Lej en Villa i Toscana

Villa Angelica Agriturismo le Querciole I Veroni Villa a Chiaraluna
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Populære villaer i Toscana

Når man lejer en villa i Toscana, vil man ofte have de bedste kort på hånden for at slappe af i omgivelser, som lover 100 % privatliv og stadig kunne nyde godt af Toscanas rige udbud af oplevelser. I egen villa har man også den fordel, at hvis man rejser det rette antal personer, som svarer til villaens kapacitet, vil den samlede pris pr. næse ofte ikke blive væsentligt højere end de mere traditionelle feriecentre eller lejlighedskomplekser.

Hos In-Italia har vi formidlet villaer i Toscana siden 1999 og alle boliger er nøje udvalgt og håndplukkede, så de passer til vore skandinaviske gæster. Mange af villaerne er velegnede til børnefamilier, da de er med egen pool, mens andre igen er målrettet det voksne publikum, som prioriterer høj kvalitet og suveræn beliggenhed.

Vi hjælper altid gerne med et individuelt tilbud på en villaferie i Toscana. Ring eller skriv til en af vore ferierådgivere og få råd og vejledning, så du kan tage den bedst mulige beslutning og få planlagt en fantastisk ferie. Men du har naturligvis også mulighed for at ekspedere dig selv.

Er du fx. på udkig efter en villa i Toscana med pool, så brug først vores søgefunktion herover, og dernæst filteret i venstre side til at vælge, at du kun vil se på villaer med tilhørende pool. Nogle gange har du mulighed for at booke en del af huset, som I så deler med andre, alt efter hvor mange I er ude at rejse sammen.

Villaferie er en meget populær rejseform i forbindelse med store familiebegivenheder, som fx. sølvbryllup, guldbryllup, runde fødselsdage og meget andet. Her kan man ofte få god hjælp af værten til at sætte de helt rigtige aktiviteter i gang, og skabe en perfekt ramme om dette højdepunkt i livet, som måske kun er muligt en eneste gang.

 
search map