Information om afgifter og Turistskat i Italien

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Turistskatten er en personskat, der udregnes på baggrund af det antal nætter, man logerer i den enkelte kommune, samt standarden af overnatningsstedet. Hvis du forlader feriestedet før tid, vil du for det meste kunne få de relevante skatter refunderet på feriestedet, for de nætter, I alligevel ikke overnatter på stedet.

Hvad skal du betale i turistskat?

Skattens størrelse fastsættes af den enkelte kommune og varierer ganske meget, ligesom den kan ændres uden varsel. Som udgangspunkt skal der maksimalt betales for 10 nætter på hvert overnatningssted, men også dette kan variere. Italien har utrolig mange kommuner og da de fleste er ganske små, har In-Italia desværre ikke mulighed for at ajourføre denne turistskat på alle vores ferieboliger og hoteller.

Du kan få mere information i vores FAQ ofte stillede spørgsmål om ferie i Italien.

Andre afgifter og skatter

Foruden turistskat er det specielt afgifter i forbindelse med kørsel i bil at du skal være opmærksom på som turist i Italien. Flere og flere byer har indført såkaldte milijøzoner hvor bilkørsel ikke er tilladt uden at betale afgift. Vær opmærksom på at du betaler afgifter for kørsel på de fleste motorveje samt parkering i byer og ved seværdigheder.

Læs mere om Milijøzoner i Italien

Motorvejsafgifter i Italien

På en stor del af de italienske motorveje - Autostrada - skal der betales en mindre afgift, som er afhængig af distancen, man kører. Ved indkørsel og udkørsel er der etableret små stationer, som tager mod betaling. Her kan der betales med kontanter (Euro), gængse betalingskort (VISA, Master card mv.) samt Telepass, som er en automatisk betalingsenhed, i stil med Brobizz.

Du kan beregne mortorvejsafgifterne i Italien her.

>> Du kan også læse mere om kør-selv-ferie til Italien
>> Her kan du læse om at leje bil i Italien

 
search map