Hotel i Tirrenia i Toscana

Grand Hotel Continental

 
Grand Hotel Continental er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Continental er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tirrenia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På torvet ved Grand Hotel Continental er der stor offentlig parkeringsplads og en stor terrasse ved havet. Her arrangeres gademarked om aftenen hele sommeren igennem. Ca. 200 meter fra hotellet, på den anden side af det lange torv er der et lille tivoli der ligeledes er aktivt om sommeren. Så du skal ikke bo her for at finde fred og ro, men fordi livlige sommerdage lige er dig.

God beliggenhed i forhold til by og strand

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel. Det er ikke særlig spændende set udefra, men det er nydeligt invendigt og har den fordel af at ligge rigtigt i forhold til byen, stranden og pinjeskoven. På hotellet findes 24-timers reception, stor hall med bar, møde- og konferencelokaler, restaurant (med fast dagsmenu), elevator, internet point og garage (mod betaling). Det er også muligt at parkere på gaden foran hotellet ligeledes mod betaling. I badesæsonen har gæsterne gratis adgang til hotellets private strand med liggestole og parasoller.

Læs mere om Grand Hotel Continental

Gode udendørsfaciliteter

Blandt udendørs faciliteter er der olympisk svømmebassin (50 x 20 m) med liggestole, børnebassin og fitness-rum samt bordtennis. Mod betaling kan du benytte dig af cykeludlejning og golfbane (Cosmopolitan Golf & Country Club), som ligger 1 km herfra. Hotellet arrangerer desuden børneklub ved legepladsen i faste tidsrum for deres unge gæster mellem 4 og 10 år. Der er desuden dag- og aftenunderholdning på hotellet fra midten af juni til slutningen af august.

Pæne og velholdte værelser

Hotellets 175 værelser er alle pænt indrettede og velholdte, de fleste med gulvtæpper. De har alle telefon, satellitfjernsyn samt pay-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Der findes også værelser med 4 senge.

Læs om værelserne på Grand Hotel Continental

Skjul teksten
 
 
search map