Agriturismo i Acquasparta i Umbrien

Agriturismo Santomanno

Lejlighed Casa Viola Lejlighed Ginestra Lejlighed Quadrifoglio Lejlighed Rosa Lejlighed Uva
 
Agriturismo Santomanno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Santomanno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acquasparta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Santomanno indgår i en ejendom på 10 hektarer jord, hvor der dyrkes korn og safran, som danner en smuk ramme om selve huset.

Udforsk landskabet

Huset blev bygget for ca. 200 år siden i sten og træværk. Det blev renoveret med samme materialer af de hårdtarbejdende ejere, som nåede at skabe langt mere komfortable boliger, end dem deres oldefar og mor havde haft. I dag finder vi ved huset en pool på 6 x 11 meter, bocciabane og bordtennis. Er du til en mere aktiv ferie, kan du benytte de mountainbikes, der stilles til rådighed til udforskning af landskabet og de omkringliggende bakker.

Læs mere om Agriturismo Santomanno

Komfortable lejligheder

De fem udlejningslejligheder er pænt indrettede og komfortable. De ligger enten i stueetage eller på første sal. Det selvstændige hus har egen grill, imens de fire andre lejligheder deles om et fælles grillområde. Lidt trafiksummen kan muligvis høres i det fjerne.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Santomanno

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Santomanno

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Santomanno som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Santomanno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo Santomanno

Stor charme og fantastisk beliggenhed

Vi havde en fantastisk sommeruge trods faldet hjemme. Stille. Smukt. Centralt sted for udflugter i bil i hele Umbrien. Santomanno er charmerende, men lidt groft ved kanten. Gode værter. Lille swimmingpool. Gode muligheder for egen madlavning. Restauranten 500 m væk anbefales også.

Læs mere

Lidt slidt, men med masser af atmosfære

Stedet bar præg af, at det ikke længere bliver passet og plejet, som det tydeligvis tidligere har været. Men hjertet er helt klart på rette sted.

Eksempel: De annoncerede mountainbikes, der skulle være til rådighed, var én (temmelig ringe vedligeholdt) mountainbike med halvanden pedal (måske burde I rette dette i teksten...). Men sønnen af den tidligere ejer var til gengæld meget behjælpelig med at indstille sadelhøjden.

Santomanno ligger meget smukt på en bakketop med en dejlig udsigt over de omkringliggende marker og bakker, og på trods af motorvejen, som er ca. 500 meter borte, har man en dejlig fornemmelse af fred og ro.

Læs mere

Det hjertevarme Italien.

Vi har boet 10 dage på Santomanno. Vi har oplevet en gæstfrihed og hjertelighed, der er svær at beskrive. På trods af sprogbarriere har vi følt os velmodtaget og behandlet som længe ventede gæster.
Lejligheden er perfekt til to personer, den er ren, pæn - og hyggeligt indrettet.
Et godt råd kan være at tage en blæser med til at "flytte" luften.
Det er ikke sidste gang vi holder ferien der.

Læs mere

Birgit og familie fra Brønshøj boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en dejlig uge i Acquasparta, og alt fungerede fint. Der var lidt støj fra den nærliggende vej, men det vidste vi jo inden fra beskrivelsen, og det var heller ikke meget. De italienske ejere af stedet var rigtig søde og tog meget godt imod os. Deres engelske er på et minimum, men vi fandt fint ud af det alligevel med tegn og gerninger og med vores sparsomme italiensk kunnen. Vi følte os meget velkomne.
Lejligheden var fin og velindrettet. Poolen kunne godt have været lidt større, men det var super, den var der, og den blev brugt flittigt. Stedet ligger i fin afstand fra Rom, og det er nemt at tage toget dertil, så det giver en oplevelse ekstra at kunne tage dertil. Derudover er der i området mange fine gamle byer at besøge. Vi har været meget glade for vores ferie og også for de oplysninger og tips, vi modtog af jer inden.

Læs mere

Per og familie fra Viby J boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det er et pænt sted, der ligger lidt afsides. Dejligt på toppn af mindre bakke, hvilket gør at der er lidt bevægelse i luften. Maria Luisa er usædvanlig livlig og ikke bange for at stole på folks forståelse af det italienske sprog. Men håndbevægelserne gør, at man forstår det, man ikke umiddelbart forstår af ordene. Der er dog lige den ting, at når man bor nedenunder privaten, er der et støjproblem. Måske er børnebørnene der ikke altid, men når de er til stede, så hører man det tydeligt. Det burde Maria Louisa nok tænke på, ellers et ok sted.

Læs mere

Carsten og rejsefælle fra Hvidovre boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 26. juli til d. 9. august 2008.

Santomanno ligger rigtig godt for udflugter i hele Umbrien, men også for ture til Lazio (Bomarzo, Viterbo m. fl.) og det sydlige Toscana.
Det var en fin lejlighed, med masser og plads og der manglede ikke noget i køkken og badeværelse, Det skulle da lige være knager til håndklæder, men det er jo generelt i hele italien. Swimming-poolen var en skøn luksus, især da vi var der, hvor temperaturen rundede de 40 grader.
Eneste anke var den lille terrasse, som deles med den anden 1. sals lejlighed. Dette gav en del trængsel, da der boede 5 personer i lejligheden ved siden af. Det bør nok fremgå af jeres site, at det ikke er en privat terrasse.

Læs mere
 
search map