Villa i Castiglione del Lago i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Annekset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske, oprindeligt gamle bondegård ligger i grænseområdet mellem Toscana og Umbrien, tæt ved Trasimenersøen, hvilket betyder, at du hurtigt og let kommer såvel sydpå til Rom og nordpå til Firenze ad motorvejen A1, der passerer 10 kilometer (i luftlinje) herfra.

Kok i eget hus

Da man istandsatte gården, var det med tanke på at udleje værelserne separat som bed & breakfast, hvorfor alle værelser har eget internt badeværelse. Dette er også grunden til, at alle soveværelserne er udstyret med aircondition, hvilket er en stor sjældenhed i villaer af denne type. Her er for resten også mulighed for trådløs internetadgang. Hvis I ikke vil lave mad selv eller gå ud at spise, er det også muligt at få en kok til at komme og lave mad til jer enten med en fast menu eller efter jeres personlige ønsker.

Læs mere om Villa A Chiaraluna

Indhegnet have

Villaen er omgivet af en hektar have, som er helt indhegnet, med et 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm dybt) med tilhørende stor terrasse med parasoller og liggestole. Ved siden af poolen er der to havepavilloner med borde, stole og solstole. I haven er der naturligvis også en stor grill.

Villa med 18 sovepladser
- Villaen ligger i tre plan med indgang i stueetagen, hvor vi finder spisestue med aircondition, stue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og "dansk" kaffemaskine) og pejs samt syv små borde med to stole hver. Uden for stuen er der en overdækket søjlegang med sofaer og udsigt over søen. Desuden er der i stueetagen fire soveværelser:

Værelset Rosso di Sera med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse .
Værelset Solleone med dobbeltseng, sovesofa til én, pejs, badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse (værelset kan forbindes med Rosso di Sera via indre dør.
Værelset Aurora med dobbeltseng, sovesofa til én, pejs badeværelse med bruser og toilet samt stort karbad for enden af sengen (!) og søudsigt.
Værelset Crepuscolo med dobbeltseng, sovesofa til én, badeværelse med badekar og toilet samt udgang til overdækket terrasse (værelset kan forbindes med Aurora via indre dør.
Alle soveværelser er udstyret med aircondition, fjernsyn, elkedel, hårtørrer og badekåbe.

Du kommer op på første etage ad en ekstern trappe (første etage og stueetagen er ikke forbundet. Her finder du yderligere tre soveværelser:
Værelset Chiaraluna med dobbeltseng, stort karbad i selve rummet, pejs og badeværelse med bruser og toilet samt balkon med udsigt til Castiglione del Lago.
Suiteværelset Alba lille stue med pejs, sovesofa til én person, badeværelse med bruser samt toilet og stor terrasse med udsigt til poolen. 14 trin oppe finder vi soveværelset med dobbeltseng, som er et tårnværelse med 360 graders udsigt over landskabet og søen.
Værelset Tramonto med dobbeltseng, pejs og badeværelse med bruser og toilet samt balkon med udsigt til Castiglione del Lago.
Alle soveværelser er udstyret med aircondition, fjernsyn, elkedel, hårtørrer og badekåbe

Anneks med festlokale og vaskerum

Omkring 50 meter fra villaen finder du et anneks med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og -bræt samt ikke mindst et stort køkken (ovn, kogeblus, køleskab og opvaskemaskine) og en stor stue med pejs, sofaer, satellitfjernsyn og stort spisebord med stole til 18 personer. Og så er her for resten også et toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa A Chiaraluna

Læs personlige anmeldelser af Villa A Chiaraluna som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa A Chiaraluna. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Villa A Chiaraluna

Skøn ferie ved Lago di Trasimeno!

Vi var en gruppe afsted på 9 personer i alderen 7-70 år og lejede villaen i 11 dage. Vi fløj til Firenze og lejede to biler for at køre ned til Ranciano ved Castiglione del Lago - ca. 140km og tog omkring 1,5 time. Turen gik udemærket og vi fandt frem til villaen uden de store problemer. Super beliggenhed på en høj med udsigt. Området var virkelig flot.

Alle forventninger blev opfyldt med hensyn til boligen, poolen og de øvrige faciliteter. Stedet er rigtig godt til større grupper på omkring 7-14 deltagerer.

Vi kommer tilbage!!

Læs mere

Fantastisk

Jeg har ferieret i Italien gennem de sidste 25 år og dette sted ligger i top tre for mig. Intet mindre end et fantastisk sted. Udsigt over Toscana mod øst og Umbrien i vest. Huset ligger på toppen af en bakke, så den eneste lyd er fuglene, der synger . Værelserne tip top. Mad fik vi tre gange( vi var der 14 dage ) og der var rigeligt . Vi fik 8-10 italienske specialiteter hver gang og ingen gentagelser og fri drikkevarer til så prisen var absolut rimelig . Castiglione del Lago ligger centralt så der er et utal af muligheder for adspredelse , hvis man da ikke bare vil nyde tilværelsen på stedet. Som sagt er det bare et fantastisk sted.

MVH Klaus Adamsen.

Læs mere

En fantastik feriebolig for en stor familie

Beskrivelse af huset og gæsternes anmeldelser svigtede ikke. Et fantastisk sted, hvor vi har det for os selv i dejlig umbrisk natur.. Der blev gjort alt for at tilfredsstille os på en behagelig og disket måde. Gode indkøbsmuligheder. Flere glemte at starte varsomt med forretten ved vor bestilte middag . Det fortrød de. Dejlig og meget mad.
Vi brugte for 149 euro ekstra til el, selv om forbruget nok ikke var stort. Det lille køkken er ikke dansk udrustet. Tag Nescafe med. En dejlig ferie.

Læs mere

Forventninger indfriet

Alle vore forventninger til en god ferie blev indfriet. Venlig og effektiv kommunikation med ejeren. Huset fungerede upåklageligt.
For en stor familie, som gerne vil være ugeneret af naboer, er villaen ideel.

Læs mere

Italiens overflod

En uke omgitt av Italiensk overflod og luksus er over. Man kan godt kjenne den følelsen Jeppe måtte ha da han våknet i baronens seng om man våkner i himmelsengen i tårnværelset i Villa A Chiaraluna. La det være sagt med en gang, bildene fra huset innside lyver ikke, det akkurat så overdådig og fullt av detaljer som bildene viser. At kjøkkenet ikke var like velutstyrt får så være, det var mer enn nok for oss åtte godt voksne. Vi ble godt tatt vare på av vertinnen og hennes familie. Bare en liten advarsel til de som bestiller middag på huset, start forsiktig, for ellers kan det bli så alt for mye. Vi gir våre beste anbefalinger.

Læs mere

Perfekt "sommerhus"

Stedet er rigtigt dejligt, omgivelserne er bare i orden.

Læs mere
 
search map