Feriebolig i Corciano i Umbrien

Residence La Posta di Confine Agriturismo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig nord for Corciano, ca. 350 meter over havets overflade, på et roligt og stille sted i smukke omgivelser. Den lille gård er fra 1500-tallet, og fungerede dengang som en grænsestation. Smukke stenbygninger og indretning i rustik stil skaber den rette atmosfære og det er let at forelske sig i både huset og omgivelserne. Dette er et sted, der giver dig ro, langt fra hverdagens stress. Her kan du komme ned i gear.

Du får en varm modtagelse på Residence La Posta

Residence La Posta di Confine Agriturismo drives af Marco og Roberta sammen med deres søn Francesco, og eftersom de selv bor her på den lille gård, kan de altid sørge for, at du har det så godt som muligt. Der er meget at se til og kaste sig over i området, og ønsker du tips og råd, kan du bare spørge værtsparret. Foruden gastronomiske ture kan du besøge en kashmirfabrik, eller se på, mens de producerer keramik. Er du interesseret i at aktivere dig med for eksempel golf, findes der også mulighed for dette i nærheden. For afslappende stunder kan du begive dig til den skønne, udendørs pool, som du finder i haven, og slå dig ned i en af liggestolene og nyde udsigten.

Nyd alt det gode, der tilbydes

Selvom du bor i egen lejlighed med egen husholdning, er du velkommen ved morgenmadsbordet (mod betaling) hvor der bl.a. dækkes op med hjemmelavet marmelade, yoghurt, hjemmebagte kager, lokale oste og pølser. Ejerne arrangerer også madlavningskurser, og er du interesseret, kan du høre med værtsparret om muligheden for at deltage. På gården producerer de deres egen olivenolie, og er du interesseret i vin, kan du følge med på en af de organiserede ture, hvor du besøger lokale vinproducenter. En øko-gastronomisk tur med vin- og olieprøvesmagning kan du følge med på uden ekstra omkostninger.

Du får mere end bare en bolig under ferien

Du får som gæst en gratis øko-tur og prøvesmagninger af olivenolie og vin på en lokal cantina. Du kan også få en guidet tur på en kashmir- og keramikfabrik, hvis du er interesseret. Og til sidst kan du få en jeeptur (elektrisk) gennem olivenlunde og vinmarker som afslutter det hele. Små ting, der fungerer som en guldkant på dit ophold. Glem ikke at spørge efter et rabathæfte i receptionen, som bl.a. giver dig rabatter på forskellige restauranter i området. Nærmeste restaurant ligger i Mantignana, ca. 4 km. væk.

Læs mere om Residence La Posta di Confine Agriturismo

Personligt og charmerende

Lejlighederne er indrettet i rustik stil, og her er i alt to værelser og fem lejligheder. Lejligheden, vi tilbyder, hedder Mastro Giorgio og er på ca. 35 kvm. Faciliteterne i lejligheden er aircondition, oven og hårtørrer.

Værelset hedder Lilac (på grund af de lilla vægge), og er på 25 kvm. og kan tage op til 2 personer. Faciliteterne i værelset er opbevaringsboks og hårtørrer.

Du har adgang til internet og tv i gårdens fælles stue. Der indgår ikke morgenmad i prisen for dig, som bor i lejlighed med egen husholdning, men du får en velkomstpakke med marmelade, hjemmebagte kager, kaffe og mælk, så du har til en lille morgenmad den første morgen. Du, som vælger at bo på værelset, har derimod morgenmaden inkluderet.

Lejlighederne på Residence La Posta di Confine Agriturismo

Lejlighed m. 1 soveværelse (romantic)

(Matteo da Gualdo). Stue med tekøkken og spiseplads, soveværelse med 2 sovepladser, bad/bruser og WC. Ca. 40 kvm.

Lejlighed m. 1 soveværelse

(Mastro Giorgio). Stue med tekøkken og spiseplads, soveværelse med 2 sovepladser, bad/bruser og WC. Ca. 45 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser

(El Frate da Deruta). Stue med tekøkken og spiseplads, soveværelse med 2 sovepladser, soveværelse med 1 soveplads bad/bruser og WC. Ca. 40 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map