Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Bassa ligger fem minutters kørsel (seks km) fra stemningsfulde Orvieto, den middelalderlige by bygget af tufsten. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger kun tre km fra stedet.

Stor dejlig have

Landskabets stærke farver og husets tufstensmure gør villaen til en afslappende bolig. Huset ligger på en bakketop og udsigten strækker sig fra høje bakketoppe til vinmarker, olivenplantager og kornmarker. Huset er omgivet af en stor have rig på blomster og udstyret med havemøbler samt pool (4 x 8 meter) som vil gøre opholdet endnu mere bekvemt. Poolen er åben mellem 16/5-30/9 med forbehold for ændringer.

Læs mere om Casa Bassa

Villa med privat pool:
Villaen, på cirka 180 m², er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, satellit-tv, kaffemaskine, wi-fi (max 1 GB pr. dag), hårtørrer, vaskemaskine og uafhængigt varmesystem.

Huset ligger i to etager, og du har adgang til første etage via en udvendig trappe, der ender i en loggia med smuk udsigt. Her har du en stue med en stor pejs, køkken/spisestue, to soveværelser med dobbeltsenge, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser, et med badekar og et med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Bassa

Læs personlige anmeldelser af Casa Bassa som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bassa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Bassa

Afslappende ferie

Dejlig ferie i gammelt hus med hyggelig italiensk interiør. Huset ligger udenfor den lille by Sferracavallo, så vi anbefaler adgang til bil. Taster du GPD-koordinaterne ind, er det let at finde frem. Man må regne med lidt traktorstøj fra tid til anden, da huset ligger i et landbrugsområde.
Huset har fire soveværelser oppe i overetagen og en lille lejlighed i underetagen. Ejeren kommer forbi hver morgen og renser swimmingpoolen.
Relativt stor grund omkranset af træer og det er let at finde plads med både sol og skygge.

Læs mere

Dejligt feriehus med vinmarker i baghaven - god plads inde og ude

Herlig perle i stille og smukke omgivelser - gode værelser, dejligt køkken, skøn pool - alt fungerede - supersød ejer, der diskret plejede omgivelserne og poolen hver morgen - så alt var klar til en ny dag - fantastisk!
Det fremgår af hjemmesiden at der ikke er wifi, men der var en lille smule til rådighed hver dag til deling, til stor glæde for den yngre del af selskabet ;o)

Læs mere

Fantastisk ferieoplevelse

Læs mere

Jørgen og familien fra Lynge boede på Casa Bassa i Orvieto fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Alt omkring denne rejse har været perfekt. Vi har altid mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere i in-italia, når vi havde spørgsmål og problemer fik vi kompente svar og løsninger. Casa Bassa oversteg vores forventninger, et vidunderligt hus der standardmæssigt var på højde med et luksushotel og så havde vi det hele for os selv. Huset lå på den skønneste plet, en have der var smuk og velpasset, en fin pool og så kunne vi nyde udsigten til Orvieto og til vinmarker. Ikke lang kørsel til Assisi og Gubbio, spændende byer, men vi faldt totalt for Orvieto, som vi kunne køre til på 10 minutter. Da vi ankom til Casa Bassa blev vi modtaget af de venligste mennesker. Vi følte os hjemme med det samme og er alle enige om, at vi på et tidspunkt vender tilbage, og vi anbefaler dette sted til venner og bekendte.

Læs mere

Hans Henrik og familie fra Hellerup boede på Casabassa i Orvieto fra d. 1. til d. 15. juli 2006.

Vi er nu kommet hjem fra vores tur til Casabassa, alt i alt har det været en god oplevelse at bo i Casabassa, hvis jeg skal rette på noget, ville det være en god ide at skrive på hjemmesiden at hele lejligheden ligger på 1 sal, ikke at det skabte problemer for os. Ligeledes var der "lidt" trafikstøj fra den nærliggende vej. Men ud over dette har det været 2 meget dejlige uger i Casabassa, og at Italien så lige gik hen og blev verdensmester i fodbold, mens vi var dernede, blev turen jo ikke dårligere af. Jeg er overbevist om at vi nok tager der ned igen.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Bassa

Læs mere
 
search map