Feriebolig i Marsciano i Umbrien

La Cascina Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lille resort udbyder kun syv lejligheder med mulighed for at leje hele ejendommen. Foruden lejlighederne er her et fælleshus med køkken, TV og læsehjørne, hvor du kan slappe af med en bog. Dette er stedet for dig, der gerne vil holde ferie i fredens tegn.

Roligt, grønt og smukt

Selvom haven er ikke så stor, ca. 2.000 kvm, er her alligevel blevet plads til en legeplads til de mindste gæster samt en udendørs pool, så du har mulighed for at sole og bade.

Her er fælles vaskerum og skulle "Grill-Bill" indfinde sig, kan du benytte den fælles grill til formålet. Omkring dig strækker det grønne landskab, og alt er meget fredeligt. De lave, charmerende stenhuse passer fint ind i omgivelserne, og det er her, at du finder lejlighederne.

Læs mere om La Cascina Resort

Du kan tage på opdagelse

På La Cascina Resort har du en god base for at tage på udflugter. Til Perugia har du kun ca. 24 km, hvilket er rigtigt dejligt, da du har et rigt udvalg i Perugia - og her snakker vi ikke kun gode restauranter med udendørs servering. Andre steder, som du ikke bør misse, er Spello, Spoleto, Gubbio, Assisi og Todi for at nævne et par stykker. Turen til Trasimenosøen tager ca. ½ time (28 km), og grænsen til Toscana ligger ca. 1 time væk i bil.

Rundt omkring i regionen er der flere indbydende vingårde, som du kan besøge, og du har en af dem ca. 2 km væk og en anden ca. 3 km væk. For at komme til en købmand, hvor du kan handle diverse lækkerier med hjem, er der ca. 7 km, og hvis du lægger et par km til, når du Marsciano, som har større supermarkeder, barer, restauranter, apotek, banker, kiosker og en del småbutikker.

Rustik stil med charme

Det er let at falde til på La Cascina Resort. Selv om både husene og indretningen er rustik, som det bør være på landet, så er der stadig en del charme og elegance. Her er benyttet meget sten og træ i indretningen både inde og ude. Til hver lejlighed hører en overdækket veranda, hvor du kan slappe af. Lejlighederne er udrustet med køkkenhjørne, hvor du har kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab med frys. Desuden er her TV og gratis Wi-Fi (op til 5 GB).

Vi kan tilbyde to lejlighedstyper med mulighed for at forespørge på hele ejendommen. Derved tager du alle lejlighederne og får adgang til privat pool, 5 dobbeltværelser, 3 fællesværelser med køkkenhjørner, 3 badeværelser samt fælleshuset hvor du har køkken mm.

Lejlighederne på La Cascina Resort

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse

Lille opholdsstue med køkkenhjørne (køleskab med frys) og sovesofa, soveværelse med 2 sovepladser, badeværelse med bruser. Overdækket terrasse. Ca. 40 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

Lille opholdsstue med køkkenhjørne (køleskab med frys) og sovesofa, 2 soveværelser med 2 soveplader hver, badeværelse med bruser. Overdækket terrasse. Ca. 70 kvm.

Villa m. privat pool

Booker du hele huset, får du 5 soveværelser og to sovesofaer til en total på 10+4 personer. Ud over fællesrum med køkken, privat pool og parkering.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map