Feriebolig i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Rosa dei Venti som blev opført i 2008 ligger under en kilometer fra sandstrandene syd for Vada. Her er der lagt op til badeferie med stort B, men der er nu heller ikke langt til mange af Toscanas så berømte kulturbyer, så du har mulighed for lidt af hvert, hvis du bor her.

Lejligheder med have og internetadgang

Her er 55 ferielejligheder, der alle har egen lille have med havemøbler. Der er mulighed for internetadgang (mod betaling) i lejlighederne. På Villaggio Rosa dei Venti finder du desuden reception, parkering, bar, legeplads, møntvaskeri, fitness-rum og sportsbane (kan bruges til tennis eller minifodbold).

Din hund er velkommen

Som noget helt nyt har hotellet bygget en hundegård, som er hegnet af, hvor der er plads til, at du kan sidde her, mens din hund hygger sig. Ved pool er der også blevet indrettet et område hvor hundene - og deres ejere - er velkomne. Det er virkelig skønt, og området er rigtig fint - ingen tvivl om, at hund såvel som ejer vil være begejstret.

Læs mere om Villaggio Rosa dei Venti

Lækker pool

På Villaggio Rosa dei Venti kan du svale dig i en kæmpe pool med spa-funktion og børneafdeling. Her kan du også slænge dig i liggestole. De er åbne fra kl. 08.00 til kl. 20.00 og med undtagelse af tidsrummet mellem kl. 13.00 og kl. 16.00 sidder der livreddere parat. Badehætte er påkrævet. Om aftenen er her underholdning. Cirka 300 meter herfra finder du restaurant, pizzeria og supermarked, og inden for en lille kilometer er der mange flere spisesteder.

Sjov og spas


Tag plads i amfiteateret og lad dig underholde af hotellets animations-team, send de små i miniklubben til alverdens aktiviteter eller sving dig i en af gyngerne på legepladsen. Her er mange muligheder for at have det sjovt, og ellers er der også mange andre børn at lege med.

Læs om lejlighederne på Villaggio Rosa dei Venti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villaggio Rosa dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Rosa dei Venti som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Rosa dei Venti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 49 anmeldelser fra Villaggio Rosa dei Venti

God bolig i nærheden af havet

Rent og pænt, god service - hjælpsomme. Fungerer godt for børnefamilier.

Læs mere

Ophold i juli 2018 i treværelseslejlighed Tramontana

Stedet er venligt og rart og børnevenligt.

God modtagelse, da børnene blev aktiveret allerede ved indgangen, så check-in blev mere roligt. Godt med et lille glas drikke ved ankomsten.

Lejlighederne svarer meget godt til billederne og og fine og i orden. Som dansker er vi vant til lidt hyggelys i lejlighederne - eks om aftenen, hvor man sidder med et godt glas vin. Her mangler lejlighederne dette - der er bare et kraftigt loftslys og nogle steder kraftig væglys - der kunne godt være lidt lamper her og der.

Bad og toilet er fine og fungerer godt. Rart med med 2 badeværelser.

Aircon virker rigtig godt og rummene kan køles helt ned.

Udendørs arealerne er holdt fint og passes hver dag på en god måde. Poolen er holdt ren - badehætter er tralee at have på, men vi må indrømme at de giver en ren og fin pool. Der er et område for helt små børn og et midterområde for mellem børn og et område for voksne (eller svømmere - godt).

Vi kender det alle - nogle kommer om morgenen og smider håndklæder på solsengen for at have dem hele dagen - selv om man kører en tur eller er væk flere timer. Her er ejeren på plads - de går rundt og fjerne håndklæderne, hvis man ikke er der - de holder øje - dermed er der hele tiden ledige solsenge.

Den lille cafe ved pool er hyggelig og ejeren - Marco Finotto - er tilsyneladende en kendt sanger i Italien. Han optræder på scenen om aftenen og synger fantastisk.
Cafe'en kører bedst når han eller sønnen er der. Vi oplevede lange ventetider ved madbestilling. Sidste aften - fredag - ventede vi 45 minutter på maden - svært med små børn på 5 og 2 år.

Der er god underholdning for børn om aftenen på scenen, hvor der danses og synges for børn. Det aflaster os forældre, så vi kan hygge med en drinks og lidt mad.

Vi lejede en fold-ud seng til et 2 årige barn - pris 42 € eller 313 kr for en uge ? Vi checkede ikke prisen før bestilling - men det er nok at overdrive - man kan købe hele sengen for denne pris !

Vi kan sige til ejerne, at de kan forbedre oplevelsen ved at have mere service (kopper, bestik lov) i lejlighederne - eks var der 4 tallerkener og 4 glas i lejligheden. Ingen rødvinsglas (i Italien)
Når der ikke er en familie restaurant på stedet laver de fleste selv mad - indkøb af dette er sikkert begrænset i pris, men giver en meget bedre oplevelse. Vi bruget opvaskeren meget - en halvfyldt opvasker hver gang.

Vi kan også sige, at adskillelsen mellem terrasserne ikke er god. Hvert hus er delt i to, hvor terrasserne kun er adskilt af et flethegn. Man sidder nærmest to familier sammen på samme terrasse. Der var meget støj fra nabofamilien med 3 børn, hvor man både kan høre dem og se dem. Lav et mere lukket hegn, så man har privatliv.

Handlemuligheder er bedst i Cecina. Man skal køre efter det.

Generelt var vi tilfredse med stedet, som svarer til beskrivelserne og billederne.

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Rosa dei Venti

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Rosa dei Venti

Læs mere

En uge i vindrosen

Villagioen ligger fint i Mazanta mellem Vada og Cesina. Der er ikke langt til vandet og en god strand med prisvenlig strandbar. Såvel mennesker som hund havde et fint ophold.

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted, meget gæstfrit og rart personale afslappet stil, dejligt sted ift strand og by, ikke turistet, har kun positivt

Læs mere
 
search map