Feriebolig i Vada i Toscana

Villetta Dino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en beliggenhed ca. 200 m fra Residence Stella del Mare er lejlighederne på Villetta Dino en optimal ferieløsning: man får en flot lejlighed tæt ved havet og med mulighed for at benytte sig af fællesfaciliteterne som pool, børnebassin og restaurant på det nærliggende Stella del Mare, mens man undgår at bo midt i al virakken.

Vælg faciliteter til

Her kan man med andre ord nyde en god og ordentlig lejlighed ved nogle af de flotteste strande i Toscana og samtidig benytte faciliteter som privat strand med liggestole og parasoller, beach-volley, og ved poolområdet forkæle sig med selv med lidt vandmassage, afprøve en massagestol, eller dykke ind i deres velvære-grotte, hvor man finder bassiner med varmt vand og geiser-lignende vandsprøjt.

Læs mere om Villetta Dino

Villetta Dino
Ferielejlighederne Villetta Dino er beliggende i en række nyere villaer, bygget til formålet, med hver 4 lejligheder per etage. De ligger lige op ad pinjeskoven blot 200 meter fra Residence Stella del Mare og stranden tæt på en mindre legeplads. Samtlige lejligheder er indrettet i en simpel maritim stil holdt i blå, gule og hvide tekstiler og lyst træ, og har privat indgang og parkeringsplads og deles om et møntvaskeri. I lejlighederne er der desuden wi-fi internetforbindelse, sat-tv og værdiboks. I stueetagen har lejlighederne veranda og haveområde med bord og stole, mens lejlighederne på 1. sal har to verandaer og en stor terrasse på 15 m² møbleret med bord og stole.

Lejlighederne på Villetta Dino

Treværelseslejlighed Standard (4+2 børn op til 12 år)

Lejlighederne er på 65 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, og badeværelse med toilet og brusebad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map