Villa i Castiglione del Lago i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Annekset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske, oprindeligt gamle bondegård ligger i grænseområdet mellem Toscana og Umbrien, tæt ved Trasimenersøen, hvilket betyder, at du hurtigt og let kommer såvel sydpå til Rom og nordpå til Firenze ad motorvejen A1, der passerer 10 kilometer (i luftlinje) herfra.

Kok i eget hus

Da man istandsatte gården, var det med tanke på at udleje værelserne separat som bed & breakfast, hvorfor alle værelser har eget internt badeværelse. Dette er også grunden til, at alle soveværelserne er udstyret med aircondition, hvilket er en stor sjældenhed i villaer af denne type. Her er for resten også mulighed for trådløs internetadgang. Hvis I ikke vil lave mad selv eller gå ud at spise, er det også muligt at få en kok til at komme og lave mad til jer enten med en fast menu eller efter jeres personlige ønsker.

Læs mere om Villa A Chiaraluna

Indhegnet have

Villaen er omgivet af en hektar have, som er helt indhegnet, med et 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm dybt) med tilhørende stor terrasse med parasoller og liggestole. Ved siden af poolen er der to havepavilloner med borde, stole og solstole. I haven er der naturligvis også en stor grill.

Villa med 18 sovepladser
- Villaen ligger i tre plan med indgang i stueetagen, hvor vi finder spisestue med aircondition, stue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og "dansk" kaffemaskine) og pejs samt syv små borde med to stole hver. Uden for stuen er der en overdækket søjlegang med sofaer og udsigt over søen. Desuden er der i stueetagen fire soveværelser:

Værelset Rosso di Sera med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse .
Værelset Solleone med dobbeltseng, sovesofa til én, pejs, badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse (værelset kan forbindes med Rosso di Sera via indre dør.
Værelset Aurora med dobbeltseng, sovesofa til én, pejs badeværelse med bruser og toilet samt stort karbad for enden af sengen (!) og søudsigt.
Værelset Crepuscolo med dobbeltseng, sovesofa til én, badeværelse med badekar og toilet samt udgang til overdækket terrasse (værelset kan forbindes med Aurora via indre dør.
Alle soveværelser er udstyret med aircondition, fjernsyn, elkedel, hårtørrer og badekåbe.

Du kommer op på første etage ad en ekstern trappe (første etage og stueetagen er ikke forbundet. Her finder du yderligere tre soveværelser:
Værelset Chiaraluna med dobbeltseng, stort karbad i selve rummet, pejs og badeværelse med bruser og toilet samt balkon med udsigt til Castiglione del Lago.
Suiteværelset Alba lille stue med pejs, sovesofa til én person, badeværelse med bruser samt toilet og stor terrasse med udsigt til poolen. 14 trin oppe finder vi soveværelset med dobbeltseng, som er et tårnværelse med 360 graders udsigt over landskabet og søen.
Værelset Tramonto med dobbeltseng, pejs og badeværelse med bruser og toilet samt balkon med udsigt til Castiglione del Lago.
Alle soveværelser er udstyret med aircondition, fjernsyn, elkedel, hårtørrer og badekåbe

Anneks med festlokale og vaskerum

Omkring 50 meter fra villaen finder du et anneks med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og -bræt samt ikke mindst et stort køkken (ovn, kogeblus, køleskab og opvaskemaskine) og en stor stue med pejs, sofaer, satellitfjernsyn og stort spisebord med stole til 18 personer. Og så er her for resten også et toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map