Hotel i Viareggio i Toscana

Grand Hotel Principe di Piemonte

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring en uforglemmelig standferie i det legendære Grand Hotel Principe di Piemonte, som er blevet bygget i tyverne og som har formået at beholde dens originalitet igennem årene.

Giv jer selv lov til en ferie i international berømmelse


Når i ankommer til Grand Hotel Principe di Piemonte som hed Select Palace i tyverne, kan i i første omgang beundre den omhyggelig restaurerede fassade. Hotellet har altid været et tilholdssted for aristokrater, intellektuelle, kunstnere og berømte filmproducenter, takket være dens elegante og fantasifulde atmosfære. Hold ferie på Grand Hotel Principe di Piemonte som et af de mest eksklusive og mest raffinerede hoteller i verden.

Nyd jeres middag mens i solen går ned

Spis en romatisk middag med direkte havudsigt på terrassen af Restaurant 'Piccolo Principe'. Restaurantens elegante atmosfære, dens storartede køkken og dens omfattende vinkort frister ikke kun hotellets gæster.

Reserver jeres egen strandplads

Slik sol på stranden eller ved havvandspoolen som også byder på undervandsmassage og slap af i de dejlige liggestole mens i nyder en kølig drink fra hotelbaren.

Lad dig forkæle i hotellets wellnessområde

Tag et par timer ud af kalenderern og slap af i Grand Hotel Principe di Piemontes spaområde. Få en god omgang massage, besøg saunaen og fitnesscentret og book en lækker skønhedsbehandling.

Enestående beliggenhed

Hvis i vælger at bo på dette eksklusive, berømte hotel, så kan i drage nytte af den supercentrale belliggenhed midt i Viareggio og af nærheden til havet. Tag en shoppingtur og kig ind i de mange butikker, hvor i kan finde et stort udbud af alle berømte italienske designer mærker. Køb nogle af de lokale specialiteter og tag jer en pause i en af de mange restauranter.

Valget er frit: Dobbeltværelse eller suite? Med balkon og havudsigt?

Grand Hotel Principe di Piemonte har over 106 individuelt indrettede værelser i forskellige kategorier, fordelt over 5 etager. Alle værelser er smagfuldt indrettede og har en en fantastisk udsigt. Alle har desuden wifi og satellit tv. Badeværelserne har flotte marmorfliser, har enten brusebad eller badekar of toilet.

Plænlæg en romantisk ferie i Grand Hotel Principe di Piemonte, hvor i helt sikkert vil opleve en uforglemmelig, eksklusiv badeferie.
Læs om værelserne på Grand Hotel Principe di Piemonte

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map