Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen nævnes første gang i de historiske kilder i år 1004, men landsbyen har formentlig ligget her betydeligt længere. Den gamle bykerne er meget velbevaret og rig på hyggelige, smalle gader, der indbyder til slentreture. 

Byens gelateria er kendt i hele området med lækker, frisklavet is, der tiltrækker slikmunde fra nær og fjern. I byen findes derudover en håndfuld butikker, et velassorteret supermarked supermarked og et begrænset, men i forhold til byens størrelse fornuftigt udvalg af spisesteder. Mandag morgen er der marked. 

Kort over Marsciano

Klik på kortet og få et overblik over byen og området. Her kan du også hurtigt se, hvilke ferieboliger vi i øjeblikke tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger i Marsciano

Vil du opleve det  autentiske Italien, er Marsciano et godt rejsemål. Vi har stor erfaring i at finde de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i denne type charmerende middelalderbyer, hvor du både får en ferie i stemningsfulde omgivelser og har et godt udgangspunkt for spændende udflugter.

Brug søgemaskinen ovenfor til at finde ledige ferieboliger i din ferie. Du kan læse uddybende beskrivelser af de forskellige indlogeringsmuligheder ved at klikke ind på boligerne i søgeresultatet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige indkvartering til din ferie i Umbrien? Ring eller skriv til os. Vi har stort lokalkendskab og kan guide dig til den helt rigtige destination i forhold til dine ønsker.

Læs mere om Marsciano

Skjul teksten
 
 
search map