Feriebolig i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Pris fra pr. pers.
Standard-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dine børn vil have her have mulighed for at hygge sig på stranden, ved poolen eller om aftenen i haven med baby-dance. Du finder i La Mazzanta og på Residence Stella del Mare et badeferiemiljø med god og livlig stemning i hele den periode, hvor skolerne holder lukket i Europa, altså fra slutningen af juni til begyndelsen af september, og ellers ret stille omgivelser i forårs og efterårsmånederne, når dem uden børn kan have glæde af at bo så tæt på havet.

Et godt sted for familier

Her finder du og din familie god hjælp i receptionen. Du finder desuden restaurant/pizzeria og bar lige på stedet samt pool og børnebassin, lille legeplads, parkeringsplads, privat strand med dertilhørende beach-volleybane, samt vaskeri (mod betaling). På stranden og ved poolen er der om aftenen mini-club og diverse former for underholdning, hvorfor man må forvente liv og glade dage, mens det står på.

Mange udflugter i området

Området er det ideelle udgangspunkt, hvis man ønsker at kombinere en badeferie med udflugter til Toscanas dejligste byer. Både Firenze, Siena, Lucca og San Gimignano ligger i overskuelig køreafstand fra lejlighederne, lige som Elba også nås ganske let fra havnen i Piombino der kun ligger ca. én times kørsel herfra.

Lejligheder men balkon dog af to forskellige standard (og pris)

Lejlighedskomplekset er nyistandsat. Det består af tre bygninger, indeholdende lejligheder med henholdsvis et, to eller tre værelser. Lejlighederne er klassificeret som enten standard eller superior , og er alle udstyret med klimaanlæg/aircondition, telefon, satellit-tv, wireless-internetforbindelse og balkon. Lejlighederne af typen superior fremstår meget lyse og moderne, og råder desuden over opvaskemaskine. Superiorlejlighedernes balkoner er mere rummelig end standardlejlighedernes balkoner.

Læs om lejlighederne på Residence Stella del Mare

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map