Agriturismo i Terricciola i Toscana

Fattoria Colleverde

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig i noget af Toscanas absolut smukkeste natur, og når du kører det sidste stykke af den gode grusvej, kan du ikke undgå at blive fascineret af landskabet. Vejen fører dig gennem de bølgende bakker, som er dækket med vinmarker så langt øjet rækker, og bortset fra fuglenes fløjten, er der ikke meget der kan forstyrre dit øre. Det var præcis den oplevelse familien der ejer Agriturismo Colleverde fik, da de besøgte stedet første gang. De købte ejendommen i 2006, og siden har de gjort alt hvad der står i deres magt, for at alle skal føle sig hjemme og som gæster hos en privat familie. Her vil stilheden og skønheden betage dig fra første blik, og det er ikke mindst derfor, at du skal vælge netop Colleverde til din ferie, måske i selskab med familiens yngste.

Et skønt landsted med masser af plads

Selve gården er på hele 125 hektar, så der er masser af plads, og du har god mulighed for at følge prokduktionen af både vin og olivenolie. Familien holder meget af dyr, så du skal ikke blive overrasket over at møde både kattekillinger og bedårende hundehvalpe, som leger på den store græsplæne, noget som dine børn sikkert vil sætte stor pris på. I den store parklignende have er der masser af muligheder for at finde et stille hjørne, hvor du kan læse en bog i fred og ro, hvis altså ikke du foretrækker en aktiv ferie, for så er der mange muligheder. Udover den store swimmingpool med indbygget børneafdeling, er der også en lille boldbane, som kan benyttes både til fodbold og basket. Til de milde sommeraftner er der fælles grillområde, hvor du kan tilberede dine grillede bøffer, mens du nyder et godt glas vin og det dejlige toscanske klima. Der er også mulighed for at gå en tur i vinmarkerne, i olivenlunden eller omkring småsøerne på ejendommen.

Læs mere om Fattoria Colleverde

Morgenmadsrestaurant og butik med gårdens produkter

I stueetagen i selve hovedbygningen finder du Colleverdes morgenmadsrestaurant. Her kan du indtage dagens første måltid, hvis ikke du foretrækker at spise i din lejlighed. I morgenmadssalen kan du også købe nogle af de mange produkter som fremstilles på gården, - altså både vin, olivenolie men også lækre hjemmelavede marmelader. Her finder du også receptionen, og hvis der er en dag du ikke har lyst til at lave mad, kan du bestille "take away" på stedet, både til frokost og middag, men husk at bestille i god tid.

Perfekt til par eller familier med små børn

Fattoria Colleverde er et dejligt sted både for par men også for familier med mindre børn. Der er kun 18 lejligheder, som er fordelt rundt omkring i den store villa, og de ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. 15 af lejlighederne benyttes til udlejning. De er ikke så store, ca. 35 m², og standarden kunne være højere, men alt er rent og pænt, selv om det ikke er luksuriøst. Lejlighederne har et opholdsrum med TV, spiseplads, en sovesofa til to mindre børn, et lille køkken med 4 kogeplader, køleskab, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Alle lejligheder har adgang til et udeområde med bord og stole. Der er fluenet for vinduerne og loftsvifte i soveværelserne.

Lejlighederne på Fattoria Colleverde

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)

Der er 5 lejligheder i alt, der alle ligger i stueetagen. Disse lejligheder har indgang fra egen haveplads med bord og stole lige uden for opholdsrummet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage)

Der er 3 lejligheder, der ligger i stueetagen med direkte indgang fra haven. Du kan sidde ude i haven og spise ved et af de mange borde med tilhørende stole, der findes på grunden omkring huset.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal)

Der er 7 lejligheder på første sal, hvorfra der er en dejlig udsigt over landskabet. Du er velkommen til at benytte de mange borde og stole i haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map