Viareggio, Toscana Karneval

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Karnevalen i Viareggio anses af mange for at være den største, vigtigste og måske den mest ”elskede” karneval af international karakter.

Traditionen

Karnevallen startede i Viareggio i 1873 med, at nogle af byens borgere bestemte sig for at tage masker på og protestere mod de høje skatter som de blev tvunget til at betale. Dét med anvendelsen af maskerne blev senere en tradition når man skulle vise sin utilfredshed over noget som befolkningen generalt var utilfredse med eller når der skulle gøres grin med andre.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fester og maskefremstilling

Der afholdes årligt - langs byens to kilometer lange strandpromenade - et optog, hvor der på vogne er fastmonteret diverse karikatur-papmaché-figurer af alt lige fra politikere og kendte personer fra den italienske underholdningsbranche. Karnevallen er dog andet end det store optog. Der afholdes fester op til den store dag. I 1920’erne klædte man sig bl.a. ud fra farvetemaer. Hvert år havde sin farve. I dag holdes festerne på strandpromenaden, hvor man afholder kurser i at lave masker, der spilles musik og der er underholdning på byens gader og torve. Karnevallen afholdes hvert år i februar måned.

 
 

Anbefalinger til dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map