Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Går man en tur rundt i gaderne i Viareggio, kan man følge det gradvise forfald årti efter årti af det, der engang var 'den store gamle dame' blandt italienske badebyer. Blomstringstiden lå omkring århundredeskiftet, da de fleste af de stadig bemærkelsesværdigt skønne Art Nouveau hoteller og casinoer blev bygget"

Således indleder Leslie Forbes sin beskrivelse af den kendte badeby i sin koge- og rejsebog "Et bord i Toscana" (Gyldendal 1988). Hun fortsætter med at beskrive, hvordan senere tiders arkitektur på ingen måde kan leve op til stilen fra La Belle Époque, hvilket vi er nogle, som er helt enige i. Men hendes beskrivelse af Viareggio som en trist by er lidt mere diskutabel.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Karneval og opera

Faktisk er Viareggio den dag i dag et meget søgt mål for badegæster fra ind- og udland, og i februar afholdes her Italiens største karneval. Lyden af sydamerikansk og italiensk musik strømmer ud fra de talrige optog, og der er et mylder af folk i fantastiske kostumer.
Er du mere til opera end salsa, er Viareggio også det helt rigtige sted at tilbringe ferien, for i de varmeste sommermåneder kan du opleve den store udendørs Puccini operafestival på søen Lago Puccini blot få kilometer derfra.

Læs mere om Viareggio

Udflugter

Fra Viareggio er det en oplagt mulighed at besøge marmorbjergene ved Carrara og Liguriens østlige egne, bl.a. det naturskønne område kaldet Le Cinque Terre, hvor al bilkørsel er forbudt. Men også kulturbyerne Pisa og Lucca ligger tæt på, så du behøver langt fra tilbringe al sin tid på stranden.

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map