orvieto som feriedestination

Casa Bassa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bassa
Villa med 10 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn

Dejligt feriehus med vinmarker i baghaven - god plads inde og ude

Herlig perle i stille og smukke omgivelser - gode værelser, dejligt køkken, skøn pool - alt fungerede - supersød ejer, der diskret plejede omgivelserne og poolen hver morgen - så alt var klar til en ny dag - fantastisk!
Det fremgår af hjemmesiden at der ikke er wifi, men der var en lille smule til rådighed hver dag til deling, til stor glæde for den yngre del af selskabet ;o)

Anbefaling til kommende gæster

Taxaservice fra stationen/byen lukker kl. 22.00 - Togbane og rulletrapperne ned til parkeringen lukker endnu tidligere - det skal man lige være obs på, hvis man kommer sent hjem med toget fra f.eks. en dagstur til Rom, eller gerne vil spise middag i den gamle bydel.

Casa Bassa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bassa
Villa med 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
Jørgen og familien fra Lynge boede på Casa Bassa i Orvieto fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Alt omkring denne rejse har været perfekt. Vi har altid mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere i in-italia, når vi havde spørgsmål og problemer fik vi kompente svar og løsninger. Casa Bassa oversteg vores forventninger, et vidunderligt hus der standardmæssigt var på højde med et luksushotel og så havde vi det hele for os selv. Huset lå på den skønneste plet, en have der var smuk og velpasset, en fin pool og så kunne vi nyde udsigten til Orvieto og til vinmarker. Ikke lang kørsel til Assisi og Gubbio, spændende byer, men vi faldt totalt for Orvieto, som vi kunne køre til på 10 minutter. Da vi ankom til Casa Bassa blev vi modtaget af de venligste mennesker. Vi følte os hjemme med det samme og er alle enige om, at vi på et tidspunkt vender tilbage, og vi anbefaler dette sted til venner og bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hans Henrik og familie fra Hellerup boede på Casabassa i Orvieto fra d. 1. til d. 15. juli 2006.

Vi er nu kommet hjem fra vores tur til Casabassa, alt i alt har det været en god oplevelse at bo i Casabassa, hvis jeg skal rette på noget, ville det være en god ide at skrive på hjemmesiden at hele lejligheden ligger på 1 sal, ikke at det skabte problemer for os. Ligeledes var der "lidt" trafikstøj fra den nærliggende vej. Men ud over dette har det været 2 meget dejlige uger i Casabassa, og at Italien så lige gik hen og blev verdensmester i fodbold, mens vi var dernede, blev turen jo ikke dårligere af. Jeg er overbevist om at vi nok tager der ned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Populært i Umbrien

Podere le Olle

Montegabbione

Villa Subretia

Montefalco

search map