Feriebolig i Tirrenia i Toscana

Residence Cosmopolitan Golf

Svømmebassin ved Club House
 
Residence Cosmopolitan Golf er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cosmopolitan Golf er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tirrenia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Cosmopolitan Golf ligger ved Tirrenia midt i store grønne områder lige ved den velholdte 18-hullers golfbane af samme navn.

Beliggenhed og service

Her finder du reception, restaurant (lukket mandag), bar, vaskeri med møntvask, parkeringsplads og legeplads. Tirrenias centrum ligger ca. 1 km væk. Her findes der adskillige indkøbsmuligheder, restauranter, et lille tivoli og - om sommeren - gademarked. I sommermåmederne er der shuttlebus fra lejlighedskompleks til dens private strand, som ligger ligeledes ca. 1 km fra selve Residence Cosmopolitan Golf.

Læs mere om Residence Cosmopolitan Golf

Golfklubben

Golfklubbens klubhus, træningsbanen og de tilhørende aktiviteter, så som fodboldbane og mountainbikes m.m. kan benyttes på forespørgsel og mod betaling. Klubhuset ligger i de gamle filmstudier, som blev bygget i 1930'erne.

Lejligheder med stor privat terrasse

Lejlighederne ligger i nybyggede rækkehuse og befinder sig enten i stueetagen eller på 1. sal. Alle lejlighederne har egen terrasse/balkon, er pænt møblerede og er udstyrede med fjernsyn og aircondition. Ved husene er der et 50 x 20 meter stort svømmebassin - brug af badehætte er obligatorisk. I højsæsonen går der gratis transferbus til og fra Residence Cosmopolitan Golfs private strand.

Lejlighederne på Residence Cosmopolitan Golf

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

er ca. 50 m² store og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse eller balkon med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med privat have)

denne lejlighed ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og sovesofa til to (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til terrasse samt provat have med havemøbler. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal m/ tagterrasse)

Denne lejlighed ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og sovesofa til to (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. En vindeltrappe fører op til taget, hvor der er terrasse med havemøbler. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map