Feriebolig i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Pris fra pr. pers.
Standard-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dine børn vil have her have mulighed for at hygge sig på stranden, ved poolen eller om aftenen i haven. Du finder i La Mazzanta og på Residence Stella del Mare et badeferiemiljø med god og livlig stemning i hele den periode, hvor skolerne holder lukket i Europa, altså fra slutningen af juni til begyndelsen af september, og ellers ret stille omgivelser i forårs og efterårsmånederne, når dem uden børn kan have glæde af at bo så tæt på havet.

Et godt sted for familier

Her finder du og din familie god hjælp i receptionen. Du finder desuden restaurant/pizzeria og bar lige på stedet samt pool og børnebassin, lille legeplads, parkeringsplads, privat strand med dertilhørende beach-volleybane, samt vaskeri (mod betaling). På stranden og ved poolen er der om aftenen mini-club og diverse former for underholdning, hvorfor man må forvente liv og glade dage, mens det står på.

Læs mere om Residence Stella del Mare

Mange udflugter i området

Området er det ideelle udgangspunkt, hvis man ønsker at kombinere en badeferie med udflugter til Toscanas dejligste byer. Både Firenze, Siena, Lucca og San Gimignano ligger i overskuelig køreafstand fra lejlighederne, lige som Elba også nås ganske let fra havnen i Piombino der kun ligger ca. én times kørsel herfra.

Tag plads i receptionen

Slå dig ned i hotellets reception. Her kan du nemlig koble dig op på det trådløse internet, mens du slænger dig i de bløde sofaer. Egentlig er receptionen i sig selv ret lækker, og selv dine teenagere vil synes det super at "hænge ud her". Indretningen er noget speciel, men på den gode måde, du kan selv se, hvad vi mener, når du kommer frem.

Ét af de smukkeste poolområder

Vi behøver nok ikke sige så meget andet end, "wow". Pool-området er absolut vidunderligt, og du kan se frem til at bruge mange timer under en palme med en bog i hånden, og når det så bliver lidt for varmt, ja så kan du tage et dyp i den lækre pool. Vi ville i hvertfald ikke have noget imod at skulle bade i denne pool - hver dag naturligvis. Og hvis du trænger til forandring, ja så er du jo kun et stenkast fra sandstrand og saltvand.

Lejligheder men balkon dog af to forskellige standard (og pris)

Lejlighedskomplekset er nyistandsat. Det består af tre bygninger, indeholdende lejligheder med henholdsvis et, to eller tre værelser. Lejlighederne er klassificeret som enten standard eller superior , og er alle udstyret med klimaanlæg/aircondition, telefon, satellit-tv, wireless-internetforbindelse og balkon. Lejlighederne af typen superior fremstår meget lyse og moderne, og råder desuden over opvaskemaskine. Superiorlejlighedernes balkoner er mere rummelig end standardlejlighedernes balkoner.

Læs om lejlighederne på Residence Stella del Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map