Anmeldelser af Agriturismo Santomanno

 
Agriturismo Santomanno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Santomanno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acquasparta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Santomanno

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Santomanno som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Santomanno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stor charme og fantastisk beliggenhed

Vi havde en fantastisk sommeruge trods faldet hjemme. Stille. Smukt. Centralt sted for udflugter i bil i hele Umbrien. Santomanno er charmerende, men lidt groft ved kanten. Gode værter. Lille swimmingpool. Gode muligheder for egen madlavning. Restauranten 500 m væk anbefales også.

Acquasparta som feriedestination

God beliggenhed hvis du lejer en bil eller har din egen bil med.

Agriturismo Santomanno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Santomanno
Toværelseslejlighed Quadrifoglio med 2 sovepladser (1. sal med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Lidt slidt, men med masser af atmosfære

Stedet bar præg af, at det ikke længere bliver passet og plejet, som det tydeligvis tidligere har været. Men hjertet er helt klart på rette sted.

Eksempel: De annoncerede mountainbikes, der skulle være til rådighed, var én (temmelig ringe vedligeholdt) mountainbike med halvanden pedal (måske burde I rette dette i teksten...). Men sønnen af den tidligere ejer var til gengæld meget behjælpelig med at indstille sadelhøjden.

Santomanno ligger meget smukt på en bakketop med en dejlig udsigt over de omkringliggende marker og bakker, og på trods af motorvejen, som er ca. 500 meter borte, har man en dejlig fornemmelse af fred og ro.

Acquasparta som feriedestination

I begyndelsen af den grusvej, der fører til stedet, ligger restauranten Relais Dei Principi. Nydeligt sted med god mad og fornuftige priser - og så ligger den kun 500 meter fra agriturismo'en.

Byen Acquasparta ligger 10 minutter i bil fra Santomanno. Udover et par små supermarkeder og nogle restauranter er der ikke meget at komme efter.

Terni, som er provinsens hovedstad, er meget større og har meget mere at byde på, bl.a. en kæmpe Coop i den nordlige udkant af byen, ca. 15 minutters kørsel fra Santomanno.

Den lille by middelalderby San Gemini, som kan nås i bil på 10-12 minutter, kan varmt anbefales. Der sker ikke meget, men det er en del af charmen ved at gå rundt i de krogede gader og finde det lille, nydelige torv, hvor der findes en café.

Man bør heller ikke snyde sig selv for en tur til vandfaldet ved Marmore, som blev bygget af romerne og ligger 6-8 km øst for Terni (en halv times kørsel fra Santomanno). Sørg for at være der, når vandfaldet "tændes" (dette sker typisk 3 gange om dagen). Find ud af mere ved at google "cascata marmore".

Agriturismo Santomanno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Santomanno
Treværelseslejlighed Casa Viola med 4/6 sovepladser (stueetage)

Fint lille hus - og 2 badeværelser er en dejlig luksus!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Ikke-eksisterende
Pool (evt. sæsonåben)

Fin pool, men lidt lille. Blev rengjort hver morgen. (Badehætter er IKKE obligatoriske, selvom det fremgår af hjemmesiden... :-) )
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Det hjertevarme Italien.

Vi har boet 10 dage på Santomanno. Vi har oplevet en gæstfrihed og hjertelighed, der er svær at beskrive. På trods af sprogbarriere har vi følt os velmodtaget og behandlet som længe ventede gæster.
Lejligheden er perfekt til to personer, den er ren, pæn - og hyggeligt indrettet.
Et godt råd kan være at tage en blæser med til at "flytte" luften.
Det er ikke sidste gang vi holder ferien der.

Acquasparta som feriedestination

Vær opmærksom på, at gps kan snyde, så det er bedst at køre efter in-italias anvisning det sidste stykke.
Der er mulighed for at bade i Bolensenasøen ca en times kørsel derfra, hvis man trænger til anden nedkøling end poolen. Den har fuldstændigt klart vand og der er mulighed for fred og ro ved byen Marta og mere liv og aktivitet ved byen Capodimonte.

Agriturismo Santomanno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Santomanno
Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit og familie fra Brønshøj boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en dejlig uge i Acquasparta, og alt fungerede fint. Der var lidt støj fra den nærliggende vej, men det vidste vi jo inden fra beskrivelsen, og det var heller ikke meget. De italienske ejere af stedet var rigtig søde og tog meget godt imod os. Deres engelske er på et minimum, men vi fandt fint ud af det alligevel med tegn og gerninger og med vores sparsomme italiensk kunnen. Vi følte os meget velkomne.
Lejligheden var fin og velindrettet. Poolen kunne godt have været lidt større, men det var super, den var der, og den blev brugt flittigt. Stedet ligger i fin afstand fra Rom, og det er nemt at tage toget dertil, så det giver en oplevelse ekstra at kunne tage dertil. Derudover er der i området mange fine gamle byer at besøge. Vi har været meget glade for vores ferie og også for de oplysninger og tips, vi modtog af jer inden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Per og familie fra Viby J boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det er et pænt sted, der ligger lidt afsides. Dejligt på toppn af mindre bakke, hvilket gør at der er lidt bevægelse i luften. Maria Luisa er usædvanlig livlig og ikke bange for at stole på folks forståelse af det italienske sprog. Men håndbevægelserne gør, at man forstår det, man ikke umiddelbart forstår af ordene. Der er dog lige den ting, at når man bor nedenunder privaten, er der et støjproblem. Måske er børnebørnene der ikke altid, men når de er til stede, så hører man det tydeligt. Det burde Maria Louisa nok tænke på, ellers et ok sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Carsten og rejsefælle fra Hvidovre boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 26. juli til d. 9. august 2008.

Santomanno ligger rigtig godt for udflugter i hele Umbrien, men også for ture til Lazio (Bomarzo, Viterbo m. fl.) og det sydlige Toscana.
Det var en fin lejlighed, med masser og plads og der manglede ikke noget i køkken og badeværelse, Det skulle da lige være knager til håndklæder, men det er jo generelt i hele italien. Swimming-poolen var en skøn luksus, især da vi var der, hvor temperaturen rundede de 40 grader.
Eneste anke var den lille terrasse, som deles med den anden 1. sals lejlighed. Dette gav en del trængsel, da der boede 5 personer i lejligheden ved siden af. Det bør nok fremgå af jeres site, at det ikke er en privat terrasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map