Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Bassa ligger fem minutters kørsel (seks km) fra stemningsfulde Orvieto, den middelalderlige by bygget af tufsten. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger kun tre km fra stedet.

Stor dejlig have

Landskabets stærke farver og husets tufstensmure gør villaen til en afslappende bolig. Huset ligger på en bakketop og udsigten strækker sig fra høje bakketoppe til vinmarker, olivenplantager og kornmarker. Huset er omgivet af en stor have rig på blomster og udstyret med havemøbler samt pool (4 x 8 meter) som vil gøre opholdet endnu mere bekvemt. Poolen er åben mellem 16/5-30/9 med forbehold for ændringer.

Læs mere om Casa Bassa

Villa med privat pool:
Villaen, på cirka 180 m², er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, satellit-tv, kaffemaskine, wi-fi (max 1 GB pr. dag), hårtørrer, vaskemaskine og uafhængigt varmesystem.

Huset ligger i to etager, og du har adgang til første etage via en udvendig trappe, der ender i en loggia med smuk udsigt. Her har du en stue med en stor pejs, køkken/spisestue, to soveværelser med dobbeltsenge, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser, et med badekar og et med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map