Agriturismo i Montefalco i Umbrien

Villa Subretia

 
Villa Subretia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Subretia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montefalco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Subretia ligger i den lille flække Fabbri i Montefalco kommune, hvor Umbriens bedste vin, den robuste røde Sagrantino, produceres.

Statelig villa

Villaen, som ligger ved siden af en traditionsrig vinkælder, er blevet istandsat og indrettet ganske kunstnerisk. Alle lejlighederne er nemlig blevet møbleret med specielt designede møbler - man kunne sige i minimalistisk stil - som er blevet skabt af en lokal snedker, og væggene er blevet malet yderst fantasifuldt. Det lyder mere bizart, end det er, og effekten er faktisk meget behagelig: alt virker harmonisk og i overensstemmelse med bygningens materialer og stil.

Læs mere om Villa Subretia

Udsigt, pool og vinproduktion

Gæsterne på Villa Subretia kan glæde sig over landskabet og udsigten mod Trevi, det store svømmebassin med springvand i midten og vandmassage langs siderne samt børnebassin og over familiens vinproduktion og vinkælder (Rocca di Fabbri, der ligger i kort afstand fra villaen, og hvor det tilmed er muligt at smage på vinene og naturligvis købe dem).

Tæt på restauranter

På Villa Subretia finder du endvidere reception og parkeringsplads. For gode spisesteder anbefaler vi en tur til Montefalco (ca. 5 km).

Specielle lejligheder

Lejlighederne er som sagt noget for sig selv. De råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og komfur med elektriske plader samt ovn (nogle har mikrobølgeovn) og køleskab. Lejlighederne på første sal har aircondition, dem i stueetagen er så velisolerede, at aircondition ikke er nødvendig. Det bør bemærkes, at rygning ikke er tilladt inde i boligerne. N.B.: Der findes ikke børnesenge på Villa Subretia!

Lejlighederne på Villa Subretia

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Umbrien

search map