Feriebolig i Tirrenia i Toscana

Residence Club Continental Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Tirrenias centrum og kun 50 meter fra vandet ligger Residence Continental. Komplekset består af to fløje i tre etagers højde med 50 lejligheder i hver og deler udendørsfaciliteter med Grand Hotel Continental, som ligger lige ved siden af.

Bedre badeferie

Her er reception, møntvaskeri, privat parkeringsplads, fitness-rum, legeplads, børnebassin og pool på 50 x 20 meter med liggestole. Desuden har man adgang til stedets private strand, hvor man finder restaurant og bar, og hvor man kan udøve sportslige aktiviteter som beach volley, boccia, kanoroning, windsurfing samt leje vandcykler. Bedre bliver det ikke.

Læs mere om Residence Club Continental Resort

Obligatorisk klubkort

Det obligatoriske Tessera Club-kort (starten af juni til starten af september) som betales direkte til hotellet, giver adgang til velkomstmøde, tennisturnering, forskellige dagsaktiviteter, cabaret, aftenunderholdning, skuespil, gratis brug af veludstyret fitness-rum, kanoer og windsurfere (så længe de haves), beach volley, boccia, minibilliard, bordtennis og miniklub for børn mellem 4 og 10 år i bestemte tidsrum. Til hver lejlighed hører der en parasol og to stole på stedets private strand - liggestole kan fås mod betaling.

Tennisbaner, fodboldbaner og golfbaner

Ca. 1 km fra Residence Club Continental Resort ligger tennisbaner og fodboldbaner, som man kan benytte med rabat mod fremvisning af sit Tessera Club-kort, og ca. 2 km væk ligger to golfbaner – en med 9 huller og en med 18.
Nærmeste togstation ligger i Pisa (15 km).

Lejlighedernes beliggenhed og beskaffenhed

Lejlighederne ligger i stueetagen, på første eller anden sal, er store og udstyrede med fjernsyn og - mod betaling af tillæg - aircondition.

Lejlighederne på Residence Club Continental Resort

Etværelseslejlighed til 3 personer

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til én person, natafdeling med dobbeltseng, bad og balkon (på 1. eller 2. sal).

Toværelseslejlighed (med balkon) til 4 personer

Lejlighederne kan være fordelt på en eller to etager. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og med sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, bad og balkon (på 1. eller 2. sal).

Treværelseslejlighed til 6 personer

Lejlighederne er på ca. 50 m² og kan være fordelt på en eller to etager. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og med sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, bad og have/patio (i stueetage) eller balkon (på 1. eller 2. sal).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map