Agriturismo i Gualdo Cattaneo i Umbrien

Forte Sorgnano

Udsigt fra lejlighed Belvedere Pool og Forte Sorgnano i baggrunden Luftfoto af Forte Sorgnanos skønne omgivelser Legeplads Restaurant Du kan vælge at spise udendørs på den nærliggende borg Sorgnano Solnedgang på borgen Sorgnano lige i nærheden Borgen Sorgnano med restaurant Restauranten på borgen Sorgnano Pool Balkon af lejlighed Belvedere Haven foran lejlighed Uliveto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold


I Umbriens grønne hjerte, mellem Todi, Assisi og Perugia, ligger gården Forte Sorgnano. Bondehusene stammer fra slutningen af 1800-tallet, men de er for nylig blevet restaureret og opdelt i otte komfortable toværelseslejligheder og 3 rustikke værelser.

Restaurant på gården

På Forte Sorgnano findes der en dejlig pool med liggestole, parasoller, fælles grill samt havebord og -stole i haven samt fælles vaskemaskine. Gården har egen restaurant, åben både til morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan vælge enten den faste menu eller at spise a la carte. Der tilbydes også børnemenuer og vegetarmenuer.

Tag til middag på borgen

Blot ca. 500 m fra Forte Sorgnano ligger den smukke borg Castello di Sorgnano. Her venter der dig en helt eventyrlig restaurantoplevelse - og du kan tilmed gå herhen. Borgen ligger smukt på en bakketop i Umbriens kuperede landskab. På borgen, som kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede, kan du både spise ude og inde.

Mange aktivitetsmuligheder

Du behøver ikke at kede dig eller slappe af i skyggen hele tiden, for her er både mountainbike-udlejning, vandrestier, bordtennis, et fitness-rum (med et par spinning-cykler, vægtbænk og andet godt), en lille wellness-afdeling med loungeafdeling og jacuzzi, en lille fodboldbane, volleyballbane, petanquebane, minigolf, billard-stue og en lille børne-zoo med geder, gæs, høns, perlehøns, kalkuner og grise. Og så er her tilmed også en stor legeplads. Hesteridning og tennis finder man fire km herfra.

Læs mere om Forte Sorgnano

Honningproduktion

Forte Sorgnano strækker sig over 208 hektarer, af hvilke 180 er dækket med skov af egetræer, kastanjetræer og nåletræer. De resterende 28 hektarer er dækket af en århundrede gammel olivenplantage, som er udvidet med mere end 1000 unge oliventræer. På gården produceres også honning. På stedet har du mulighed for at købe deres egne produkter med hjem.

Lejlighederne

Toværelseslejlighederne ligger alle i hovedbygningen og er alle nydeligt møblerede i den klassiske rustikke stil fra Midtitalien, og familiens egne aktikke møbler er i et vist omfang blevet brugt. Køkkenfaciliteterne er ganske gode med fire blus; og som man så ofte ser i Umbrien, er her brugt køkkenmøbler, der minder om klædeskabe, men som indeholder alt det nødvendige. Lejlighederne er alle omkring 60 m² store og råder over egen indgang.

De to treværelseslejligheder ligger ca. 150 meter fra poolen og er noget større (ca. 90 m²). De råder begge over egen have med overdækket terrasse, køkken med opvaskemaskine og ovn, satellitfjernsyn og badeværelset med bruser.

Der findes ét såkaldt familieværelse på gården. Det ligger på første etage af hovedbygningen og er ca. 30 m² stort. Der er i grunden tale om to værelser en suite, det ene med dobbeltseng, det andet (lille) med to enkeltsenge, med ét badeværelse med bruser og toilet.

Læs om lejlighederne på Forte Sorgnano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Forte Sorgnano

Læs personlige anmeldelser af Forte Sorgnano som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Forte Sorgnano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Forte Sorgnano

Fantastisk Agriturismo

En fantastisk agriturismo, der oversteg vores forventninger.
Lav afsondret men havde alle bekvemmeligheder du har brug for.
Stort område med smuk natur.
Meget god restaurant og service.
Meget at gøre for børn. Vi boede på agriturismoen i flere dage uden at føle behovet for at tage på udflugter

Læs mere

En drøm!!

Forte Sorgnano er viduderlig og velholdt. Der er endda en legeplads, en grillplads, overdækket bordtennis og mange hyggelige siddepladser spredt omkring i anlægget. Ejerne har her skabt et rigtigt superanlæg som ikke lader noget tilbage at ønske. Ejerne selv er hjælpsomme og har altid et åbent øre for gæster. På anmodning forbereder de morgenmad, frokost eller middag.Lejlighederne er smagfulet, elegante og rummelige. TV med satellit-system er også tilgængelig. Nærheden til Perugia, Assisi og Spoleto er et andet plus. Turen er omkring 6 km. Man er også virkelig i det åbne og helt ugeneret. Vejen dertil er af god stand, og kan bruges af enhver form for bil. Vi kan kun anbefale dette sted og ville ikke tøve med at komme tilbage.

Læs mere

Bedømmelse af Forte Sorgnano

Vores familie har boet knap 1 uge på Forte Sorignano. Vi ferierede her sidste år og syntes, det var så godt, at vi ønskede at vende tilbage i år. Forte Sorgnano ligger omkring 4-5 kilometer oppe i bjergene, men er værd at gå op til, selv om vejen er både stejl og nogle steder ikke i så god stand. Servicen er fremragende, og det er dejligt at få lokale rejsetips fra hotelejerne, der er meget hjælpsomme og venlige. Den lejlighed vi lejede er meget behageligt og passer til vores behov med hensyn til standard og beliggenhed. Det er let at tilberede egen mad i boligen eller at spise på hotellets restaurant, som har en god standard med god mad og fine lokale vine. Der er en dejlig og ganske rolig atmosfære på Forte Sorgnano. Det er nemt at have børn med sig, da der både er en legeplads og en pool at svømme i.

Læs mere

Bedømmelse af Forte Sorgnano

Læs mere

OK sted med fin beliggenhed i hjertet af Umbrien. OBS, mange børn med tilhørende støj ...

Det var lidt besværligt at komme op til og finde, men grusvejen bliver man hurtigt vant til. Flot beliggenhed med tanke på udflugter til byerne i nærheden. Lejlighederne var fine, ikke vældig hyggelige, men man er jo mest ude. Savnet af Aircondition i soveværelset var stort. Køkkenet var ikke ligefrem godt udrustet, ikke at tilbyde vinglas i køkkenet i Italien er uhørt! Der var heller ikke en eneste kniv til at skære kød for eksempel. Stole og borde på udendørs terrasse var ikke noget at prale af.

Poolen var OK, men for det meste besat af børn og unge (og undertiden deres forældre) der spillede meget bold med tilhørende støj og skrigen. Vi havde en middag på stedets restaurant, mens vi var der, og det var bestemt let kaotisk og retter kom med hiv og sving. Tilbuddet om "fitnessrum" med tre fitnessmaskiner fundet på et loppemarked, og til en pris af Gud ved, hvor mange euro pr time var også latterligt. Men trods alt dette; Personalet var rart, vejen ikke SÅ slemt, poolen var pæn og ren, ligesom værelset. Nærliggende byer var dejlige, især de mindre Spello, Montefranco etc. Og for familier med børn er stedet helt sikkert et fund! Men; Det var 20 år siden for vores vedkommende ... Så for ældre par tror jeg faktisk ikke dette sted er det bedste.

Læs mere

Feriebolig på landet

Et dejligt roligt sted i smuk natur. Men langt ude af en grusvej, med mange ujævnheder der efterlod et ønske om en 4 hjuls trækker med høj frihøjde.
Maden på stedet restautant er på det jævne, bedømt ud fra eet besøg. Som vi egentlig fortrød efterfølgende. Men hvis man ikke ønsker at skulle forcere de fire-fem km grusvej i mørke er alternativet at lave mad selv. Eller spise tidligt...
Godt poolområde og fantastisk at sidde på terassen og nyde udsigten, roen og naturen.

Læs mere
 
search map