Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Fattoria Pogni

Vinkælderen Vinkælderen Enoteca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os virkelig i Toscanas hjerte og på samme tid i noget af det smukkeste landskab i en region, som med rette er kendt for sit billedskønne landskab. Du kører gennem blide bakker og store åbne dale, overalt møder øjet vinmarker, olivenlunde, cypresser, små landsbyer og middelalderkirker. Midt i dette ligger Fattoria Pogni.

Vingård med traditioner

De ældste dele af Fattoria Pogni går helt tilbage til 1300-tallet, og når du går rundt mellem de stemningsfulde gamle bygninger eller oplever de hvælvede vinkældre, så fornemmer du historiens vingeslag på en meget charmerende måde. I dag rummer bygningerne både selve produktionen og lagringen af vinene (de laver seks forskellige), ejernes villa, et par værelser og de seks lejligheder, som udlejes på ugebasis.

Læs mere om Fattoria Pogni

Afslapning og aktivitet

Et ophold i Chianti indbyder naturligvis først og fremmest til livsnydelse, kulturelle oplevelser samt god mad og vin. Dette gælder i højeste grad også for Fattoria Pogni, hvor du naturligvis både kan smage vinene og købe dem ved stalddøren, og hvor du finder nærmeste lille restaurant blot 1 km væk i Marcialla og mange flere 4 km væk i Tavarnelle Val di Pesa. Men mulighederne for fysisk aktivitet er også usædvanlig gode, for her er både en helårsåben 20 x 8 meter stor pool (som renses med salt) tennisbane (kunstgræs), lille fodboldbane, volleyball-bane, fitness-rum, bordtennis og udlejning af mountainbikes.

Lejligheder med det hele

Det er svært ikke at være imponeret over niveauet. Indretningen af lejlighederne vil vi overlade til billederne at illustrere, men vi kan tilføje, at alle har privat terrasse med havemøbler og er udstyret med aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, Wi-Fi, "dansk" kaffemaskine og veludstyrede køkkenfaciliteter.

Læs om lejlighederne på Fattoria Pogni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map