Agriturismo i Montefalco i Umbrien

Villa Subretia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Subretia ligger i den lille flække Fabbri i Montefalco kommune, hvor Umbriens bedste vin, den robuste røde Sagrantino, produceres.

Statelig villa

Villaen, som ligger ved siden af en traditionsrig vinkælder, er blevet istandsat og indrettet ganske kunstnerisk. Alle lejlighederne er nemlig blevet møbleret med specielt designede møbler - man kunne sige i minimalistisk stil - som er blevet skabt af en lokal snedker, og væggene er blevet malet yderst fantasifuldt. Det lyder mere bizart, end det er, og effekten er faktisk meget behagelig: alt virker harmonisk og i overensstemmelse med bygningens materialer og stil.

Læs mere om Villa Subretia

Udsigt, pool og vinproduktion

Gæsterne på Villa Subretia kan glæde sig over landskabet og udsigten mod Trevi, det store svømmebassin med springvand i midten og vandmassage langs siderne samt børnebassin og over familiens vinproduktion og vinkælder (Rocca di Fabbri, der ligger i kort afstand fra villaen, og hvor det tilmed er muligt at smage på vinene og naturligvis købe dem).

Tæt på restauranter

På Villa Subretia finder du endvidere reception og parkeringsplads. For gode spisesteder anbefaler vi en tur til Montefalco (ca. 5 km).

Specielle lejligheder

Lejlighederne er som sagt noget for sig selv. De råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og komfur med elektriske plader samt ovn (nogle har mikrobølgeovn) og køleskab. Lejlighederne på første sal har aircondition, dem i stueetagen er så velisolerede, at aircondition ikke er nødvendig. Det bør bemærkes, at rygning ikke er tilladt inde i boligerne. N.B.: Der findes ikke børnesenge på Villa Subretia!

Læs om lejlighederne på Villa Subretia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Subretia

Læs personlige anmeldelser af Villa Subretia som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Subretia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Villa Subretia

Dejlig roligt

Rigtig lækkert sted. Lejlighederne ligger i nogle smukke naturlige rammer. Der er god plads, med et lille fint køkken, der er bare ikke nogle pander eller gryder. Det er en god størrelse pool, som dog godt kan være lidt kold, da den ikke er opvarmet. I alt var det en rigtig dejlig oplevelse på Villa Subretia, med venligt personale.

Læs mere

Super herligt

Et roligt og rart sted, dejlig pool. Tæt på den lille landsby San Luca med en restaurant og juli musikfestival. Bil er et must. Nice værter gode værelser med italiensk føler. Fantastisk vingård.

Læs mere

Dejligt sted med skøn udsigt!

Subretia er et dejligt sted, med sødt personale. Poolen ligger på første række til en smuk
Udsigt med vinmarker, bakker og bjerge. Hvilket gør det nemt, at bruge flere timer med at nyde solen og kigge ud i horisonten.

Stedet vil nyde godt af en ordenlig aircondition, da der altså bliver meget varmt i løbet af natten. Derudover ligger nogen af værelserne klods op ad en mindre vej, som er mildt trafikeret. Dog larmer det meget når man prøver at sove.

Alt i alt en dejlig oplevelse, men plads til mindre forbedringer.

Læs mere

Smuk beliggenhed

Den lejlighed vi havde bestilt var vi ikke tilfreds med, så vi opgraderede til en bedre. Den nye lejlighed lå med fantastisk udsigt over bjerge og olivenmarker.
Poolområdet var lidt slidt - og der var for få solsenge.

Ejerne af Villa Subretia er producenter af Umbrisk topvin, bl.a. Sangratino de Montefalco. En prøvesmagning kan klart anbefales.
Med udgangspunkt i Subretria tog vi på vandreture i omegnen. Der er bla. nogle meget fine ture der starter i Trevi.

Morgenmaden var efter italienske forhold god. Der var flere dage både ost og æg.

Meget venligt personale på stedet.

Læs mere

Dejligt ophold hos Villa Subretia

Vi havde en dejligt ferie, opholdet i Villa Subretia var ok, søde og imødekommende personale, altid hjælpsomme og serviceminded.
Dog et stort minus, alt for lidt solvogne til så mange mennesker og for lidt opsyn med de besøgendenes opførelses ved poolen, oplevede omkring 10 englænder som var yderst højtrystende og fyldte utroligt meget ved og i poolen.

Læs mere

Afslappende landlig idyl centralt i Umbrien

Personalet er supersøde og hjælpsomme - lejlighederne ok - morgenmaden fin -beliggenheden for ture i Umbrien i bil er meget central.

Læs mere
 
search map