Agriturismo i Acquasparta i Umbrien

Agriturismo Santomanno

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Casa Viola Lejlighed Ginestra Lejlighed Quadrifoglio Lejlighed Rosa Lejlighed Uva
 
Agriturismo Santomanno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Santomanno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acquasparta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Santomanno indgår i en ejendom på 10 hektarer jord, hvor der dyrkes korn og safran, som danner en smuk ramme om selve huset.

Udforsk landskabet

Huset blev bygget for ca. 200 år siden i sten og træværk. Det blev renoveret med samme materialer af de hårdtarbejdende ejere, som nåede at skabe langt mere komfortable boliger, end dem deres oldefar og mor havde haft. I dag finder vi ved huset en pool på 6 x 11 meter, bocciabane og bordtennis. Er du til en mere aktiv ferie, kan du benytte de mountainbikes, der stilles til rådighed til udforskning af landskabet og de omkringliggende bakker.

Læs mere om Agriturismo Santomanno

Komfortable lejligheder

De fem udlejningslejligheder er pænt indrettede og komfortable. De ligger enten i stueetage eller på første sal. Det selvstændige hus har egen grill, imens de fire andre lejligheder deles om et fælles grillområde. Lidt trafiksummen kan muligvis høres i det fjerne.

Lejlighederne på Agriturismo Santomanno

Toværelseslejlighed Quadrifoglio med 2 sovepladser (1. sal med terrasse)

ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med bord og stole.

Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetage og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Der findes havebord og -stole ved indgangen.

Treværelseslejlighed Girasole med 4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der havebord og -stole.

Treværelseslejlighed Rosa med 4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Casa Viola med 4/6 sovepladser (stueetage)

lille hus bestående af rummelig opholdsstue med to køkkenhjørner samt to pejse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Huset råder over privat have med havemøbler og grill. Det er muligt at sætte en ekstra seng i hvert soveværelse.

Hele gården med 18/20 sovepladser

Lejer du hele gården, så er det muligt at spise sammen med dine medrejsende på den overdækkede terrasse ved receptionen. Maria Luisa og hendes familie tilbereder gerne et - eller flere autentiske måltider a la italiensk mamma. Skulle vejret ikke arte sig, så er der en restaurant ca. 200 meter fra gården, hvor du kan spise indendørs og sikre dig hyggeligt samvær i selskab med dine medrejsende. Priserne både på gården og på restauranten er ret rimelige men afhænger af, hvad der spises.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Villa La Paiola

Vicosøen, Lazio

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Umbrien

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve

search map