Anmeldelser af Agriturismo Santomanno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Santomanno

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Santomanno som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Santomanno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det hjertevarme Italien.

Vi har boet 10 dage på Santomanno. Vi har oplevet en gæstfrihed og hjertelighed, der er svær at beskrive. På trods af sprogbarriere har vi følt os velmodtaget og behandlet som længe ventede gæster.
Lejligheden er perfekt til to personer, den er ren, pæn - og hyggeligt indrettet.
Et godt råd kan være at tage en blæser med til at "flytte" luften.
Det er ikke sidste gang vi holder ferien der.

Acquasparta som feriedestination

Vær opmærksom på, at gps kan snyde, så det er bedst at køre efter in-italias anvisning det sidste stykke.
Der er mulighed for at bade i Bolensenasøen ca en times kørsel derfra, hvis man trænger til anden nedkøling end poolen. Den har fuldstændigt klart vand og der er mulighed for fred og ro ved byen Marta og mere liv og aktivitet ved byen Capodimonte.

Agriturismo Santomanno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Santomanno
Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit og familie fra Brønshøj boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en dejlig uge i Acquasparta, og alt fungerede fint. Der var lidt støj fra den nærliggende vej, men det vidste vi jo inden fra beskrivelsen, og det var heller ikke meget. De italienske ejere af stedet var rigtig søde og tog meget godt imod os. Deres engelske er på et minimum, men vi fandt fint ud af det alligevel med tegn og gerninger og med vores sparsomme italiensk kunnen. Vi følte os meget velkomne.
Lejligheden var fin og velindrettet. Poolen kunne godt have været lidt større, men det var super, den var der, og den blev brugt flittigt. Stedet ligger i fin afstand fra Rom, og det er nemt at tage toget dertil, så det giver en oplevelse ekstra at kunne tage dertil. Derudover er der i området mange fine gamle byer at besøge. Vi har været meget glade for vores ferie og også for de oplysninger og tips, vi modtog af jer inden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Per og familie fra Viby J boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det er et pænt sted, der ligger lidt afsides. Dejligt på toppn af mindre bakke, hvilket gør at der er lidt bevægelse i luften. Maria Luisa er usædvanlig livlig og ikke bange for at stole på folks forståelse af det italienske sprog. Men håndbevægelserne gør, at man forstår det, man ikke umiddelbart forstår af ordene. Der er dog lige den ting, at når man bor nedenunder privaten, er der et støjproblem. Måske er børnebørnene der ikke altid, men når de er til stede, så hører man det tydeligt. Det burde Maria Louisa nok tænke på, ellers et ok sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Carsten og rejsefælle fra Hvidovre boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 26. juli til d. 9. august 2008.

Santomanno ligger rigtig godt for udflugter i hele Umbrien, men også for ture til Lazio (Bomarzo, Viterbo m. fl.) og det sydlige Toscana.
Det var en fin lejlighed, med masser og plads og der manglede ikke noget i køkken og badeværelse, Det skulle da lige være knager til håndklæder, men det er jo generelt i hele italien. Swimming-poolen var en skøn luksus, især da vi var der, hvor temperaturen rundede de 40 grader.
Eneste anke var den lille terrasse, som deles med den anden 1. sals lejlighed. Dette gav en del trængsel, da der boede 5 personer i lejligheden ved siden af. Det bør nok fremgå af jeres site, at det ikke er en privat terrasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Villa La Paiola

Vicosøen, Lazio

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Umbrien

search map