Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Canalicchio ligger i ca. 420 m over havets overflade, og du får derfor en fantastisk udsigt over de omkringliggende landskaber i tilkøb. Her er det Longobarderne, et germansk folk som ifølge sagaerne kom fra det sydlige Skandinavien, som satte sine spor på området. Det er også deres borg fra 1100-tallet, samt benediktinerklostret San Fortunato og flere fæstninger bygget på samme tid, som formede byen. I 1326 blev borgens mure bygget til, og byen fik sit nuværende navn.

I dag huser borgen et eksklusivt ferieresort med spa. Derudover kommer folk her for at nyde den skønne natur i området, der indbyder til en aktiv ferie i Umbrien med vandring, cykling eller lystfiskeri. 

Kort over Canalicchio

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et overblik et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En fryd for både øje og sjæl

Byen ligger smukt i regionens grønne favn. Her kan du slappe af og nyde stilheden, og lade øjet vandre over vinmarker og olivenlunde. Beliggenheden indbyder også til udflugter til Trasimenosøen, Perugia, Spello, Gubbio, Spoleto, Assisi og naboregionen Toscana med alle deres seværdigheder.

Læs mere om Canalicchio

Hotel eller ferielejlighed i Canalicchio

Blandt de mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia Rejser, er mange hoteller, ferielejligheder og villaer, som vi har håndplukket i Umbrien. Ønsker du den perfekte base til en oplevelsesrig ferie i "Italiens grønne hjerte", er du derfor kommet til det rette sted.

Brug søgemaskinen ovenfor til at danne dig et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Canalicchio i den periode, du ønsker at holde ferie. Oversigten vil i første omgang inkluderer alle boligtyper, men du kan ved hjælp af de udvidede søgeindstillinger eventuelt finjustere oversigten til dine specifikke ønsker.

Vil du gerne vide mere om de forskellige ferieboliger eller bare gerne have anbefalinger tilpasset dine ønsker, er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vores rejsekonsulenter er klar til at hjælpe dig.

Lufthavne og lokal transport

Skal du på ferie i Canalicchio, er Perugia lufthavn den nærmest internationale lufthavn. Dette er en forholdsvis lille lufthavn, men dog interessant for ferierejsende i kraft af Ryanairs tilstedeværelse. For et større udvalg af flyselskaber kan du dog også kigge efter flyrejser til for eksempel lufthavnene ved Rom, som også ligger inden for fornuftig rækkevidde. 

Du kan bruge søgemaskinen lige her hos In-Italia Rejser til at finde de billigste priser på flybilletter fra alle flyselskaberne, der flyver til Italien. 

Vil du bo i Canalicchio, er en bil efter vores mening en nødvendighed. Mulighederne for at komme til og fra byen med offentlig transport er således i skrivende stund ikke-eksisterende. Normalt er det letteste derfor at bestille billeje i Italien hjemmefra - eventuelt med afhentning af bilen i lufthavnen.

Restauranter og indkøb

Da de fastboende indbyggere i byen næsten kan tælles på to hænder, er der ikke overraskende ingen spistesteder eller forretningsliv i selve Canalicchio. I Umbrien er det dog ellers ikke unormalt at selv mindre landsbyer har gode restauranter, som kendt for ofte at have rustikke, men god lokale retter på menuen. Tag derfor på opdagelse i lokalområdet, hvis du vil have spændende kulinariske oplevelser i ferien. Tager du på udflugt til en af de lidt større byer som for eksempel Perugia er udvalget af spisesteder og spændende butikker bredt.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Umbrien

search map