Udflugter Toscana

Udflugter i Toscana med Viator og In-Italia
 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Danskernes favorit-region i Italien er uden tvivl Toscana, hvor de store oplevelser bare står i kø. Book dine udflugter hjemmefra, så alt er på plads inden afrejse. Det giver ro i maven og afklarede forhold på destinationen. Sammen med Viator tilbyder vi en bred vifte af udflugter i Toscana, hvor kvaliteten er i højsædet med god transport og dygtige, certificerede guider.

Du finder bl.a. udflugter i Toscana, hvor bus eller tog er inkluderet, men også byvandringer og endda mulighed for guidede cykelture, og bestilling af billetter til diverse attraktioner, hvor du ellers vil opleve stor ventetid ved skranken.

Når du booker udflugter i Toscana her på siden, har du mulighed for at betale med det samme, og dermed sikre dig og dine rejsefæller en plads på den pågældende udflugt. Dermed undgår du usikkerhed på rejsen, og da der er afregnet på forhånd, skal du kun tænke på at have kontanter med til evt. drikkepenge, samt hvis mad undervejs ikke er inkluderet.

Ofte vil der være afhentning inkluderet direkte på dit hotel - husk at læse betingelserne grundigt. Vi samarbejder med Viator, som er et datterselskab til TripAdvisor, om at tilbyde disse udflugter, og vi beder dig bemærke, at det er Viator, som udbyder udflugterne, og at In-Italia ikke kan stilles til ansvar for disse, hvorfor du også skal kontakte kundeservice hos Viator hvis du har spørgsmål til deres produkter.

 
 

Anbefalinger til dig

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map