Hotel i Viareggio i Toscana

Hotel Plaza e de Russie

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Byen Viareggios historie går langt tilbage i tiden, men det er først i begyndelsen af det 20. århundrede, at byen udvikler sig til en egentlig badeby. Det ændrede byens udseende drastisk, og samtidig fik den tilnavnet "Perlen i det Thyrrhenske hav". Den berømte promenade blev anlagt og flankeret af smukke huse. Træ var det foretrukne byggemateriale, men i 1917 blev byen hærget af en større brand, så det kun er ganske få af de gamle fine huse, som kan beundres i dag.

Karneval, jazz og opera - valget er dit

Viareggio har fortsat en af de bedste badestrande i Toscana, men den egentlige storhedstid er sluttede for år tilbage. I dag har byen også en stor lystbådehavn, som kan rumme helt op til 500 både. I 1873 afholdt byen for første gang karneval, og det har siden udviklet sig til det største karneval i hele Italien. I dag præges de imponerende parader af kæmpe-figurer i papmache, en tradition som først blev introduceret i 1925. I 1930 kunne man for første gang opleve opera under åben himmel på søen Lago Puccini, som ligger få kilometer fra byen. Den årlige operafestival som finder sted i de varme sommermåneder er opkaldt efter den berømte operakomponist Puccini, som blev født i nabobyen Lucca. I 2002 blev der for første gang afholdt Jazz-festival, og sådan kunne vi blive ved...

Byens ældste hotel

Midt på promenaden og kun 40 meter fra stranden ligger byens ældste hotel Plaza e de Russie, som stammer helt tilbage fra 1871, hvor det var et yndet opholdssted for notabiliteter på Le Grand Tour. Der er en helt særlig atmosfære på det gamle hotel, og de store stuer er udsmykket med specielt udvalgt marmor, antikke møbler og venezianske lysekroner. Gæstfrihed og høj standard kendetegner hotellet, som for nyligt er blevet restaureret. Hotellet har ikke privat parkeringsplads, men ligger lige ud til den store Piazza, hvor der er flere parkeringsmuligheder. Ydermere findes en garage mod betaling i nærheden (150 meter væk). Der er elevator på hotellet.

Nyd de gastronomiske specialiteter på den 1-stjernede Michelinrestaurant

Hotel Plaza & de Russies restaurant Il Lunasia, har fået 1 stjerne hos Michelin i 2017. Den velrenommerede restaurant ligger på øverste etage og har derfor en imponerende udsigt over havet. Køkkenchefen Luca Landi hører til de kokke, som ynder at eksperimentere med det moderne køkken - og her kan du altså forvente et meget højt niveau. Menukortets indhold afhænger naturligvis af årstiden og dagens udbud både på havnen og hos de lokale leverandører.

Læs mere om Hotel Plaza e de Russie

Komfortable værelser i klassisk stil

Hotellet har i alt 50 værelser i flere forskellige kategorier. De mindste er ca. 19 m2, mens de største er helt op til 40 m2. Værelserne er pænt indrettet i klassisk stil og har parketgulv. Flere har en mindre balkon og enkelte også havudsigt, men det kan ikke garanteres. Alle værelser har som minimum aircondition, telefon, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map