Hotel i Viareggio i Toscana

Grand Hotel Principe di Piemonte

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring en uforglemmelig standferie i det legendære Grand Hotel Principe di Piemonte, som er blevet bygget i tyverne og som har formået at beholde dens originalitet igennem årene.

Giv jer selv lov til en ferie i international berømmelse


Når i ankommer til Grand Hotel Principe di Piemonte som hed Select Palace i tyverne, kan i i første omgang beundre den omhyggelig restaurerede fassade. Hotellet har altid været et tilholdssted for aristokrater, intellektuelle, kunstnere og berømte filmproducenter, takket være dens elegante og fantasifulde atmosfære. Hold ferie på Grand Hotel Principe di Piemonte som et af de mest eksklusive og mest raffinerede hoteller i verden.

Nyd jeres middag mens i solen går ned

Spis en romatisk middag med direkte havudsigt på terrassen af Restaurant 'Piccolo Principe'. Restaurantens elegante atmosfære, dens storartede køkken og dens omfattende vinkort frister ikke kun hotellets gæster.

Reserver jeres egen strandplads

Slik sol på stranden eller ved havvandspoolen som også byder på undervandsmassage og slap af i de dejlige liggestole mens i nyder en kølig drink fra hotelbaren.

Lad dig forkæle i hotellets wellnessområde

Tag et par timer ud af kalenderern og slap af i Grand Hotel Principe di Piemontes spaområde. Få en god omgang massage, besøg saunaen og fitnesscentret og book en lækker skønhedsbehandling.

Enestående beliggenhed

Hvis i vælger at bo på dette eksklusive, berømte hotel, så kan i drage nytte af den supercentrale belliggenhed midt i Viareggio og af nærheden til havet. Tag en shoppingtur og kig ind i de mange butikker, hvor i kan finde et stort udbud af alle berømte italienske designer mærker. Køb nogle af de lokale specialiteter og tag jer en pause i en af de mange restauranter.

Valget er frit: Dobbeltværelse eller suite? Med balkon og havudsigt?

Grand Hotel Principe di Piemonte har over 106 individuelt indrettede værelser i forskellige kategorier, fordelt over 5 etager. Alle værelser er smagfuldt indrettede og har en en fantastisk udsigt. Alle har desuden wifi og satellit tv. Badeværelserne har flotte marmorfliser, har enten brusebad eller badekar of toilet.

Plænlæg en romantisk ferie i Grand Hotel Principe di Piemonte, hvor i helt sikkert vil opleve en uforglemmelig, eksklusiv badeferie.
Læs om værelserne på Grand Hotel Principe di Piemonte

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Principe di Piemonte

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Principe di Piemonte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Principe di Piemonte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Grand Hotel Principe di Piemonte

Top-hotel !

Meget godt hotel med venligt personale. Et af de bedste hoteller vi har boet på. Rent og pænt.
Champagne-morgenmad hver morgen :)

Læs mere

Hotel i særklasse med det lille ekstra.

Ældre stort hotel med elegant touch. Meget god service i alle afdelinger, vi blev meget godt taget hånd om. Lækre SPA inkluderet og stor tagterrasse med bar og udsigt. Fantastisk morgenbuffet og god middag. Luksus følelse.
Hotellet er ideelt beliggende til vandreture langs promenaden og stranden. Masser af og erfaring i området. Rart udgangspunkt for en dagstur til Chinque Terre, der skulle opleves, og mange ældre byer, der kan besøges i umiddelbar nærhed.

Læs mere
 
search map