Villa i Terricciola i Toscana

Villa la Selvicciola - Badia di Morrona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Indretningen er i toscansk stil, hvor antikke møbler kombineres med nyt, og hvor bløde, røde sofaer indbyder til lange samtaler. I hele huset kan du nyde de traditionelle stengulve og de synlige træbjælker i loftet. Der hører en stor have til huset med stor terrasse, hvor du og dit rejsefølge kan nyde de dejlige aftener. Og i haven findes der en stor privat pool, hvor du kan slappe af uden du behøver at tage hensyn til andre.

At huset er del af en vingård giver mening

Det er ikke svært at forestille sig at Villa la Selvicciola tilhører en vingård, og det er ikke hvilken som helst vingård, men Badia di Morrona, som er en af områdets største. Huset ligger nemlig på landet, hvor der er vinmarker over alt. Gården har både en cantina (vinkælder) og frantoio (olivenmølle) som ligger ca 4,5 km væk, hvilket indebærer at de laver deres egen vin og olivenolie, noget som de er meget passionerede omkring. Du kan naturligvis bestille en vin- og olivenolie-smagning og har samtidig mulighed for at købe nogen af disse specialiteter med dig hjem. Familien Gaslini Alberti, som ejerne hedder, har taget hånd om og renoveret et gammelt kloster fra 1089. Det er et populært sted, hvor der bliver afholdt forskellige events og fester i løbet af året.

Selvom at Badia di Morrona er en kendt vingård, så handler det ikke bare om vin og olivenolie, men også om udlejning af lejligheder og separate villaer. Tre af husene, inkl. dette, er naboer mens de øvrige ligger spredt ud på de omkringliggende jorde i samme område som gårdens restaurant.

Læs mere om Villa la Selvicciola - Badia di Morrona

Lisa og Francesco sørger for at du har det godt


Check-in foregår hos Lisa i receptionen. Derefter følger hendes mand Francesco dig til dit hus, og viser dig alt det du har brug fort at vide. Francesco er stedets alt-mulig-mand, og han står til rådighed 24/7 (næsten hele året rundt) og han møder dig altid med et smil på læben.

Huset ligger godt og tæt på flere af regionens mest elskede seværdigheder, så her har du mulighed for at udforske alle Toscanas hjørner. Du har kort afstand til blandt andet Pisa og havet, hvor du kan sole og bade dagen lang, for siden hen at sætte tænderne i gode fiske- og skaldyrsretter. Du er også tæt på byer som Calci, Buti, Volterra og San Gimignano og kulturbyer som Lucca, Firenze og Siena. Selv Chiantis kendte vinområde kan besøges på en dagsudflugt.

På "hjemmeplan" kan du tage en ridetur på Badia di Morronas marker, nyde livet i landbylivet fra en cykelsaddel eller måske endda hoppe på en scooter. Gårdens område er på cirka 600 hektar hvoraf 110 er vinmarker, 40 er olivelunde og det resterende er skov og marker, hvor du kan tage på afslappende gåture og måske få øje på nogen af skovens indbyggere, som i disse områder er både egern, vildvin og fasaner.

Er du kreativ og glad for mad, så kan du til og med lære dig de toscanske specialiteter eller måske endnu bedre, bestille en privat kok. Hvis du har flere spørgsmål om de mange muligheder, så kan du altid få hjælp i receptionen.

Dette et et køkken for dig som synes om at lave mad

Køkkenet har ofte en naturlig tiltrækningskraft, og hvis det oven i købet er et stort køkken, er det endnu bedre. I dette rustikke køkken er der god plads, og her kan I hjælpes om at lave den ene ret efter den anden. Maden kan I efterfølgende nyde ved det store spisebord i opholdsstuen eller ude på terrassen. Da der er mulighed for at grille i haven, så kan I også samles til en hyggelig grillaftenen. Når I har brug for at andre står for maden, kan I besøge gårdens restaurant, La Fornace, som ligger blot 1,2 km. fra stedet. Her kan du nyde lokale, veltillavede specialiteter og gode vine i et hjemmeligt miljø. Og der findes flere restauranter og pizzeriaer at vælge imellem i nærheden, som f.eks. i byerne Terricciola og Terme di Casciano. Det er også i disse byer, at du kan købe ind. Her findes der også apotek, posthus mm. Byerne ligger ca. 6-7 km fra stedet.

De rå loftsbjælker bidrager til det rustikke udtryk


Syv af soveværelserne ligger på 1.sal, ligesom de tilhørende badeværelser. Et af soveværelserne ligger i stueetagen. Indretningen er den samme dvs. typisk landstil, hvor nogle senge er såkaldte himmelsenge. Villaen har faciliteter som aircondition (mod betaling), sat-TV, myggenet, værdiboks, ovn, microbølgeovn, vandkoger, brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine, vinkøler og gratis wi-fi. Ekstra rengøring og skift af sengelinned betales på stedet.

Lejligheden på Villa la Selvicciola - Badia di Morrona

Villa til 16 personer med privat pool

Huset på ca. 450 m² er fordelt på to plan. I stueetagen er der en opholdsstue med open pejs og flere sofaer, spisestue med bord og stole og et fint landkøkken. Et af soveværelserne har to seperate senge. På førstesalen har du de resterende 7 dobbeltværelser hvoraf 4 har seperate senge. Samtlige værelser har eget badeværelse plus et ekstra. Der er terrasse, så I kan sidde udendørs.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map