Ferieboliger og hoteller i Bevagna

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De små snævre gader, de smukke bygninger, hvoraf de ældste går tilbage til Antikken, de hyggelige pladser og de mange restauranter og caféer gør altsammen byen til et dejligt sted at slentre rundt. 

Her findes også både apotek, slagter, bager, grønthandler og supermarked – ja, faktisk er det også muligt at købe sin friske pasta i den dertil hørende lokale butik.

Kort over Bevagna

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i Umbrien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel eller ferielejlighed i Bevagna

Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Umbrien - Italiens grønne hjerte. 

Umbrien er Italiens mest landlige område med seværdigheder, der kan måle sig med dem i naboregionen Toscana. Der er derfor ofte gode muligheder for at finde ferieboliger i små, rustikke landsbyer eller på et hyggeligt agriturismo i Umbrien, som ligger lidt afsides i helt fredelige omgivelser. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Bevagna. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Skal du på ferie i Bevagna, er Perugia lufthavn den nærmeste. Lufthavnen er dog ikke så stor og primær interessant på grund af Ryanairs tilstedeværelse. Der er dog flere andre større internationale lufthavne inden for rækkevidde, heriblandt ikke mindst lufthavnene omkring Rom. Der er derfor normalt gode muligheder for at finde direkte flyforbindelser hertil fra Danmark med både lavprisflyselskaber og traditionelle selskaber. 

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv nemt søge efter priser og flyruter til samtlige italienske lufthavne og med alle de kendte flyselskaber. 

Nærmste togstation ligger i Foligno omkring 10 km fra Bevagna. Herfra er der blandt andet forbindelse til Perugia, Firenze og Rom. Der er busforbindelse til Foligno fra Bevagna. Det er således ikke strengt nødvendigt med en bil, men vil du gerne være fri for at være afhængig af køreplaner og mere fleksibel, er det oplagt at bestille en lejebil hjemmefra til ferien. 

Det er heldigvis småt med motoriseret trafik inden for byens gamle mure, eftersom kun de lokale, som har indhentet den fornødne tilladelse, har adgang til centrum. Alle vi andre må stille bilen på en af de mange parkeringspladser uden for murene og spadsere de sidste meter.

Læs mere om Bevagna

Udflugter og seværdigheder

Du bor i lidt af et smørhul, hvad angår mulighederne for at tage på spændende udflugter. Inden for relativ kort afstand ligger for eksempel velbevarede og smukke middelalderbyer som Assisi, Perugia, Todi og Spoleto. En udflugt til en af disse er en chance for at mærke historiens vingesus, når du går i de smalle gader omgivet af smukke bygninger eller lægger nakken tilbage for at beundre udsmykningen inden i en gammel kirke. På byture i Umbrien er der naturligvis også rig lejlighed for at stifte bekendtskab med det lokale køkkens mange spændende retter og delikatesser.

Udover kulturelle oplevelser i overflod er der også masser af muligheder for at nyde flot natur på for eksempel vandre- og cykelture. Der er for eksempel gode muligheder for at bruge en dag (eller flere) på vandreture i nationalparken Monti Sibillini, som er en del af bjergkæden Appeninerne. 

I Bevagna er flere velbevarede, flotte kirker fra middelalderen som Chiesa di San Michele og Chiesa di San Silvestro fra slutningen af det tolvte århundrede. Byen er derudover kendt for den årlige middelalderfestival, Mercato delle Gaite, der genskaber landsbylivet, som det så ud på disse kanter ca. mellem år 1250 og 1350.  Her er desuden dyster mellem byens fire kvarterer (Gaite) San Giovanni, San Pietro, San Giorgio og Santa Maria i forskellige dicipliner såsom mad, håndværk og bueskydning. 

Lokale links

Byens offcielle hjemmeside (italiensk)

Skjul teksten
 
 

Populært i Umbrien

search map