Ferieboliger og hoteller i Uccellina Regionalpark

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Parken er beliggende langs kysten i provinsen Grosseto mellem Alberese i nord og Talamone i syd og er en del af Parco Naturale della Maremma, som var en af de første regionale parker i Toscana - fra 1975.

Fantastisk natur

Parco dell’Uccellina er særligt skattet for sin fantastiske natur og for dem, som vil opleve hvorledes naturen oprindeligt så ud i Maremma. Størstedelen af parken består af en række bakker, der ligger parallelt med kysten og som er bevokset med klassisk middelhavsvegetation: myrte, jordbærtræ, mastikstræ, laurbær, steneg, lyng og vintersnebolle, også kaldet italiensk snebolle. Den sidste af bakkerne er 417 m. høj og kaldes Poggio Lecci.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Guidede natture

Man kan besøge parken ad de mange stier, som alle er nøje afmærkede og benævnte: Itinerari. Her er der mulighed for enten at gå, cykle eller ride, og der er mulighed for guidede ture også om natten foruden at der er rig mulighed for at kigge på fugle i parken.

Læs mere om Uccellina Regionalpark

Rigt fugle- og dyreliv

Ud over de smukke bakker og naturen kan man nemlig her nyde de mange fugle og vilde dyr samt parkens monumenter. Blandt dyrelivet i parken kan man være heldig at møde et vildsvin, en ræv, rådyr og dådyr, samt til tider en enlig ko der har forladt flokken for at kælve. Og så er parken som sagt et paradis for ornitologer, da man her kan observere mange slags fugle, hvoriblandt de gængse tæller grønirisk, skovskader, solsorte og rovfugle som musvåge, vilde ugler og tårnfalken. Udover naturen og dyrelivet kan man også iagttage arkitektoniske monumenter i form af klosteret Abbazia di San Rabano, der er beliggende mellem bakkerne Poggio Uccellina og Poggio Lecci. På det gamle kloster kan man se kirken og klokketårnet og et nyere tårn, mens ydermurene med tiden er blevet ødelagte. Uden om klosteret er der tegn på det liv, der er blevet levet på stedet, i form af en cisterne og et vandkar.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map