Agriturismo i Gubbio i Umbrien

Agriturismo Marano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Pragtfuld udsigt og rolige omgivelser er nøgleordene for denne stemningsfulde gamle gård. Da gården ligger ca. 8 kilometer fra Gubbio i retning mod Perugia, må man også sige, at beliggenheden er central. Der er 300-400 meter grusvej fra landevejen op til gården, så trafikstøj er her heller intet af.

Imponerende udsigt

De fleste vil nok især mindes udsigten fra gården og fra den 18 x 6 meter store pool, for den er virkelig imponerende. Agriturismo Marano er en del af en større gård med 100 hektar jorder, på hvilke der er 6 km vandrestier. Der er også en række mountainbikes til rådighed for gæster, så her er ingen undskyldninger for ikke at bevæge sig under opholdet, men her er også gratis wi-fi, hvis man ønsker mere stillesiddende aktiviteter.

Læs mere om Agriturismo Marano

Rustikke lejligheder

Lejlighederne er charmerende rustikke med deres rå stenvægge og gedigne møblement. Køkkenhjørnerne er ligeså landlige og solide som resten af lejlighederne, de er opmurede med stenvask og fire gasblus. For at alt ikke skal blive for bondsk, har lejlighederne dog også satellitfjernsyn.

Egen udeplads

Alle lejlighederne (bortset fra den mindste) er ganske rummelige, og næsten alle har to badeværelser/toiletter. Hver lejlighed har desuden sin egen udeplads med bord og stole. Og der er god parkeringsplads foran huset. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger to km fra gården, og 3-4 km herfra finder vi også restauranter og pizzeriaer.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Marano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Populært i Umbrien

L'Oasi

Assisi

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

search map