Villa i Volterra i Toscana

Villa Fraggina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Volterras centrum ligger omkring tre km fra huset, men inden du kommer til byen, finder du både spisesteder og indkøbsmuligheder. Byens centrum er stadig primært beboet af mange lokale indbyggere, som ikke lader slå sig ud af de mange besøgende, der kommer hertil for at beundre etruskernes spor, det romerske teater og de enestående middelalderbygninger.

Bo midt i et den skønneste natur

Du har ca. 2 km ad en smal grusvej at køre for at komme til Villa Fraggina; vejen er ikke egnet til sportsbiler og kræver tålmodighed og opmærksomhed. Det er imidlertid hele besværet værd, når du er her og beundrer udsigten over de bløde, søde og dog stejle bakker rundt om Volterra. De eviggrønne cypresser og oliventræer udgør en central del af et landskab, som skifter farve dag efter dag med blomter og levende grønne farver om foråret, stærke gule farver i sommermånederne og i efteråret alle varianterne fra brunt til rødt.

Mellem den toscanske tradition og modernitet

Hvis du tidligere har boet i et traditionelt toskansk stenhus, der som oftest er ret mørkt både på grund af de små vinduer og det mørkebrune træværk i loftet, vil du bliver overrrasket, når du åbner døren til Villa Fraggina. Ud over det flotte panorama, finder du her et lyst hus med brede døre, store buer og behagelige farver. Møblement er stilrigt og moderne med henblik på at skabe et bekvemt miljø frem for det traditionelle, tunge arte povera (som oversat litteralt betyder "det fattige håndværk"). Så meget lys er blevet skabt ved at minimere synet af den indvendige trappe og ved at forstørre højden af vinduerne på første sal, at huset ikke er egnet til børn under 5 år.

Infinity-pool og middage i det fri

På trods af husets tiltrækkende indre, vil du sikkert tilbringe størstedelen af din tid ved huset enten på den overdækket terrasse eller ved poolen og nyde det forhåbentlig gode vejr. Ved husets infinity-pool vil du få følelsen af at svømme i et hav af bakker. Og om aftenen, når græshopperne begynder deres koncert, kan du nyde terrassen og spise med udsigt over landskabet under solnedgangen.

En dukkert i den lokale gastronomi

Afprøv din madkunst i husets køkken - i byen kan du købe de lokale produkter hos de lokale slagtere, bagere, frugt- og grønthandlere eller i supermarkeder (4 km fra vilalen) og efterfølgende imponere dine medrejsende med lokale opskrifter. Hæld lidt af den lokale olivenolie på grøntsagerne eller på din favoritpasta, lige før du serverer den, så vil du opleve, hvordan den forstærker smagen på næsten magisk vis. Gå ikke glip af nogle aftener på torvet eller i parken i Volterra, for byen er fuld af stemning, charme og hyggelige steder at spise og drikke.

Villaen på Villa Fraggina

Villa med 4/6 sovepladser

Villaen er fordelt påi to etager og har seks sovepladser (4 voksne og to børn fra op til 14 år gamle). Stueetagen består af et stort åbent område, der omfatter stue med to sovepladser i sovesofa (egnet til børn op til 14 år) og spisestue samt køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, brødrister og elkedel. På denne etage finder du også toilet. På første sal, som er tilgængelig via en smuk moderne trappe i travertin, har du adgang til soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse (med toilet og bruser) på gangen. Soveværelserne er udstyret med aircondition og myggenet og har begge en spektakulær panoramaudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Fraggina

Læs personlige anmeldelser af Villa Fraggina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fraggina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Fraggina

Fantastiske omgivelser

Vi boede 5 personer i Villa Fraggina i uge 30, og havde overordnet set en rigtig god uge. Vejen til villaen var beskrevet, men var alligevel en negativ overraskelse. Den kræver både det rigtige køretøj og gode køreegenskaber. Den kunne med simple midler være gjort mere tilgængelig.
Køkkenet oplevede vi som værende ikke tilfredsstillende, fx. var afløbet i vasken konstant stoppet.
Badeværelser i villaen var rigtig fine. Aircondition i soveværelserne virkede ikke tilfredsstillende.
Men omgivelserne omkring huset var fantastiske. Der var fred og ro, og en fantastisk udsigt.
Et forbedringsforslag kunne være at poolen blev renset mere end 1 gang pr. uge.
Derudover havde vi forstået at vi skulle afhentet nøgle hos Camping Le Balze, men de kendte intet til lejemålet. Så der var lidt forvirring, og ikke god nok information ift. afhentning af nøgle.

Læs mere

Fantastisk feriebolig, - forenden af meget stejl og smal vej.

Boligen ligger forenden af en smal og meget stejl (28% stigning) vej. Turen dertil er dog det hele værd. Boligen er smuk, ren og enkelt indrettet. Der er alt hvad man skal bruge, både inde og ude. Den overdækket terrasse giver mulighed for at være udenfor hele dagen. Poolen er meget ren og ligger med den smukkeste udsigt. Om aften når solen går ned kan man se vildsvinene komme frem på markene, mens man kan sidde og nyde stjernerne på aftenhimlen. Stedet er 100% uforstyrret, en sand lise for sjælen.
Ulemperne på stedet er som skrevet vejen dertil. Når man skal af med skrald, skal man køre hele vejen op for enden af vejen for at aflevere det. Wi-Fi er som de fleste andre steder meget langsomt, en udfordring når man rejser med to store teenager ;-)

Læs mere

Når magi opstår

Læs mere
 
search map