Anmeldelser af La Macina di Bettona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Macina di Bettona

Læs personlige anmeldelser af La Macina di Bettona som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Macina di Bettona. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Rolige omgivelser og fin udsigt

Det er et hyggeligt sted på landet, men alligevel tæt på mange seværdigheder og gode indkøbsmuligheder. Rigtig rar vært.

La Macina di Bettona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Macina di Bettona
Toværelseslejligheden Moraiolo med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fremragende og gæstfrit

Meget flot og nydelig facilitet med en smuk have og placeret i smukke omgivelser. Tak Roberto for din gæstfrihed og generøse hjælpsomhed!

Anbefaling til kommende gæster

Der er busser, men meget få afgange (skolebus køreplan) så en bil anbefales for at komme omkring. Men supermarked og restaurant er dog inden for gåafstand.

La Macina di Bettona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Macina di Bettona
Toværelseslejligheden Pendolino med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

La Macina di Bettona

Vi har haft et vidunderligt ophold på La Macina di Bettona. Bedre vært end Roberto tror jeg ikke findes!
Vi boede 6 personer i den største lejlighed Agogia som var meget behagelig. Vi vil komme igen og kan virkelig anbefale denne indkvartering !!

Anbefaling til kommende gæster

Vi blev inviteret til indvielsen af deres egen restaurant var meget hyggeligt!! Vi var også premieregæster på åbningsaftenen: Maden var fantastisk !! Og service lilgeså !! Varmt anbefalet !!
Cykeltur til bl.a.Torgiano var meget dejlig

La Macina di Bettona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Macina di Bettona
Fireværelseslejligheden Agogia med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af La Macina di Bettona

Bettona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mette og familie fra Hvidovre boede på La Macina di Bettona i Bettona fra d. 20. til d. 27. august 2011.

Tak for 2 dejlige uger i Italien, hvor vejret var helt perfekt – sol og meget varmt. La Macina di Bettona ligger dejligt – svært at finde – sød vært – dejlige omgivelser og en god lejlighed. Vi fik en lejlighed, der hed La Roggia, med bedre udsigt end vi var stillet i udsigt, så vi var godt tilfredse. Ejeren er behagelig og sympatisk og taler ok engelsk. Det var rart, at der var pool til stedet. Der mangler i den grad air condition.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Minna og familie fra Brønshøj boede på La Macina di Bettona i Bettona fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Allerførst Tusinde tak for fin service, fra bestillingen til hjemkomsten har der været rigtig god service fra jeres side.
Vi var meget overraskede over standarten af lejlighede, da vi havde fået indryk af et meget spartansk lidt ældre sted, hvor man måske skulle "bære over med nogle ting" men vi kom til en nærmest nybygget lejl i fineste kvalitet og meget større end vi havde regnet med.
La Macina De Bettona var et hyggeligt sted med masser af stemning, rige muligheder for ture i området hvor vi har smagt vores bedste måltider, og det til en meget billig penge!
Lejligheden var rigtig godt indrettet til en familie med 3 voksne og et barn på 15 mdr. Dog havde vi selv taget barnestol med, hvilket var en god ide da de ikke fandtes på stedet. Poolen var en stor succes for både store og små, og alt i alt var der bare fin stemning imellem de besøgende. Vi fandt ud af at flere havde været der gentagense gange og var på meget venskabelig fod med Værten.
Vi vil anbefale ALLE der overvejer ferie i Italien at vælge Umbrien, og La Macina de Bettona som udgangspunkt for en alletiders ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Birthe og rejsefælle fra Agedrup boede på La Macina di Bettona i Bettona fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Vi havde en skøn ferie. Stedet er fantastisk, stille og rolig med en fantastiske udsigt. Stedet er perfekt for udflugter. Roberto er en hyggelig vært, der kræser for sine gæster, særligt hans barbacue onsdag aften.
Kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tommy og fruen fra Klågerup i Sverige boede på Agriturismo Le Vigne i Bolsena fra d. 20. til d. 23. juli 2011, på La Macina di Bettona i Bettona fra d. 23. til d. 30. juli 2011 og slutteligt på Podere le Olle i Montegabbione fra d. 30. juli til d. 1. august 2011.

Vores tur til Italien var igen meget vellykket, og som altid har det fungeret upåklageligt med de dele af vores ferie som I har været involveret i!

Derefter gik turen til La Macina di Bettona, som ligger fantastisk på en halvt oppe af et højdedrag med udsigt til både Perugia og Assisi. Det er nu 2. gang vi har været på La Macina, og det er en fornøjelse at se, hvordan stedet har udviklet sig med stor respekt for kvalitet og oplevelse. Roberto er et utrolig behageligt menneske og hjælper gerne indenfor sprogets grænser. Vi havde en superhyggelig ”Roberto arrangeret” barbeque sammen med de øvrige gæster onsdag aften, p.g.a. vejret blev det holdt indenfor. La Macina ligger super godt, man kan indenfor kort tid nå rigtig mange interessante byer og udflugtssteder, og med et godt og varieret udbud af forskellige restauranter indenfor kort afstand, hvis ikke man selv gider tilberede de lokale specialiteter.

Vi siger derfor TAK for jeres indsats – og spørger endnu engang hvornår i laver et In-Espagna, et In-France med mere………….

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne Grethe og familien fra Silkeborg boede på La Macina di Bettona i Bettona fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde et utrolig dejligt ophold på La Macina di Bettona. Omgivelserne er så fine og med udsigt til Assisi ca. 12 km borte og Perugia ca. 20 km. borte, er det helt fantastisk.

Der var fælles barbecue onsdag aften med både antipasta, pasta, grillkød og dessert helt for værtsparrets regning. Hele området blev spulet og fejet hver eneste morgen og vores lille private gekko kom og sagde ” godmorgen ”, når vi kom ud på terassen. Vi havde vores datter og to børnebørn på 9 og 12 år med, og specielt børnene nød den store swimmingpool meget, da temp. var mellem 36-39 gr. Vi havde en stor lejlighed med to værelser, to badeværelser, stue og køkken. Den eneste grund til ikke at rose hele arrangementet og stedet skulle være, at endnu flere får øjnene op for det.

Vi har været i Umbrien flere gange og nyder, der ikke er helt så turistet som i Toscana. Der er så mange små middelalderbyer at se og gå tur i, og hvor man kan smage de italienske is. For første gang kørte vi syd for Terni og så vandfaldet Cascate della Marmore, der er blandt Europas højeste og smukkeste. Man skal dog være opmærksom på, at det kun kan ses på bestemte tidspunkter i turistsæsonen, da vandet den øvrige tid bliver brugt til at producere elektricitet til Terni. Vi var også for første gang helt oppe ved borgen i Assisi, alene udsigten var spadsereturen værd, men børnene var meget optaget af selve borgen, som man kan gå rundt i .

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 

Lignende boliger

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Agriturismo Pugnano Alto

Lisciano Niccone , Umbrien

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Umbrien

search map