Feriebolig i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Rosa dei Venti som blev opført i 2008 ligger under en kilometer fra sandstrandene syd for Vada. Her er der lagt op til badeferie med stort B, men der er nu heller ikke langt til mange af Toscanas så berømte kulturbyer, så du har mulighed for lidt af hvert, hvis du bor her.

Lejligheder med have og internetadgang

Her er 55 ferielejligheder, der alle har egen lille have med havemøbler. Der er mulighed for internetadgang (mod betaling) i lejlighederne. På Villaggio Rosa dei Venti finder du desuden reception, parkering, bar, legeplads, møntvaskeri, fitness-rum og sportsbane (kan bruges til tennis eller minifodbold).

Lækker pool

På Villaggio Rosa dei Venti kan du svale dig i en kæmpe pool med spa-funktion og børneafdeling. Her kan du også slænge dig i liggestole. De er åbne fra kl. 08.00 til kl. 20.00 og med undtagelse af tidsrummet mellem kl. 13.00 og kl. 16.00 sidder der livreddere parat. Badehætte er påkrævet. Om aftenen er her underholdning. Cirka 300 meter herfra finder du restaurant, pizzeria og supermarked, og inden for en lille kilometer er der mange flere spisesteder.

Læs om lejlighederne på Villaggio Rosa dei Venti

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

search map