Agriturismo i Assisi i Umbrien

L'Oasi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

L'Oasi ligger i smukke omgivelser på Monte Subasio, ca. 4 km fra den imponerende by Assisi, hvor franciskanerne har deres hovedkvarter. I Assisi finder du indkøbsmuligheder og et godt udvalg spisesteder samt det nødvendige antal souvenirforretninger, men her i "oasen" er du på behagelig afstand af den velbesøgte by.

Rolig beliggenhed i naturskønne omgivelser

På l'Oasi kan du nyde de fredelige omgivelser og den panoramiske udsigt (den er virkelig imponerende!) over dalen, som du deler med ejeren (hun hedder Dancalia) og hendes hund samt gæsterne i den anden lejlighed. Til din og de andres gæsters rådighed er der desuden pool, solterrasse, grill og parkeringsplads.

Læs mere om L'Oasi

Her findes to lejligheder udover ejerens egen bolig

Lejlighederne er helt renoverede og pænt indrettet. Det skal bemærkes, at hvert soveværelse har eget bad med toilet og bruser eller karbad. Du ka også leje begge lejligheder og dermed have pool til din eksklusive benyttelse.

Lejlighederne på L'Oasi

Treværelseslejlighed Cantina med 4 sovepladser

Lejligheden Cantina har selvstændig indgang og består af spisekøkken og to soveværelser med dobbeltseng, hvert med eget badeværelse. Ved indgangen finder du terrasse med havebord og -stole samt parasol. På den anden side af huset har du udgang til have med grill, som er fælles for dig og gæsterne i den sideliggende lejlighed Rustico.

Fireværelseslejlighed Rustico med 6 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden Rustico har selvstændig indgang og består af spisekøkken og tre soveværelser med dobbeltseng, hvert med eget badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen finder du terrasse med havebord og -stole samt parasol. På den anden side af huset har du udgang til have med grill, som er fælles for dig og gæsterne i den sideliggende lejlighed Cantina.

Hele huset med 10 sovepladser (med eksklusiv adgang til pool)

Lej hele huset til dig og din rejsevenner så I kan grille sammen i haven og have pool til jeres eksklusive rådighed. Huset passer fint til to familier, der rejser sammen eller til fem vennepar, da hvert værelse råder over eget bad med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map