Feriebolig i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Rosa dei Venti som blev opført i 2008 ligger under en kilometer fra sandstrandene syd for Vada. Her er der lagt op til badeferie med stort B, men der er nu heller ikke langt til mange af Toscanas så berømte kulturbyer, så du har mulighed for lidt af hvert, hvis du bor her.

Lejligheder med have og internetadgang

Her er 55 ferielejligheder, der alle har egen lille have med havemøbler. Der er mulighed for internetadgang (mod betaling) i lejlighederne. På Villaggio Rosa dei Venti finder du desuden reception, parkering, bar, legeplads, møntvaskeri, fitness-rum og sportsbane (kan bruges til tennis eller minifodbold).

Din hund er velkommen

Som noget helt nyt har hotellet bygget en hundegård, som er hegnet af, hvor der er plads til, at du kan sidde her, mens din hund hygger sig. Ved pool er der også blevet indrettet et område hvor hundene - og deres ejere - er velkomne. Det er virkelig skønt, og området er rigtig fint - ingen tvivl om, at hund såvel som ejer vil være begejstret.

Læs mere om Villaggio Rosa dei Venti

Lækker pool

På Villaggio Rosa dei Venti kan du svale dig i en kæmpe pool med spa-funktion og børneafdeling. Her kan du også slænge dig i liggestole. De er åbne fra kl. 08.00 til kl. 20.00 og med undtagelse af tidsrummet mellem kl. 13.00 og kl. 16.00 sidder der livreddere parat. Badehætte er påkrævet. Om aftenen er her underholdning. Cirka 300 meter herfra finder du restaurant, pizzeria og supermarked, og inden for en lille kilometer er der mange flere spisesteder.

Sjov og spas


Tag plads i amfiteateret og lad dig underholde af hotellets animations-team, send de små i miniklubben til alverdens aktiviteter eller sving dig i en af gyngerne på legepladsen. Her er mange muligheder for at have det sjovt, og ellers er der også mange andre børn at lege med.

Læs om lejlighederne på Villaggio Rosa dei Venti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map