Agriturismo i Montegabbione i Umbrien

Podere le Olle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Børn er ikke velkomne på Podere le Olle, så er det sagt! Du skal nemlig være mindst 11 år gammel, før du får lov til at bo på denne enestående perle af en gammel gård.

Respekt for det oprindelige

Det er sjældent at opleve noget så helt igennem velholdt og malerisk, hvor man til perfektion har forstået at holde balancen mellem respekten for det oprindelige og moderniseringen, samtidig med at resultatet fremstår gennemført stilsikkert. Alt ånder fred på gården, der ligger midt i det smukt bølgende og varierede landskab, omgivet af de mange oliventræer, hvis frugter hvert år presses til en pragtfuld økologisk olivenolie.

Læs mere om Podere le Olle

Drives efter økologiske principper

Gården drives for øvrigt også på alle andre områder efter økologiske principper, og i videst muligt omfang også bæredygtigt. De frivilligt barnløse unge ejere forbereder hver morgen en lækker morgenmad til gæsterne, og der er også mulighed for en let frokostanretning med charcuteri, ost og grøntsager fra køkkenhaven. Om lørdagen kan du også spise middag på gården. Du er desuden velkommen til at bruge køkkenet og dets køleskab under dit ophold.

Smagfulde værelser

Podere le Olle er noget helt for sig, for i de smagfulde værelser finder du hverken fjernsyn, aircondition eller internetforbindelse. Efter et besøg på gården forstår man det godt, for denne oase har slet ikke brug for den slags moderne forstyrrende elementer, tværtimod.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Poderi Arcangelo

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Umbrien

search map