Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Val d’Orcia ligger i regionen Toscana og strækker sig fra syd for Siena til Monte Amiata. Dette dalområde er et klassisk eksempel på toskansk landskab, med endeløse bakker, cypresser, vin- og kornmarker og vandløb.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Geografisk historie

Den geografiske historie for området begyndte for 5 millioner år siden, da havet trak sig tilbage og efterlod et landskab af sand og ler, som det meste af området stadig består af. Flere år senere dækkede de to vulkaner Radicofani og Monte Amiata området med lava, der blev til sten kendt som trakyt. Beboerne i området har stræbt efter at modstå presset for moderne udvikling og har bibeholdt gamle traditioner om bevarelsen af forholdet mellem mennesker og miljøet.

Læs mere om Val d'Orcia

Kvalitetsprodukter

I Val d’Orcia producerer man en lang række kvalitetsprodukter inden for gastronomi, så som olivenolie, vin, ost, safran og honning. Landskabet er skildret på mange malerier fra renæssancen og er dermed et typisk eksempel for renæssancen. Malerierne viser især landskaber, hvor mennesker lever i harmoni med naturen.

Fantastiske ruter

Værd at besøge i Val d’Orcia er landsbyerne Pienza, Radicofani, Montalcino, Castiglion d´Orcia og kirkerne St. Antimo, Spedaletto og St. Anna. Her er mange fantastiske ruter både til fods eller på cykel. Netop i dette område er kendte film som ”Den engelske patient”, ”Gladiator” og ”Livet er smukt” optaget.

Anerkendt for...

Val d’Orcia kom i 2004 med på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder og er anerkendt for at have et af de smukkeste landskaber på jorden.

Skjul teksten
 
 
search map