Villa i Castiglione del Lago i Umbrien

Villa Susanna

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil elske al den moderne komfort i denne villa med mange faciliteter. Villa Susanna er en del af et andet resort med to andre villaer blot få kilometer fra Trasimenosøen; Villa Aba og Villa Marty. Alle tre har privat pool og have.

Bo i kort afstand fra Trasimenosøen

Nyd roen og de smukke natur omgivelser ved søen. Der er ca. 3 km til søbredden, hvor du finder flere lidoer med udlejning af liggestole og parasoller, og kun 4 km til historiske Castiglione del Lago med den imponerende borg. Her kan du slentre rundt i de hyggelige gader med restauranter, små butikker og barer, samt flere udsigtsposter med kig til den imponerende sø. Udforsk stedet på to hjul med cyklerne som findes på resortet.

Besøg flere klassiske byer og landsbyer

Du befinder dig på grænsen mellem Toscana og Umbrien og har virkeligt mange muligheder for ture og udflugter i området. Vi anbefaler at I starter med en tur til Cortona 15 km nord på og nyder Renæssance arkitekturen og de hyggelige stræder. Tag videre fra Cortona til Arezzo for at få en middelalderby med på programmet. Og en kort køretur mod vest bringer dig til Val d´Orcia med byer som Pienza, Montepulciano og Lucignano. Oveni alt dette har du også hele Umbrien at udforske. F.eks. Perugia 40 km væk, som bestemt er besøget værd.

Nyd kvalitetstid med familien

Der er plads til op til 7 personer fordelt på tre soveværelser og rummelige stuer. Villaen er 120m². Nyd tiden med familien i den store private have med pool (10x5m og 150cm dybt). I kommer ikke til at kede jer med alle de mulige udendørs aktiviteter. Her er også overdækket terrasse med liggestole, hvor I også kan nyde middagsmaden i skyggen.

Bestil din villa i Italien

Villaen er udstyret med gedigne træmøbler og moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, satelit-tv og pengeboks. Villaen har to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf et med en suite bad, samt et soveværelse med to enkeltsenge og en dobbelt sovesofa i stuen. Derudover er her opholdsrum med køkkenhjørne, bad med brus, vaskerum og udeplads med havemøbler. I haven er der også legeplads til børnene, bordtennis og grill. God tur!

Villaen på Villa Susanna

Villa med 6/8 sovepladser (ca. 120 m²)

Her er; Udeplads med havemøbler, opholdsrum med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa og pejs, 2 soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har en suite badeværelse, et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med brus og vaskemaskine. Indendørsfaciliteter; Opvaskemaskine, vaskemaskine, satelit-tv, ovn, pengeboks, køleskab med frys, kaffemaskine til filterkaffe, brødrister, el-koger og myggenet. Udendørsfaciliteter; Pool, bord, stole, grill, legeplads, bordtennis og cykler.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Anbefalinger til dig

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Casaglia

Paciano, Umbrien

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Populært i Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve

search map