Feriebolig i Terricciola i Toscana

Podere La Fornace - Badia di Morrona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste med det gamle landhus Podere La Fornace er, at der kun findes to lejligheder. Og hvis du lejer dem, så har du automatisk privat adgang til den tilhørende have og udendørs pool. I stueetagen ligger der en dejlig restaurant, som foruden en hyggelig stemning også byder på god mad og service, praktisk for dig som ikke har lyst til at lave mad hver dag.

En velkendt vingård med gode vine


Podere La Fornace tilhører vingården Badia di Morrona, som er en af områdets største. Og foruden for gode vine har ejeren også passion for sin olieproduktion. Der hører meget jord til stedet, hele 600 hektar, hvoraf de 40 udgøres af oliventræer, 110 af vinmarker og resten af marker og skov. Du kan ikke rejse hjem, uden at have prøvet nogen af gårdens vine, og det sker i gårdens vinkælder "la cantina".
Eller også kan du bestille bord i restauranten, hvor du ikke blot kan nyde de gode vine, men også de veltillavede lokale specialiteter.

Du kan også købe gode råvarer i området og fremtrylle dine egne specialiteter i køkkenet. Maden kan du servere i haven, hvor der er både stole og borde. Alternativt kan du tage til de nærliggende byer Terricciola eller Terme di Casciana, som ligger ca. 6-7 km fra stedet. Her er der foruden flere restauranter også bar, bank, apotek og madbutikker.

Læs mere om Podere La Fornace - Badia di Morrona

Der findes så meget at lave

Du har et godt udgangspunkt til at tage på flere hyggelige udflugter, og der er faktisk mulighed for en rigtig god kombinationsferie. På dagsudflugter kan du nemlig nå vidt omkring, ikke bare til kurturbyer som Siena, Firenze og Pisa, men også til nogle af Toscanas mest elskede byer San Gimignano og Volterra. Du kan også nå den toscanske kyst, hvor du kan svømme i havet og nyde en time eller to på stranden, inden du har mulighed for at frådse i friske fisk og skaldyr på en af de mange restauranter.

Området lokker også med gode spadsere- og cykelture. Er du interesseret i heste, kan du besøge Equi Oasi Arcadia, hvor du kan tage på ridetur med gårdens ejer. Der er også mulighed for at få undervisning for nybegyndere.
Spørg gerne i receptionen, når du checker ind, så hjælper de gerne med at leje cykel, scooter og hvis du har brug for en privat kok, kan de også ordne det. Eftersom gården også ejer et gammelt kloster fra 1089, er der mulighed for at arrangere forskellige begivenheder, fester og ceremonier.

Du bor i rummelige lejligheder

Begge lejligheder Taneto og Vignaalta er rustikke og traditionelt indrettet, og du har alle bekvemmligheder du behøver. Begge har køkken og opholdsrum, de klassiske stengulve og synlige bjælker i loftet. Faciliteterne er Sat-Tv, værdiboks, wi-fi, myggenet, ovn, mikroovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, vinkøler og brødrister. Ekstra rengøring eller udskift af sengelinned kan ske mod tillæg, som betales direkte på stedet.

Lejlighederne på Podere La Fornace - Badia di Morrona

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheden er på ca 90 m² og ligger i stueetagen. Der er opholdsrum med åben pejs, lille køkken, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med separate senge) og to badeværelser.

Lejlighed m. 3 soveværelser

Lejligheden er på ca 120 m² og ligger i stueetagen. Der er opholdsrum, lille køkken, tre soveværelser (et med dobbeltseng og to med separate senge) og tre badeværelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map