Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Città della Pieve ligger 500 meter over havet og hører til provinsen Perugia, og den gamle middelalderby ligger ca. 50 km sydvest for "kyssenes by". Vin er en vigtig indkomstkilde for byen, og der er primært rødvin vi taler om, D.O.C. Colli di Trasimeno. Men også olivenolien D.O.P Colli Orvietani som fremstilles i området har stor betydning for byen sammen med ægte safran. Foruden god mad og vin, byder byen også på smukke bygninger samt hyggelige pladser, gader og stræder. Bl.a. finder du en af Italiens smalleste gader i byen. Den hedder Vicolo Baccio Donna, som kan oversættes til passagen hvor man kysser damerne, for den er ganske enkelt så smal, at man ikke kan passere en smuk pige, uden at komme til at kysse hende.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mange spændende aktiviteter

Città della Pieve er en rigtig middelalderby med alt hvad det indebærer, også optog i middelalderdragter og forskellige konkurrencer. Samtidig er byen fødested for den berømte maler Perugino, som oprindeligt hed Piero di Vannucci. På trods af byen begrænsede størrelse er der flere gode trattoriaer/restauranter at vælge imellem, bl.a. kan Trattoria Bruno Coppetta anbefales varmt. Der er flere hyggelige barer, caffé'er, apotek, bank, supermarked, benzintank, og flere andre småbutikker i byen. Der afholdes også et hyggeligt udendørs marked en gang om ugen. Især i sommersæsonen liver den lille by gevaldigt op, og både lokale og tilfældige besøgende præger byens gader og pladser. Byen ligger i noget af Umbriens smukkeste natur, og hvis du vil tage på udflugt, er der mange muligheder. Bl.a. ligger Perugia, Assisi, Orvieto ogTrasimenersøen i behagelig køreafstand, men hvis du kører over grænsen til Toscana, kan du også besøge spændende steder som Crete Senesi, Montepulciano, Pienza og småbyerne i den berømte Val d'Orcia-dal.

Læs mere om Cittá della Pieve

Skjul teksten
 
 
search map