Villa i Torrita di Siena i Toscana

Casa Bella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den smukke villa ligger højt på sin egen bakke i fredfyldte og meget grønne omgivelser fire kilometer fra Torrita di Siena. Fra huset og den omgivende have nyder man en af de mest imponerende udsigter, vi har set i Toscana, over det bakkede landskab, der er så karakteristisk for den sydlige del af Sienas provins, og som mange finder endnu smukkere end Chianti. De nærmeste indkøbsmuligheder (supermarked) og restauranter ligger i Torrita di Siena. Vandreruten Sentiero del Vinsanto passerer ved villaen.

Aktiviteter ude som inde

Villaen er smagfuldt indrettet, i stor udstrækning med antikke møbler og med møblement i typisk rustik toscansk stil. Det store møbel fra 1700-tallet, som vi finder i stuen, og som ejeren selv har istandsat, fortjener speciel opmærksomhed. Men ikke alt er antikt her, således er her som en selvfølge både opvaskemaskine og vaskemaskine. I den yderst velholdte have finder man et 8 x 4 meter stort svømmebassin med liggestole omkring. Skal vi endelig sige noget ufordelagtigt om dette dejlige sted, skulle det være, at man har 2,8 km grusvej for at komme frem. Men så er man også helt fri for støj!

Læs mere om Casa Bella

Villa med 13 sovepladser:
- ligger i to plan og er på ca. 230 m². I stueetagen finder du en stor stue, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser/toiletter. Man kommer op til første etage ad en udvendig opmuret trappe, der afsluttes med en traditionel lille loggia, hvorfra der er udsigt over det smukke landskab. Heroppe finder man et stort køkken/alrum med pejs, fire soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt to badeværelser/toiletter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Bella

Læs personlige anmeldelser af Casa Bella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bella. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Bella

Bedømmelse af Casa Bella

Flot flot, sengene var en anelse for korte, vaskemaskinen gav lidt problemer de første dage, wi-fi var ikke helt op to date, gryder pander mm. Til 12 personer manglede lidt rigtigt lækker sted optimal opbakning af ejer der ville gøre alt for os alle der var med syntes det var rigtig godt for en familie der ville være sammen mvh Bjarne Kristensen

Læs mere

Bedømmelse af Casa Bella

Læs mere

Casa Bella: i sandhed et smukt hus

Anbefalelsesværdigt, dejligt hus til en stor familie, også handicapvenligt, værten lagde endda ekstra rampe ud. Charmerende hus, køkkenet godt, dog var der ikke én skarp kniv, men en masse sløve. Opv.maskinen fin, men vaskemaskinen kunne kun 1 program, og vi kunne ikke se tmp.
Et eldorado for børn med pool, jacuzzi, tennisbane og legeplads.
Lidt bedre vedligeholdelse af inventaret var ønskeligt, men det er også min eneste klage, og så virker det ikke godt, at man bliver modtaget med udstrakt hånd og krav om "depositum", et "Welcome" ville være bedre. Men alt i alt: en ferie jeg vil mindes med stor glæde.

Læs mere

360-graders udsigt!

Huset ligger helt vidunderligt med udsigt hele vejen rundt, herunder til Montepulciano og Montefollonico, udendørsarealerne er dejlige og værelserne og bad- og toiletforhold er ganske glimrende. Køkkenet er lidt lille til ophold for mange, når det ikke kun er "vor mor" og evt. far, der står i køkkenet. Et fint langt spisebord og to sofaarrangementer, der bærer præg af at være lidt sammenbragt og nok ikke helt lever op til vores "hygge"-ønsker, udgør sammen med et billardbord og bordfodbold de indendørs opholdsfaciliteter i stuen i stueetagen. Der var også internet og fjernsyn, men det sidste forblev uanvendt. På første sal lå de fem af de i alt syv soveværelser og her var også i det store opholdsrum køkkenfaciliteter, som vi ikke brugte, bortset fra køleskabet, og et stort spisebord. Måske havde det været lidt svært, hvis aftenerne havde været kolde og regnfulde. men vi nød det i fulde drag.

Der kommer en mand, som, vi fik indtryk af, var ejeren eller en af dem, og passer have og bassin, hver dag. Hverken han eller andre ved ankomst eller afsked taler andet end italiensk, men med lidt fantasi, lidt fransk udtalt på italiensk og enkelte italienske ord, gik det fint.

Der er mange små veje i området, som man kan vandre på og en vandrerute mellem Torrita di Siena og den meget søde lille by Montefollonico, hvis begyndelse er den lange grusvej op til huset, hvorefter den går ad mere ubenyttede stier og desværre er dårligt afmærket. Alle de små byer i området har charmerende gamle højtliggende bymidter.

Der er meget at se på i området, men da vil en bil være nødvendig, vil jeg antage, også til indkøb. Vi tilbragte imidlertid det meste af tiden ved huset, hvor der er en uindhegnet tennisbane - pas på med lange bolde :-) - og udover den lille pool også jacouzzi, som er helt fantastisk i måneskin med den formidable udsigt. Hvis man er ok med de 2.8 km grusvej er her helt vidunderligt !

Læs mere

Anders og familie fra Ebeltoft boede på Casa Bella i Torrita di Siena fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det er 6. gang vi bor i et toscansk hus og Villa Bella var vores foreløbig smukkeste lokation. Det var en helt, helt ekstraordinær beliggenhed på toppen af en bakke / lille bjerg. Der var 360 udsigt over dalen og bjergene som danner grænse til Umbrien, og samtidig når man kigger bagud, var der en helt utrolig udsigt til dalstrøget mellem huset og Montepulciano. Der var ingen problemer ved at køre til huset på trods af højden og fin plads med hensyn til overnatning og nogle rigtig smukke rum, specielt ovenpå.

Byen, Torrita di Siena, er totalt uinteressant, men det betyder ikke noget, da der er mange andre fantastiske byer i nærheden, både med hensyn til spisning og indkøb.

Læs mere

Erik og hans familie fra Klampenborg boede på Casa Bella i Torrita di Siena fra d. 25. august til d. 8. september 2007.

Jo, vi havde en dejlig ferie i CasaBella 25 aug - 8 sept. 7 voksne og et lille barn. Beliggenheden er perfekt,- på en høj, hvorfra der er en storslået udsigt,- bl.a. til Montepulciano, som ligger vel 4-5 km væk. Ideelt til at fortage bilture til kendte steder i omegnen.Selve huset er jo smukt bygget og meget rummeligt. På 1.sal benyttede vi dog kun sove- og badeværelserne. Ellers opholdt vi os i stueplan. Stuer, badeværelser og soveværelser er også smukke. Men indretningen er ikke allerbedst. I stueetagen er der en meget stor stue, der er adskilt i 2 afdelinger med en stor bueformet åbning. I den ene del et stort bord med 10 stole ( eller 12 ). De var ikke særlig
siddevenlige,- staser i lårene.I den anden afdeling stod 2 sofaer med - må jeg sige - ikke særlig pænt overtræk.De stod nærmest og råbte til hinanden. Her manglede 4-5 lænestole, små borde, standerlamper etc, så man kan hygge sig i tilfælde af dårligt vejr. Loftslamperne kunne godt have pærer i alle fatningerne. Der står nogle ganske smukke skabe; men igen hyggemøbler savnes. Soveværelserne var pæne, gode senge, men også her manglede flere steder nogle sengelamper til godnatlæsningen. Udendørs var der smukt med mange blomster, god pool og en varm jacuzi. Værten kommer morgen og aften og passer det. Der var et udmærket overdækket bord, men den blå diodebelysning om aftenen var nok noget af en fejltagelse. Vi klarede os med stearinlys. Værten var overmådig venlig. Vi kommunikerede på tegnsprog og nogle få gloser. Da jeg nævnte, at det måske ville være rart med nogle liggestole, var han der allerede næste dag med 4 stk. Hvis jeg skal konkludere: et rigtig dejligt sted, som kan blive perfekt med nogle gode møbler. Det er ikke utænkeligt, at vi vender tilbage.

Læs mere
 
search map