Feriebolig i Terricciola i Toscana

Podere La Sughera - Badia di Morrona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste ved en beliggenhed som denne er, at du er tæt på både Pisa, Volterra, San Gimignano og Firenze, nogle af regionens mest elskede seværdigheder. Og på ca. en halv time i bil (ca. 40 km) kommer du til Toscanas kystbyer, hvor du kan nyde både fiske- og skaldyrsretter og tage en svalende dukkert i de blå bølger. Da La Sughera tilhører vingården Badia di Morrona, kan du købe gode vine og olivenolie med dig hjem, fra din "egen" gård.

En gård med meget historie og passion

Siden 1939 er gården blevet drevet af familien Gaslini Alberti, som sætter en stor ære i at følge med i udviklingen, og som dagligt arbejder på forbedringer. Badia di Morrona, som gården hedder, er på ca. 600 hektar, hvoraf de 110 består af vinranker, 40 består af oliventræer som glitrer i solen, og resten består af skov og mark. Foruden at producere vin og olivenolie, udlejer familien også villaer og lejligheder som ligger spredt ud over et større område (og alle med egen beskrivelse) samt en hyggelig restaurant. Et gammelt kloster fra 1089 hører også til stedet, og kan lejes til forskellige arrangementer og private fester.

Selv om vinproduktionen er den vigtigste indkomstkilde, og vinen holder en god kvalitet, har man også valgt at producere oliven. Passionen for olivenolie kræver meget tid og omtanke, og familien Gaslini Alberti interesserer sig lige så meget for oliven som for vin, og derfor har de investeret i en helt speciel olivenpresse, så de kan opnå den bedste kvalitet.

Oplev nye spændende ting hver dag

Der er utrolig meget at se og gøre i Toscana, og her finder du mange af regionens mest populære steder som Firenze, Volterra, Pisa, Calci, Buti, Lucca og San Gimignano. Til dig der har overvejet at opleve tenoren på Andrea Bocelli på hjemmebane, kan det være godt at vide, at du befinder dig nær Leajatico, som er hans hjemby, og hvor han normalt afholder en årlig udendørskoncert.

Når vi taler om vinsmagning, kan det være godt at vide, at du kun har nødig at bevæge dig op til gårdens vinklæder og olivenpresse. Her arrangeres der også madlavningskurser og på forespørgsel, kan du også bestille en privat kok til at kreere din middag. Hvis du hører til de aktive, kan du gå skønne ture i området, og stedets personale hjælper gerne med at bestille rideture, cykler, scooter m.m.

Læs mere om Podere La Sughera - Badia di Morrona

Grønne omgivelser med naturen som nærmeste nabo

Da du bor på landet, og er omgivet af grønt så langt øjet rækker, er det ikke så underligt, at du kan nyde synet af både egern, fasaner og vildsvin når solen står op, eller går ned. Men La Sughera er indhegnet med en jernlåge, så du behøver ikke være nervøs for, at dyrene skal komme ind. Til husene hører en stor dejlig have, hvor der findes en udendørs pool. Rundt om poolen er der solstole og parasoller, som du er velkommen til at benytte, et sted hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser og eventyr. Podere La Sughera er et dejligt afslappende sted med rummelige lejligheder, hvor du kan nyde dine måltider og den gode vin udendørs. Grunden er velplejet, og alt-mulig-manden som hedder Francesco sørger for, at du har det godt på din ferie.

Da alle lejligheder har køkken, kan du kokkerere når det behager dig, og der er også mulighed for at grille, elelr at lave pizza i haven, hvilket normalt værdsættes af stedets gæster. Skulle du få lyst til at lade dig betjene, kan du bare gå ned ad bakken, hvor stedets rustikt indrettede restaurant ligger. Her er der hvælvet loft, stor åben pejs og frem for alt et venligt personale. Der serveres veltillavede retter fra Toscana, - dvs. det "enkle" køkken, når det er bedst. Vi anbefaler at du bestille bord, specielt i weekenderne.

Du bor i rummelige lejligheder, og du kan leje dem alle

Der er i alt fem lejligheder fordelt på to forskellige huse. De har alle samme standard og stilen er rustik. Man kan sige at de er enkle men komfortable. Til hver lejlighed hører der et udendørs opholdsområde enten i direkte forbindelse med lejligheden, på grunden eller som balkon. Du kan også leje hele stedet, dvs. alle fem lejligheder, hvis I er flere der rejser sammen. Der er faciliteter som satellit TV, myggenet og værdiboks. Ekstra rengøring og sengetøjsskift betales på stedet.

Lejlighederne på Podere La Sughera - Badia di Morrona

Treværelseslejlighed (Il Felciaio) med 4 sovepladser og udeområde

Denne rummelige lejlighed på ca 115 m² har et opholdsrum med åben pejs, sofaer og lænestole og der er køkken med bord og stole. I lejligheden er der et soveværelse med to separate senge samt et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser. Lejligheden ligger i stueplan og har privat udendørs område.

Treværelseslejlighed (Giulebbe) med 4 sovepladser med balkon

Denne lejlighed er på ca 100 m² har et opholdsrum med åben pejs, sofa og spisebord. Der er et lille separat køkken med bord og stole. I lejligheden er der et soveværelse med to separate senge samt et soveværelse med en himmelseng og to badeværelser. Lejligheden ligger på 1. sal og har en smal og overdækket møbleret balkon med en herlig udsigt over landskabet.

Fireværelseslejlighed (Suvera) med 6 sovepladser og udeområde

Denne lejlighed er på ca 100 m² har et opholdsrum med sofaer, åben pejs, og spisebord. Der er et lille separat køkken med bord og stole. I lejligheden er der tre soveværelser med separate senge eller dobbeltseng samt to badeværelser. Lejligheden ligger på 1. sal og har en privat udendørs område.

Fireværelseslejlighed (Sodi) med 6 sovepladser og udeområde

Denne rummelige lejlighed på ca. 135 m² har et opholdsrum med sofaer og åben pejs. Der er et køkken med spisebord og stole. I lejligheden er der i alt 3 soveværelser (to har separate senge) samt tre badeværelser. Lejligheden ligger på 1. sal og har et privat udendørs område.

Femværelseslejlighed (N'Antia) med 8 sovepladser og udeområde

Denne rummelige lejlighed på ca. 190 m² har et stort opholdsrum med hvælvet loft og flere sofaer. Der er et spisekøkken med åben pejs. I lejligheden er der i alt 4 soveværelser (to af dem har separate senge) samt fire badeværelser. Lejligheden ligger i stueplan og har privat udendørs område.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere La Sughera - Badia di Morrona

Læs personlige anmeldelser af Podere La Sughera - Badia di Morrona som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere La Sughera - Badia di Morrona. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Podere La Sughera - Badia di Morrona

Dejligt sted med god restaurant

Vi har rejst flere gange med in-Italia og det har altid været godt og med god service.
Sughera er et lækkert sted med mange små landsbyer i nærheden og 45 fra Pisa lufthavn.
Stedets vin som ligger i vinkøleskab er mere end god og den smager selvfølgelig endnu bedre, når den nydes i sol og varme med udsigt udover bjerge og dale.
Vibeke

Læs mere

Rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig dejlig ferie. Selvom det var stedets mindste lejlighed havde vi 5 rigelig med plads. Vi fik en meget imødekommende modtagelse. Stedet var meget dejligt og levede til fulde op til In-italias beskrivelse

Læs mere

Bedømmelse af Podere La Sughera - Badia di Morrona

Læs mere

Bedømmelse af Podere La Sughera - Badia di Morrona

Læs mere
 
search map