Villa i Terricciola i Toscana

Villa Sant' Angiola - Badia di Morrona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette gamle landhus ligger på et område som tilhører den store vingård Badia di Morrona Da gården har meget jord, hele 600 hektar med både vinmarker, olivenlunde, skov og mark, ligger huset et godt stykke fra det nærmeste nabohus. Det er det perfekte sted for dig, som rejser i et større selskab. Her kan du være sammen med familie og venner i fred og ro, hoppe i poolen når det passer dig, og samtidig have mulighed for at trække dig tilbage til dit eget værelse.

Gården producerer vin og olie med stor passion

Gaslini Alberti er navnet på den familie, som har ejet gården siden 1939. De arbejder intenst for at udvikle og forbedre produktionen både af vin og olivenolie, men selv om vinen er den vigtigste indtægtskilde, og den holder en god kvalitet, lægger familien fortsat meget passion og omtanke i at udvikle olivenolien, og derfor har de erhvervet en speciel presse, så de også her, kan højne kvaliteten.

Vingården hedder Badia di Morrona og er som tidligere nævnt på ca. 600 ha. Men det handler ikke bare om vinstokke (110 ha) og oliventræer (40 ha), men også om åbne marker og skov, hvilket er med til at komplementere gården. Familien ejer også et gammelt kloster fra år 1089, som benyttes til forskellige events og fester i årets løb. Foruden at producere vin og olivenolie, har familien renoveret de gamle arbejderhuse, som nu lejes ud enten som lejligheder eller som i dette tilfælde - et helt hus med privat pool.

Hvis du interesserer dig for vin, og det er der en god chance for, da du befinder dig i Toscana, er der naturligvis også mulighed for at smage på vinen i gårdens vinkælder. Og interesserer du dig for madlavning, kan et madlavningskursus arrangeres, og på forespørgsel kan du oven i købet bestille en privat kok til at fremtrylle de lækreste måltider.

Hvis du har lyst til at være aktiv på "hjemmeplan" kan du tage på skønne spadsereture i området, ride, cykle eller opleve landsbyerne fra en scooter. Spørg i receptionen, som gerne hjælper med det praktiske.

Læs mere om Villa Sant' Angiola - Badia di Morrona

Tag på eventyr eller bliv "hjemme" ved poolen

Der er så meget at se og opleve i Toscana, og vælger du dette overnatningssted, har du et rigtig godt udgangspunkt. Du bor nemlig tæt på flere af regionens mest populære byer, og du kan besøge både Firenze, Pisa, Volterra og San Gimignano, blot for at nævne nogle få. Desuden bor du tæt på tenoren Andrea Bocelli's hjemby Lajatico, hvor han normalt afholder udendørs koncert en gang om året.

Hvis du kører 90 km mod øst, kommer du til de skønne bakker i det kendte vinområde Chianti. Hvis du fortsætter mod syd, kommer du til Sienas smalle gader og hyggelige rådhusplads. Vælger du derimod at køre mod vest, kommer du til kysten, hvor du kan bade i havet, slikke sol på de skønne sandstrande og fråse i fisk og skaldyr. Alternativt kan du blive "hjemme" og solbade ved din egen private pool, og nøjes med at bevæge dig mellem solsengen og køkkenet for at hente forfriskninger. Det er jo det der er det bedste ved at bo sådan her, at du kan gøre præcist det du har lyst til, når du har lyst til det, uden at skulle stæse ned til poolen for at blokere en plads.

Frodigt område med naturen som nærmeste nabo

Huset ligger som nævnt på landet, hvor du er omgivet af marker og skov. Er du heldig, får du mulighed for at hilse på nogle af skovens indbyggere, og det er ikke usædvanligt at opleve både egern, fasaner og vildsvin enten i de tidlige morgen- eller de sene aftentimer. Du skal ikke være nervøs for at få uvelkomment besøg, for grunden er indhegnet. I den store have kan du grille og bage pizza, som du efterfølgende kan nyde på veranda'en. Der er også en udendørs pool med solsenge, som står til din rådighed. Det hele er meget velholdt og bestyreren Francesco står til din rådighed 24/7, hvis du har brug for hjælp.

Den nærmeste by hedder Terricciola, og her finder du bank, posthus, apotek, fødevarebutik og et par bar'er samt en restaurant. Der er flere restauranter/pizzeriaer i området, og den nærmeste (uden for gårdens område) ligger blot et par kilometer fra stedet. For selv om du har køkken, er det jo ikke utænkeligt, at du foretrækker at undgå madlavning en enkelt dag. Når det indtræffer, går du bare ned ad bakken. Her ligger gårdens rustikt indrettede restaurant med smukke hvælvede lofter, åben pejs og et yderst venligt personale. Der serveres veltillavede retter fra Toscana, dvs. "det enkle køkken" når det er bedst, og gårdens vine findes naturligvis også på menukortet. Vi anbefaler at du bestiller bord, specielt i weekenderne.

Huset har syv værelser

Huset har i alt 7 dobbeltværelser og 8 badeværelser og kan rumme op til 14 personer. Der er faciliteter som gratis wi-fi, satellit TV, myggenet, værdiboks, ovn, microovn, kaffemaskine, vandkoger, brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine og vinkøler. Ekstra rengøring og ekstra skift af sengetøj betales på stedet.

Lejligheden på Villa Sant' Angiola - Badia di Morrona

Villa til 14 personer med privat pool

Huset er på 350 m² som er fordelt på to plan. I stueetagen har du et stort opholdsrum med åben pejs og flere sofaer, samt spisestue med bord og stole og et dejligt landkøkken. Der er også et soveværelse med separate senge. På 1. sal er de resterende 6 dobbeltværelser, hvoraf 3 af dem har separate senge. Alle værelser har privat badeværelse. På verandaen er der mulighed for at spise udendørs.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map