Agriturismo i Monteleone di Orvieto i Umbrien

Borgo Santa Maria

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette maleriske gamle kompleks af bondehuse befinder sig på grænsen til Toscana (her er fx kun 30 km til Montepulciano). Her finder du ti smukt indrettede lejligheder, der alle har en egen udeplads med bord og stole samt udsigt over landskabet.

Mange udfoldelsesmuligheder

Du behøver ikke at kede dig her, for på Borgo Santa Maria finder du både en lille fodboldbane, en volley ball-bane, petanquebane, en fiskedam, en legeplads og udlejning af mountainbikes. Her er naturligvis også pool, den er 15 x 7 meter stor, med en afdeling for børn (på det laveste er den kun 20 cm dyb). På gården er der desuden fælles vaskeri, udsalg af lokale produkter (blandt andet vin, olie og grøntsager) samt et internet point (og trådløst internet, der dækker store dele af det fri).

Og så lidt til

I den lille landsby Santa Maria, der ligger 900 meter fra gården, er der en restaurant og indkøbsmuligheder, mens du finder en jernbanestation 4 kilometer væk i Fabro. Endelig skal man ikke glemme muligheden for gode vandreture på de afmærkede stier i området, og det er også muligt at få madlavningskurser på gården (I skal dog minimum være fire personer). 450 meter fra gården løber jernbanesporene, og alt efter vindens retning vil du i forskelligt omfang kunne høre de passerende tog.

Læs om lejlighederne på Borgo Santa Maria

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Populært i Umbrien

search map