Feriebolig i Vada i Toscana

Villa Mazzanta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Mazzanta er beliggende i en stor park og har tidligere tilhørt en kendt italiensk skuespillerinde fra 1940'erne: Clara Calamai, der ud over sit virke som skuespillerinde havde aristokratiske rødder. Villaen er siden blevet renoveret og omdannet til 28 rummelige lejligheder, dog uden at man har givet afkald på den ånd og stemning af adelighed og elegance, som huset oprindeligt besad.

Historisk villa danner rammen for din ferie

Denne historiske villa finder man få skridt fra havet og pinjeskoven ved landsbyen Mazzanta, der er beliggende mellem badebyen Vada og Cecina langs den etruskiske kyst. Her er mange spisesteder i kort afstand fra villaen; den nærmeste restaurant er således kun 200 meter væk, og i en radius af 1000 meter finder du flere forskellige spisesteder!

Du bor med selvforplejning

Du bor i lejlighed (som er komfortabel, men har en vis slitage), og det betyder, at du kan tilberede enkle retter efter behov. Nogle gange kan det dog være dejligt at lade sig forkæle, og den nærmeste restaurant ligger bare 200 meter fra villaen. Inden for en afstand af en kilometer er der flere spisesteder at vælge mellem. Hvis du tager ind til Vada (ca. 4 km væk), har du et større udbud at vælge mellem, og Cecina har også en del shoppingmuligheder og et hyggeligt marked en gang om ugen.

Læs mere om Villa Mazzanta

Flere faciliteter, bl.a. pool

Du kan nyde de solrige dage på soldækket, der er indrettet med liggestole og parasoller, eller i den rummelige pool, hvori du naturligvis også finder en jacuzzi-afdeling. Her er også børnebassin til de mindre gæster, legeplads og miniklub (sproget er primært italiensk og med daglige svømmelektioner). Haven er desuden indrettet med et picnic-område, hvor der også er en grill. Der er parkeringsmuligheder på villaens område.

Villaen er i 3 etager. I stuen ligger receptionen, og lejlighederne er fordelt på samtlige etager. I tårnet har du en fin udsigt over landskabet. Af andre faciliteter kan nævnes cykeludlejning samt et vaskeri.

Ønsker du strandplads, skal du henvende dig i receptionen, som vil være dig behjælpelig. De giver også gode råd til spændende udflugter m.m. Vi gør opmærksom på, at der er et tivoli i Mazzanta, og når vinder står på, kan du høre en del larm fra stedet.

Komfortable lejligheder

Samtlige lejligheder er udstyret med aircondition, LAN-forbindelse, satellit-TV. I tekøkkenet er der kogeplader og køleskab med lille fryser samt enkelt køkkentøj og service. Samtlige badeværelser har toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Villa Mazzanta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map