Agriturismo i Terricciola i Toscana

Podere S. Emilia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terricciola er kendt blandt de lokale for sin gode rustikke rødvin. I denne grønne dal mellem Pisa og Volterra ligger Podere S. Emilia ca. 450 meter ad grusvej fra landevejen. Fra gården er der ca. fire km til byen, hvor du finder restaurant og indkøbsmuligheder.

Bondehus med have og gode faciliteter

Det er et gammelt bondehus, som for nylig er blevet restaureret og opdelt i 5 lejligheder. I husets store have findes en lille sø, havemøbler og en pool (13 x 6 meter). På stedet finder vi også grill, fælles vaskemaskine og parkeringsplads. I kort afstand findes Toscanas storbyer (40 km til Pisa, 60 km til Siena, 65 km til Firenze, 45 km til Lucca) og mest kendte middelalderbyer (40 km til San Gimignano, 25 km til Volterra).

Læs mere om Podere S. Emilia

Lejligheder med udeplads

Lejlighederne er udstyret med satellit-fjernsyn, strygejern og brødrister. Alle lejligheder har egen udeplads med bord og stole, der er adskilt fra naboernes af blomsterkummer. For lejlighederne på 1. sal ligger udepladsen neden for trappen.

Lejlighederne på Podere S. Emilia

Toværelseslejlighed Granaio med 2 sovepladser (stue)

Lejlighed Granaio ligger i stueetagen og er ca. 40 m². Den består af opholdsstue med enkeltseng køkken med elektrisk ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Concimaia med 4 sovepladser (stue)

Lejlighed Concimaia ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne med elektrisk ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Pino med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Pino har indgang fra udendørs stentrappe, der fører op til 1. sal. Lejligheden benytter samme trappe som lejlighed Il Focolare. Lejligheden er ca. 40 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne med elektrisk ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Focolare med 6 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Focolare ligger på første sal og er ca. 65 m². Indgangen sker ad en udendørs stentrappe, der fører op til denne lejlighed og til lejlighed Pino. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt stor pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Stalla med 6 sovepladser (stue)

Lejlighed Stalla ligger i stueetagen og er ca. 65 m². Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map