Feriebolig i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Standard-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her vil dine børn have mulighed for at hygge sig på stranden, ved poolen eller om aftenen i haven, hvor der er underholdning for især mindre børn. I Mazzanta og på Residence Stella del Mare finder du et badeferiemiljø med god stemning i ferie-månederne juli og august, og ellers er der ret stille i forårs og efterårsmånederne, hvor de der rejser uden børn kan have glæde af at bo så tæt på havet. I området ved Mazzanta skal du dog ikke forvente den samme livlighed som ved de store strande nord for Venedig.

Et godt sted for familier

I receptionen kan du altid på hjælp og vejledning, og det er også her du finder den hyggelige opholdsstue og den kombinerede bar og restaurant/pizzeria. I haven er der en dejlig pool og børnebassin, en lille legeplads. Både på stranden og ved poolen er der miniclub for de mindste i sommersæsonen og om aftenen er der også underholdning for de mindste, og det går ikke altid stille for sig, så det skal du være indstillet på. Kommer du i bil, er der også mulighed for at parkere, og du kan også benytte stedets vaskeri (mod betaling). På den private strand er der også en beach-volleybane.

Læs mere om Residence Stella del Mare

Mange udflugtsmuligheder i området

Området er det ideelle udgangspunkt, hvis du ønsker at kombinere en badeferie med udflugter til Toscanas dejligste byer. Både Firenze, Siena, Lucca og San Gimignano ligger i overskuelig køreafstand fra lejlighederne, lige som Elba også nås ganske let fra havnen i Piombino der kun ligger ca. én times kørsel herfra.

Tag plads i receptionen

Slå dig ned i hotellets reception, hvor du også finder den hyggelige opholdsstue. Her kan du nemlig koble dig op på det trådløse internet, mens du slænger dig i de bløde sofaer. Egentlig er receptionen i sig selv ret lækker, og selv dine teenagere vil synes om at "hænge ud her". Indretningen er noget speciel, næsten som en kunstudstilling, og altså på den gode måde. Du kan selv se, hvad vi mener, når du kommer frem.

Ét af de smukkeste poolområder

Vi behøver nok ikke sige så meget andet end, "wow". Pool-området er absolut vidunderligt, og du kan se frem til at bruge mange timer under en palme med en bog i hånden, og når det så bliver lidt for varmt, ja så kan du tage et dyp i den lækre pool. Vi ville i hvertfald ikke have noget imod at skulle bade i denne pool - hver dag naturligvis. Og hvis du trænger til forandring, ja så er du jo kun et stenkast fra sandstrand og saltvand.

Lejligheder men balkon i to forskellige standarder (og pris)

Lejlighedskomplekset er nyistandsat. Det består af tre bygninger, indeholdende lejligheder med henholdsvis et, to eller tre værelser. Lejlighederne er klassificeret som enten standard eller superior , og er alle udstyret med klimaanlæg/aircondition, telefon, satellit-tv, wi-fi og balkon. Lejlighederne af typen superior fremstår meget lyse og moderne, og råder desuden over opvaskemaskine. Superiorlejlighedernes balkoner er mere rummelig end dem i standardlejlighederne.

Læs om lejlighederne på Residence Stella del Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map