Feriebolig i Vada i Toscana

Villa Mazzanta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Mazzanta er beliggende i en stor park og har tidligere tilhørt en kendt italiensk skuespillerinde fra 1940'erne: Clara Calamai, der ud over sit virke som skuespillerinde havde aristokratiske rødder. Villaen er siden blevet renoveret og omdannet til 28 rummelige lejligheder, dog uden at man har givet afkald på den ånd og stemning af adelighed og elegance, som huset oprindeligt besad.

Historisk villa danner rammen for din ferie

Denne historiske villa finder man få skridt fra havet og pinjeskoven ved landsbyen Mazzanta, der er beliggende mellem badebyen Vada og Cecina langs den etruskiske kyst. Her er mange spisesteder i kort afstand fra villaen; den nærmeste restaurant er således kun 200 meter væk, og i en radius af 1000 meter finder du i alt fem spisesteder!

Læs mere om Villa Mazzanta

Flere faciliteter

Gæsterne kan nyde de solrige dage på soldækket, der er indrettet med liggestole og parasoller eller i den rummelige pool, hvori man naturligvis finder jacuzzi-afdeling. Her er også børnebassin til de mindre gæster, legeplads og miniclub (dog forventelig på italiensk og med daglige svømmelektioner). Haven er desuden indrettet med et picnic-område, hvor man finder grill. Parkering finder sted inden for ejendommens periferi.

Villaen er fordelt på tre etager. I stueetagen finder man reception, mens lejlighederne er fordelt på samtlige etager. Beliggende i tårnet er der fitness-rum, hvorfra man nyder godt af udsigten til, ikke kun kropsligt velvære, men også naturen. Af andre serviceydelser til gæsternes rådighed kan nævnes cykler og møntvaskeri.

Komfortable lejligheder

Samtlige lejligheder er udstyret med aircondition, telefon, LAN-forbindelse, sat-tv og rummeligt udeområder i form af terrasse med bord og stole. I køkkenhjørnerne er der gasblus og køleskab med lille frys samt køkkentøj og service. Samtlige badeværelser har toilet, bruceniche og hårtørrer.

Lejlighederne på Villa Mazzanta

Toværelseslejlighed Suite med 3+1 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne ligger enten i stueetagen, på første eller på anden etage og er ca. 35 m² store. De består af godt indrettet opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og dobbeltsovesofa - bedst til børn under 12 år. Her er desuden soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Treværelseslejlighed Family Suite med 3+2 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne ligger på første eller anden etage og er ca. 45 m² store. De består af godt indrettet opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa til én person. Her er desuden to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse. Lejligheden er indrettet med henblik på udlejning til en familie med minimum to børn under 12 år.

Treværelseslejlighed Family Suite Superior med 4+2 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne ligger enten i stueetagen, på første eller på anden etage og er ca. 55 m² store. De er indrettet med en rummelig opholdsstue med fjernsyn og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), og køkkenhjørne med opvaskemaskine. Her er desuden to soveværelser med dobbeltsenge og fjernsyn i hvert værelse. Desuden er her to badeværelser, hvoraf det ene har badekar med spafunktion.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Anbefalinger til dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

search map