Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Bassa ligger fem minutters kørsel (seks km) fra stemningsfulde Orvieto, den middelalderlige by bygget af tufsten. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger kun tre km fra stedet.

Stor have

Landskabets stærke farver og husets tufstensmure gør villaen til en afslappende bolig. Huset ligger på en bakketop og udsigten strækker sig fra høje bakketoppe til vinmarker, olivenplantager og kornmarker. Huset er omgivet af en stor have rig på blomster og udstyret med havemøbler samt pool (4 x 8 meter) som vil gøre opholdet endnu mere bekvemt.

Læs mere om Casa Bassa

Villa med 10 sovepladser:
- Villaen er på ca. 220 m² og indrettet med møbler i klassisk stil. Den er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine samt selvstændigt varmeanlæg. Huset ligger i to plan med opholdsrum med køkkenhjørne i stueetagen, dobbeltværelse og badeværelse med bruseforhold, der er handicapegnet. Boligarealet på første etage, hvortil man har adgang ad en udendørstrappe som ender i et lille loggia med dejlig udsigt, består af stor opholdsstue med stor pejs, spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge samt to badeværelser med toilet og henholdsvis bruser og karbad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Populært i Umbrien

search map