Feriebolig i Vada i Toscana

Villa Mazzanta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Mazzanta er beliggende i en stor park og har tidligere tilhørt en kendt italiensk skuespillerinde fra 1940'erne: Clara Calamai, der ud over sit virke som skuespillerinde havde aristokratiske rødder. Villaen er siden blevet renoveret og omdannet til 28 rummelige lejligheder, dog uden at man har givet afkald på den ånd og stemning af adelighed og elegance, som huset oprindeligt besad.

Historisk villa danner rammen for din ferie

Denne historiske villa finder man få skridt fra havet og pinjeskoven ved landsbyen Mazzanta, der er beliggende mellem badebyen Vada og Cecina langs den etruskiske kyst. Her er mange spisesteder i kort afstand fra villaen; den nærmeste restaurant er således kun 200 meter væk, og i en radius af 1000 meter finder du flere forskellige spisesteder!

Du bor med selvforplejning

Du bor i lejlighed (som er komfortabel, men har en vis slitage), og det betyder, at du kan tilberede enkle retter efter behov. Nogle gange kan det dog være dejligt at lade sig forkæle, og den nærmeste restaurant ligger bare 200 meter fra villaen. Inden for en afstand af en kilometer er der flere spisesteder at vælge mellem. Hvis du tager ind til Vada (ca. 4 km væk), har du et større udbud at vælge mellem, og Cecina har også en del shoppingmuligheder og et hyggeligt marked en gang om ugen.

Læs mere om Villa Mazzanta

Flere faciliteter, bl.a. pool

Du kan nyde de solrige dage på soldækket, der er indrettet med liggestole og parasoller, eller i den rummelige pool, hvori du naturligvis også finder en jacuzzi-afdeling. Her er også børnebassin til de mindre gæster, legeplads og miniklub (sproget er primært italiensk og med daglige svømmelektioner). Haven er desuden indrettet med et picnic-område, hvor der også er en grill. Der er parkeringsmuligheder på villaens område.

Villaen er i 3 etager. I stuen ligger receptionen, og lejlighederne er fordelt på samtlige etager. I tårnet har du en fin udsigt over landskabet. Af andre faciliteter kan nævnes cykeludlejning samt et vaskeri.

Ønsker du strandplads, skal du henvende dig i receptionen, som vil være dig behjælpelig. De giver også gode råd til spændende udflugter m.m. Vi gør opmærksom på, at der er et tivoli i Mazzanta, og når vinder står på, kan du høre en del larm fra stedet.

Komfortable lejligheder

Samtlige lejligheder er udstyret med aircondition, LAN-forbindelse, satellit-TV. I tekøkkenet er der kogeplader og køleskab med lille fryser samt enkelt køkkentøj og service. Samtlige badeværelser har toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Villa Mazzanta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Mazzanta

Læs personlige anmeldelser af Villa Mazzanta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mazzanta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 31 anmeldelser fra Villa Mazzanta

skøøøøøn ferie i dejlige Mazzanta

Dejligt hyggeligt lille hotel - meget imødekommende personale. Fin morgenmad til en meget fair pris. Det var alt det vi skulle bruge i lejlighed. Fin lille pool, skønne liggestole. Der var dejligt fredeligt - lige hvad vi havde brug for. Rent og pænt. Et kæmpe plus - hotellet havde fine nye cykler med kurve på så man kunne cykle ud i det blå med håndklæde og badetøj. Det var også en "Vandautomat" på hotellet så man altid kunne tanke frisk vand - uden beregning.

Læs mere

Villa Mazzanta

Vi er enormt tilfredse med alt under vores ophold på Villa Mazzanta. Skønt imødekommende, rent og fint, dygtige medarbejdere som passer haven og poolen, sød dame ved morgenmaden, rent og fint overalt. Sengene var skønne så her sov vi vidunderligt godt. Super med grill som vi kunne bruge, her grillede vi god mad to gane. Tæt på stranden der var helt ok.

Læs mere

Forårsferie

Et utroligt velholdt lejlighedshotel med et venligt og hjælpsomt personale. I lejligheden fandtes mange garderober, et godt toilet og køkkenet var veludstyret. (der fandtes tilmad en stavmixer). Poolområdet var meget fint med mange solstole. Vi badede dog ikke i poolen eftersom april vejret var lidt for koldt til os. Derimod bruge vi hotellets cykler hver dag. Hvilken god service at få tilgang til disse helt gratis. Der fandtes mange fine cykelveje rundt omkring i området så vi cyklede mange kilometer pr dag. Da vi var der tidligt på sæsonen så var en hel del af restauranterne og andet lukkede. Men vi kan tænke os at det syder af liv længere inde i sæsonen.

Læs mere

Et dejligt hyggeligt sted

Vi tilbragte en uge i slut juli. Stedet er nydeligt, hyggeligt og uforstyrret. Morgenmaden er god uden at være prangende - køb den - intet andet betaler sig. Virkeligt venligt og hjælpsomt personale. Det bedste er, at stedet virker så uforstyrret og afslappet - også selvom poolen er godt børnebesat - at man faktisk nyder en afslapningsdag på hotellet. Poolen er lækker og ren. Kort til stranden, den er OK, men der findes bedre (40km syd, Baratti - vi fik aldrig prøvet den nord for Vada). Vi kørte en dagstur ind til Volterra - virkelig smukt sted - OG der ligger en COOP på vejen ned af bjerget, som i allerhøjeste grad kan anvendes til heavy proviantering. Så hvis man ligger den tur på en første dag, er der ikke så meget behov for at besøge de lokale forretninger som ikke er super velforsynede.

Læs mere

Meget dejlig ejendom.

Virkeligt dejlig ejendom. Uhørt hjælpsomt personale. Godt poolområde og helt fin morgenmad, som vi tilkøbte. Der er dog ikke så mange lokale restauranter så en bil til Maria di Cecina kan anbefales. Vi spiste ikke nogle måltider i lejligheden. En snackbar på hotellet hvor man kan købe en enkel frokost (omelet, sandwich, hamburger) virkede fortræffeligt.

Læs mere

Hjemlig indkvartering

Frisk og god indkvartering. Meget venlige, hjælpsomme og venligt personale. Smukke og velplejede hotel med stor pool, der var godt vedligeholdt. Morgenmaden var god. Filtreret vand var til rådighed til at drikke af og fylde egne flasker op. Det er rart ikke at tænke på, at man skal købe vand. Personalet gjorde alt for at få en til at føle sig godt tilpas og hjemme. Vi rejste som par, men kan anbefale det til familier med børn også, da hotellet i sig selv var meget børnevenligt.

Læs mere
 
search map