Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil derfor nok kigge forgæves efter Lisciano Niccone i din guidebog, for den lille by på grænsen til Toscana har ikke meget af det, turisterne tager på udflugt efter. Her er ingen maleriske borge, ingen kirker med prægtige altertavler, blot en lille søvnig provinsby med diverse butikker, barer og et spisested eller to.

Omgivelserne med skovklædte bløde bjerge er dog smukke, og du har her et godt udgangpunkt for udflugter i både Umbrien og Toscana. I byen selv kan du også se nogle ruinrester af en borg, som stammer fra det 11. århundrede, hvor området takket være den strategiske position tæt ved den øvre del af Tiberdalen var stærkt befæstet. 

Byen som ligger i dalen omkring Niccone, en biflod til Tiberen, har siden middelalderen været kendt for produktion af kastanjer, men egnen er også rig på olivenlunde. 

Kort over Lisciano Niccone

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Umbrien. 

Drømmer du om en ferie i fredelig landlig idyl, kan vi anbefale dig at holde ferie på et agriturismo i Umbrien. Det kan være en chance for at bo på et charmerende rustikt landsted, hvor man stadig driver et aktivt landbrug. Der findes både agriturismo"er for dig, som rejser med børn, og hvis du er på udkig efter en romatisk ferie for to.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Lisciano Niccone. 

Har du spørgsmål om de forskellige indkvarteringsmuligheder i området eller bare brug for hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du naturligvis velkommen til at ringe til os.

Transport

Der er omkring 1800 km at køre hertil fra Danmark. For at få flest mulig feriedage i Italien vælger mange af vores rejsende derfor at flyve til Italien. Skal du holde ferie i Lisciano Niccone, er Perugia lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er derudover adskillige andre større internationale lufthavne (klik på kortet ovenfor for en oversigt). I disse finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til resten af Europa - heriblandt Danmark. 

Det er ikke unormalt, at flyselskaberne laver ændringer i ruter og afgange fra sæson til sæson. Derfor bør du altid søge på aktuelle informationer i søgemaskinen på In-italia. Du kan her nemt sammenligne aktuelle priser på rejser fra alle flyselskaber, der flyver til Italien, og ikke mindst hurtgigt finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der er forbindelse til Lisciano Niccone fra Perugia med en kombination af tog og bus. Det er dog betydeligt hurtigere at komme hertil fra lufthavnen i bil, hvorfor vi anbefaler flyrejsende at bestille en lejebil hjemmefra. Så bliver det også lettere at komme omkring i løbet af ferien.

Information om billeje i Italien

 

Læs mere om Lisciano Niccone

Udflugter

Der er ikke langt til Trasimenosøen, som ligger en snes kilometer mod syd. Det er en af Italiens største søer, som udover smuk natur også omgives af talrige charmerende middelalderbyer. 

Kør også gerne en tur til kunstbyen Cortona, som Lisciano Niccone engang hørte under. 

Måske kom du allerede igennem Perugia på vejen fra lufthavnen, men byen er under alle omsændigheder værd at bruge lidt tid på på grund af dens rige kulturliv, regelmæssige festivaler, spisesteder på mange stemningsfulde pladser.

Lokale links

Kommunens egen hjemmeside: www.lisciano.org

Skjul teksten
 
 

Populært i Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

Podere le Olle

Montegabbione

search map