Feriebolig i Vada i Toscana

Oleandri Suite Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du i et nyopført lejlighedskompleks, der kun adskilles fra havet (100 m) af en skyggefuld, grøn pinjeskov. Den nærmeste strand er en offentlig sandstrand. Stedet har 24 et- og toværelseslejligheder placeret enten i stuen eller på første sal.

Pool med liggestole

Tæt ved ligger reception, pool og en lille legeplads samt parkeringsplads. Til hver lejlighed hører en parasol og to liggestole ved poolen. Lige rundt om hjørnet ligger et spisested (Risto-Pizza), hvor man også kan få mad ud af huset. NB! Det er obligatorisk at bruge badehætte i svømmebassinet, og det må ikke benyttes ca. kl. 13.00 - 15.30.

Læs mere om Oleandri Suite Hotel

Restauranter og indkøbsmuligheder

Selve Vada ligger ca. tre kilometer mod nord og har et større udvalg af butikker og restauranter end den nærliggende by Mazzanta (400 m), som dog har det mest nødvendige. Få kilometer mod syd og lidt inde i landet ligger Cecina, som er en lidt større by og har en togstation.

Lejligheder med stor balkon eller terrasse

Lejlighederne er rummelige og pænt, men enkelt møblerede. De er udstyrede med moderne bekvemmeligheder såsom opvarmning, TV, telefon, hårtørrer og balkon eller terrasse med havemøbler. To af de et-værelselses lejligheder er handicapvenlige.

Lejlighederne på Oleandri Suite Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Oleandri Suite Hotel

Læs personlige anmeldelser af Oleandri Suite Hotel som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oleandri Suite Hotel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Oleandri Suite Hotel

God feriesteming i Mazzanta

Vi blev godt modtaget lørdag middag og fik lov til at komme ind i lejligheden allerede kl. 13, selvom aftalen var kl. 17. Lejligheden og stedet levede helt op til beskrivelsen på In Italias hjemmeside. Super beliggenhed og nem adgang til både stranden og swimmingpoolen. Der var stort set kun italienere på stedet, men alle var imødekommende og venlige. Personalet i receptionen stod altid til rådighed - dog kun på italiensk, men på en positiv og charmerende måde.
Lejlighedens standard var OK - egentlig passende til livet ved strand og hav - men nok kun til 1-2 stjerner efter dansk standard.

Læs mere

Fin til badeferie og som udgangspunkt i Toscana.

Lidt svært at finde, når først man er ca 100 meter derfra. Gli Oleandri Residence gemmer sig nemlig bag den lokale svømmehal og vi kunne ikke se skilte dertil. Fin lejlighed på 1. Sal. Kunne have ønsket bord og stole til 4 personer på altanen. Køkkenet var ikke særlig veludstyret - medbring gerne en god kniv. Stranden er nem at gå til, det tager 5 min. Det er en offentlig strand uden liggestole, som man skal betale sig fra i dyre domme. Meget velbesøgt af italienere og ikke så mange andre turister :-) Det samme gør sig gældende for byen, hvor der var marked hver aften. Der tales stort set kun italiensk, men man kommer langt med smil og fagter. Poolen på stedet var ok, men badning uden badehætte var forbudt!
Beliggenheden er ok i forhold til at køre til fx. Pisa og Lucca i bil. (Ca. 1 time)

Læs mere

Fin bolig nær havet

Et behageligt, rent og super rart sted at bo!
Praktisk med børn til at gå et par hundrede meter til en fin sandstrand.
Perfekt med pool og nærhed til stranden. Rart med fyrreskov, der gav skygge på bagsiden. Havudsigt fra anden sal.
Selvom det ingen aircondition var, var det køligt i værelser alligevel.
Vi er meget tilfredse med Gli Oleandri.

Læs mere

Bedømmelse af Oleandri Suite Hotel

Læs mere

Bedømmelse af Oleandri Suite Hotel

Læs mere

Bedømmelse af Oleandri Suite Hotel

Læs mere
 
search map