Villa i Torrita di Siena i Toscana

Villa Scianellone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Scianellone er en toscansk villa med både sjæl og varme. Det afspejles tydeligt, at ejerne selv har boet i den, og at de sætter en ære i at passe godt på deres villa.

Pool med panoramisk udsigt til middelalderbyen Torrita di Siena

Fra poolen er der udsigt - masser af udsigt. Og ikke bare en ganske almindelig landskabsudsigt, men udsyn til den smukke profil af middelalderbyen Torrita di Siena, der ligger ca. 2 km væk fra villaen, hvilket faktisk betyder, at man godt kan komme derover til fods, hvis man er godt gående. Torrita er ikke en metropol, men I finder da både lidt handelsliv og nogle spisesteder her.

Stort haveanlæg

Til huset hører en have på hele 5.000 m². Haven prydes både af oliventræer og pinjetræer, så der er mange skyggegivende muligheder på de meget varme dage. Af andre nyttige og praktiske ting står der både en grill, en stenovn og en lille legeplads til gæsternes rådighed.

Den overdækkede terrasse er rammen omkring måltiderne

Terrassen har den store fordel, at den ligger i direkte forbindelse med køkkenet - det letter tilberedningen og forberedelserne, når familien skal spise sammen. Terrassen er tilmed overdækket, så I kan nemt sidde herude, selvom der skulle komme en flygtig sommerbyge. Terrassen binder huset godt sammen med poolen, der ligger lige i nærheden.

Karakterfuld villa

Villaen fremstår meget stilren - både ude og inde. Der har i tidernes morgen været tale om en bygherre, der kunne sit fag til fingerspidserne. Gulvene er i terracotta og hvælvingerne i mursten. Villaen ligger lidt oppe - og man fornemmer nemt det klassiske tocanske landskab med det kuperede terræn. Beliggenheden er rolig og fredsommelig.

Tag på udflugt!

En kort køretur herfra ligger middelalderbyerne Montefollonico (ca. 10 km) e Montepulciano (ca. 12 km), som begge i høj grad er et besøg værd - og et godt udgangspunkt for at smage områdets kulinariske skatte, ikke mindst rødvinen "Nobile di Montepulciano". Lidt længere væk ligger både Siena og Arezzo og lokker med en endagsudflugt.

Læs mere om Villa Scianellone

Villaen på Villa Scianellone

Villa med 11 sovepladser

Stueplan: Fra den overdækkede terrasse bliver I ledt ind i en entré, der leder videre ind til et veludstyret køkken. Fra køkkenet kan I gå videre ind i den store opholdsstue med smukke, hvælvede lofter. Her er der både spiseplads, hvis vejret ikke skulle tillade at nyde jeres måltider udendørs, og pejsestue med sofahjørne. I stueplan er der desuden et badeværelse med toilet og bruser - samt et vaskerum. 1. sal: Der er adgang til 1. sal både indefra, og udefra via ekstern trappe fra haven. Heroppe er der også en opholdsafdeling med tv, to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, to soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse med toilet, bruser og badekar. Kvisten: Kvisten oppe på 2. sal er ideel til børn og unge (ikke til småbørn pga. trappen). I kommer derop via en trappe fra 1. sal, hvor man oppe for enden lige skal bukke hovedet. Loftshøjden heroppe på kvisten, hvor der også er skråvægge er nogle steder blot 180 cm. Der er her et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en enkeltseng samt et gæstetoilet. Af praktisk udstyr i villaen finder I både ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, brødrister, citronpresser, skandinavisk kaffemaskine, sat-tv og wi-fi.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map