Agriturismo i Bettona i Umbrien

La Macina di Bettona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De få ferielejligheder er fordelt i flere bygninger som deles om den skønne pool. Hele stedet bærer præg af at have været en gammel olivenpresser og de flere hundrede år gamle oliventræer står stadig smukt på gårdens grund. Den gamle presser er væk, men produktionen af olivenolie stadig en vigtig aktivitet for ejerne af gården.

Fredfyldt ophold i smukke omgivelser

Hovedbygningen husede engang en olivenpresser, og skønt den nu for længst er væk og har givet plads for en række velindrettede lejligheder, så er landskabet omkring stadig præget af oliventræer. Faktisk er produktionen af olivenolie stadig en vigtig aktivitet for ejerne af gården, som har flere hundrede træer beliggende rundt om gården. Udsigten herfra er flot, både over de grønne bakker samt til adskillige af Umbriens mest kendte kulturbyer som f. eks. Assisi og Perugia.

Læs mere om La Macina di Bettona

Stor pool og gåafstand til byen

Rundt om det 15 x 7 meter store svømmebassin, der ligger afskærmet af oliventræer på alle sider, findes dæksstole. Lejlighederne befinder sig i tre bygninger, som ligger på hver sin side af en meget lille vej, der fører op til Bettona, hvor man finder flere restauranter, caféer og diverse indkøbsmuligheder.

Læs om lejlighederne på La Macina di Bettona

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map