Agriturismo i Terricciola i Toscana

Fattoria Colleverde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig i noget af Toscanas absolut smukkeste natur, og når du kører det sidste stykke af den gode grusvej, kan du ikke undgå at blive fascineret af landskabet. Vejen fører dig gennem de bølgende bakker, som er dækket med vinmarker, så langt øjet rækker, og bortset fra fuglenes fløjten, så er der ikke meget der kan forstyrre dit øre. Det var præcis den oplevelse, som familien, der ejer Agriturismo Colleverde, fik da de besøgte stedet første gang. De købte ejendommen i 2006 og siden har de gjort alt, hvad der står i deres magt for at alle skal føle sig hjemme som gæster hos en privat familie. Her vil stilheden og skønheden betage dig fra første blik, og det er ikke mindst derfor, at du skal vælge netop Colleverde til din ferie måske i selskab med familiens yngste.

Et skønt landsted med masser af plads

Selve gården er på hele 125 hektar, så der er masser af plads, og du har god mulighed for at følge prokduktionen af både vin og olivenolie. Familien holder meget af dyr, så du skal ikke blive overrasket over at møde både kattekillinger og bedårende hundehvalpe, som leger på den store græsplæne, noget som dine børn sikkert vil sætte stor pris på. I den store parklignende have er der masser af muligheder for at finde et stille hjørne, hvor du kan læse en bog i fred og ro, hvis altså ikke du foretrækker en aktiv ferie, for så er der mange muligheder. Udover den store swimmingpool med indbygget børneafdeling, er der også en lille boldbane, som kan benyttes både til fodbold og basket. Til de milde sommeraftner er der fælles grillområde, hvor du kan tilberede dine grillede bøffer, mens du nyder et godt glas vin og det dejlige toscanske klima. Der er også mulighed for at gå en tur i vinmarkerne, i olivenlunden eller omkring småsøerne på ejendommen.

Morgenmadsrestaurant og butik med gårdens produkter

I stueetagen i selve hovedbygningen finder du Colleverdes morgenmadsrestaurant. Her kan du indtage dagens første måltid, hvis ikke du foretrækker at spise i din lejlighed. I morgenmadslokalet kan du også købe nogle af de mange produkter, som fremstilles på gården, - altså både vin, olivenolie men også lækre hjemmelavede marmelader. Her finder du også receptionen, og hvis der er en dag, du ikke har lyst til at lave mad, kan du bestille "take away" på stedet både til frokost og middag, men husk at bestille i god tid.

Perfekt til par eller familier med små børn

Fattoria Colleverde er et dejligt sted både for par, men også for familier med mindre børn. Der er kun 18 lejligheder, som er fordelt rundt omkring i den store villa, og de ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. 15 af lejlighederne benyttes til udlejning. De er ikke så store, ca. 35 m², og standarden kunne være højere, men alt er rent og pænt, selvom det ikke er luksuriøst. Lejlighederne har et opholdsrum med TV, spiseplads, en sovesofa til to mindre børn, et lille køkken med 4 kogeplader, køleskab, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Alle lejligheder har adgang til et udeområde med bord og stole. Der er fluenet for vinduerne og loftsvifte i soveværelserne.

Enkelt møblerede lejligheder

Det er ikke standarden på lejligheder, du vil huske stedet for. Alt er rent og pænt, men ikke luksuriøst. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første etage og alle (der er i alt 18 lejligheder) udrustet med køkken med 4 kogeplader, privat badeværelse med toilet og bruser, to sovepladser på sovesofa i opholdsrummet og myggenet for alle vinduer samt ventilator i soveværelset (men ikke aircondition - du kan dog have vinduet åbent om natten og høre den skønne brise fra bakkerne blæse ind).

Vær opmærksom på at den del af lejlighederne med have ikke har direkte udgang til denne, men derimod til det møblerede udeområde og kan være placeret lidt væk.

Læs mere om Fattoria Colleverde

Lejlighederne på Fattoria Colleverde

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)

Der er i alt 5 lejligheder, som ligger i stueetagen med adgang til den private have (dog ikke direkte) med bord og stole, som ligger lige uden for stuen. Lejlighederne måler ca. 35 kvm og er opdelt i opholdsstue med tekøkken og en dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), Soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. To af disse lejligher har HCP-tilpassede badeværelser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage)

Der er 3 lejligheder beliggende i stueetagen med indgang fra haven. Du kan sidde i haven og spise eller i skyggen ved en af de mange borde med tilhørende stole på grunden rundt om huset. Lejlighederne måler ca. 35 kvm og består af opholdsstue med tekøkken og en dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal)

Der er 7 lejligheder på første sal. Man kommer op til lejligheden via en udvendig trappe. Takket være den høje beliggenhed har man en fin udsigt over landskabet fra vinduet - du kan sidde i haven og spise eller slappe af i skyggen ved en af de mange borde og stole rundt om huset. Lejlighederne måler ca. 35 kvm. og består af opholdsstue med tekøkken og en dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng med badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map