Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Podere San Filippo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor kun 5 minutters kørsel fra den lille hyggelige by Tavarnelle Val di Pesa, hvor du finder de mest nødvendige indkøbsmuligheder samt et ugentligt marked, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord, og gå på indkøb med de lokale. Der er 30-40 km til Firenze i nord og Siena i syd, så området er perfekt, hvis du skal ud at opleve Toscana, og kigge lidt nærmere på den lokale Chianti-vin.

Når du ikke er på tur, kan du nyde udsigten over de bølgende bakker og de grønne vinmarker, som Toscana er så berømt for. Du kan slappe af ved det store poolområde, ligesom der er et dejligt udeområde med grill, hvis du har lyst til at kokkerere i det fri. Du kan også leje cykel, hvis du vil udforske lokalområdet på to hjul, og det er faktisk den helt rigtige måde at gøre det på, hvis du spørger mig. Podere San Filippo har et søsterhotel, der ligger ca. 750 meter fra stedet, og det er her du finder de 2 restauranter "La Torre" og "La Taverna". La Torre har 1 Michelin stjerne, og det anbefales at bestille bord i god tid. Som gæst på Podere San Filippo får du 10% rabat på regningen.

Lejlighederne på Podere San Filippo

Der er ikke mere end 12 lejligheder på Podere San Filippo, og de er alle indrettet forskelligt, ligesom de findes i 3 forskellige størrelser fra 2 til 6 personer - og med op til 2 soveværelser. Under renoveringen er der virkelig blevet kælet for indretningen med de karakteristiske bjælkelofter, marmorbadeværelser, teracottagulve og naturligvis alle de moderne bekvemmeligheder, der gør din ferie på dette sted til noget helt særligt.

Lejlighederne ligger enten i den gamle lade eller i hovedbygningen, og fælles for dem alle er den fortryllende udsigt, rummeligheden og det fine lys. Køkkenet er udstyrelt med bl.a. opvaskemaskine, ovn, mikroovn, elkedel, brødrister og kaffemaskine.

Læs mere om Podere San Filippo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map