Villa i Torrita di Siena i Toscana

Casa Bella

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den smukke villa ligger højt på sin egen bakke i fredfyldte og meget grønne omgivelser fire kilometer fra Torrita di Siena. Fra huset og den omgivende have nyder man en af de mest imponerende udsigter, vi har set i Toscana, over det bakkede landskab, der er så karakteristisk for den sydlige del af Sienas provins, og som mange finder endnu smukkere end Chianti. De nærmeste indkøbsmuligheder (supermarked) og restauranter ligger i Torrita di Siena. Vandreruten Sentiero del Vinsanto passerer ved villaen.

Aktiviteter ude som inde

Villaen er smagfuldt indrettet, i stor udstrækning med antikke møbler og med møblement i typisk rustik toscansk stil. Det store møbel fra 1700-tallet, som vi finder i stuen, og som ejeren selv har istandsat, fortjener speciel opmærksomhed. Men ikke alt er antikt her, således er her som en selvfølge både opvaskemaskine og vaskemaskine. I den yderst velholdte have finder man et 8 x 4 meter stort svømmebassin med liggestole omkring. Skal vi endelig sige noget ufordelagtigt om dette dejlige sted, skulle det være, at man har 2,8 km grusvej for at komme frem. Men så er man også helt fri for støj!

Villa med 13 sovepladser:
- ligger i to plan og er på ca. 230 m². I stueetagen finder du en stor stue, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser/toiletter. Man kommer op til første etage ad en udvendig opmuret trappe, der afsluttes med en traditionel lille loggia, hvorfra der er udsigt over det smukke landskab. Heroppe finder man et stort køkken/alrum med pejs, fire soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt to badeværelser/toiletter.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere San Bono

Montepulciano, Toscana

Poggio Falcone

Chiusi, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map