Agriturismo i Gubbio i Umbrien

Agriturismo San Vittorino

 
Agriturismo San Vittorino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo San Vittorino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gubbio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er fred og ro, for skønt der kun er 5 km ind til Gubbio, så ligger borgen omkranset af sine store jorder med 32 hektar skov og oliventræer.

Storslået udsigt

Man har en storslået udsigt over skove, bakker og dale helt til Gubbio, og alle gæsterne er velkomne til at benytte den store pool. Et lille stykke fra lejlighederne ligger en stor plæne med en lille legeplads med gynger og rutsjebane og en lille bane til bueskydning.

Læs mere om Agriturismo San Vittorino

Lidt historie

San Vittorinos historie går tilbage til Middelalderen. Fra 1163 har vi således en kilde, der beretter, at kejser Frederik Barbarossa gav borgen "Castrum S. Victorini" i len til Gubbio. Man ved ikke med sikkerhed, hvornår bygningen er fra, eller hvilken funktion den har haft, men det er dog sandsynligt, at den har givet nattely til de mange pilgrimme, der kom ad "Via Francescana", den vej der førte til Assisi og flere af de store franciskanerklostre i regionen.

Prøv gårdens egen restaurant

I dag er ejendommen restaureret grundigt, og ud over ejerne er her plads til gæster i tre smukt indrettede lejligheder beliggende i stueetagen. Der er endvidere en lille - og flot - restaurant på gården, hvor man kan spise egnens typiske retter lavet med gårdens egne produkter (der kræves dog bordbestilling). Da dette primært er for gæsterne, vil mulighederne for at spise her afhænge af antallet af interesserede. Ellers kan man lave sin egen mad, for lejlighederne har gode køkkenfaciliteter, blandt andet ovn. Gæsterne kan benytte fælles vaskemaskine og tørrestativ. Alle lejlighederne råder over fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, DVD-afspiller, trådløs internetforbindelse og pengeskab samt egen terrasse med havemøbler og markise.

Lejlighederne på Agriturismo San Vittorino

Treværelseslejlighed Girasole med 4 + 1 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Girasole er ca. 50 m² og består af køkken, stue med pejs og enkelt sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over satellitfjernsyn, DVD-afspiller, telefon og pengeskab samt egen terrasse med havemøbler og markise.

Treværelseslejlighed Lavanda med 4 + 2 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Lavanda er ca. 50 m² og består af køkken, stue med pejs og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over satellitfjernsyn, DVD-afspiller, telefon og pengeskab samt egen terrasse med havemøbler og markise.

Treværelseslejlighed Margherita med 4 + 2 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Margherita er ca. 50 m² og består af køkken, stue med pejs og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over satellitfjernsyn, DVD-afspiller, telefon og pengeskab samt egen terrasse med havemøbler og markise.

Skjul teksten
 
 
search map