Agriturismo i Gualdo Cattaneo i Umbrien

Forte Sorgnano

Udsigt fra lejlighed Belvedere Pool og Forte Sorgnano i baggrunden Luftfoto af Forte Sorgnanos skønne omgivelser Legeplads Restaurant Du kan vælge at spise udendørs på den nærliggende borg Sorgnano Solnedgang på borgen Sorgnano lige i nærheden Borgen Sorgnano med restaurant Restauranten på borgen Sorgnano Pool Balkon af lejlighed Belvedere Haven foran lejlighed Uliveto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold


I Umbriens grønne hjerte, mellem Todi, Assisi og Perugia, ligger gården Forte Sorgnano. Bondehusene stammer fra slutningen af 1800-tallet, men de er for nylig blevet restaureret og opdelt i otte komfortable toværelseslejligheder og 3 rustikke værelser.

Restaurant på gården

På Forte Sorgnano findes der en dejlig pool med liggestole, parasoller, fælles grill samt havebord og -stole i haven samt fælles vaskemaskine. Gården har egen restaurant, åben både til morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan vælge enten den faste menu eller at spise a la carte. Der tilbydes også børnemenuer og vegetarmenuer.

Tag til middag på borgen

Blot ca. 500 m fra Forte Sorgnano ligger den smukke borg Castello di Sorgnano. Her venter der dig en helt eventyrlig restaurantoplevelse - og du kan tilmed gå herhen. Borgen ligger smukt på en bakketop i Umbriens kuperede landskab. På borgen, som kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede, kan du både spise ude og inde.

Mange aktivitetsmuligheder

Du behøver ikke at kede dig eller slappe af i skyggen hele tiden, for her er både mountainbike-udlejning, vandrestier, bordtennis, et fitness-rum (med et par spinning-cykler, vægtbænk og andet godt), en lille wellness-afdeling med loungeafdeling og jacuzzi, en lille fodboldbane, volleyballbane, petanquebane, minigolf, billard-stue og en lille børne-zoo med geder, gæs, høns, perlehøns, kalkuner og grise. Og så er her tilmed også en stor legeplads. Hesteridning og tennis finder man fire km herfra.

Læs mere om Forte Sorgnano

Honningproduktion

Forte Sorgnano strækker sig over 208 hektarer, af hvilke 180 er dækket med skov af egetræer, kastanjetræer og nåletræer. De resterende 28 hektarer er dækket af en århundrede gammel olivenplantage, som er udvidet med mere end 1000 unge oliventræer. På gården produceres også honning. På stedet har du mulighed for at købe deres egne produkter med hjem.

Lejlighederne

Toværelseslejlighederne ligger alle i hovedbygningen og er alle nydeligt møblerede i den klassiske rustikke stil fra Midtitalien, og familiens egne aktikke møbler er i et vist omfang blevet brugt. Køkkenfaciliteterne er ganske gode med fire blus; og som man så ofte ser i Umbrien, er her brugt køkkenmøbler, der minder om klædeskabe, men som indeholder alt det nødvendige. Lejlighederne er alle omkring 60 m² store og råder over egen indgang.

De to treværelseslejligheder ligger ca. 150 meter fra poolen og er noget større (ca. 90 m²). De råder begge over egen have med overdækket terrasse, køkken med opvaskemaskine og ovn, satellitfjernsyn og badeværelset med bruser.

Der findes ét såkaldt familieværelse på gården. Det ligger på første etage af hovedbygningen og er ca. 30 m² stort. Der er i grunden tale om to værelser en suite, det ene med dobbeltseng, det andet (lille) med to enkeltsenge, med ét badeværelse med bruser og toilet.

Læs om lejlighederne på Forte Sorgnano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map