Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Fattoria Pogni

Vinkælderen Vinkælderen Enoteca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os virkelig i Toscanas hjerte og på samme tid i noget af det smukkeste landskab i en region, som med rette er kendt for sit billedskønne landskab. Du kører gennem blide bakker og store åbne dale, overalt møder øjet vinmarker, olivenlunde, cypresser, små landsbyer og middelalderkirker. Midt i dette ligger Fattoria Pogni.

Vingård med traditioner

De ældste dele af Fattoria Pogni går helt tilbage til 1300-tallet, og når du går rundt mellem de stemningsfulde gamle bygninger eller oplever de hvælvede vinkældre, så fornemmer du historiens vingeslag på en meget charmerende måde. I dag rummer bygningerne både selve produktionen og lagringen af vinene (de laver seks forskellige), ejernes villa, et par værelser og de seks lejligheder, som udlejes på ugebasis.

Læs mere om Fattoria Pogni

Afslapning og aktivitet

Et ophold i Chianti indbyder naturligvis først og fremmest til livsnydelse, kulturelle oplevelser samt god mad og vin. Dette gælder i højeste grad også for Fattoria Pogni, hvor du naturligvis både kan smage vinene og købe dem ved stalddøren, og hvor du finder nærmeste lille restaurant blot 1 km væk i Marcialla og mange flere 4 km væk i Tavarnelle Val di Pesa. Men mulighederne for fysisk aktivitet er også usædvanlig gode, for her er både en helårsåben 20 x 8 meter stor pool (som renses med salt) tennisbane (kunstgræs), lille fodboldbane, volleyball-bane, fitness-rum, bordtennis og udlejning af mountainbikes.

Lejligheder med det hele

Det er svært ikke at være imponeret over niveauet. Indretningen af lejlighederne vil vi overlade til billederne at illustrere, men vi kan tilføje, at alle har privat terrasse med havemøbler og er udstyret med aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, Wi-Fi, "dansk" kaffemaskine og veludstyrede køkkenfaciliteter.

Læs om lejlighederne på Fattoria Pogni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Pogni

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Pogni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Pogni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Fattoria Pogni

Super Toscaner!

Fattoria Pogni, hvilket fantastisk lækkert smagfuldt sted. Lejligheden, terrassen, swimmingpoolen de tilknyttede udendørsarealer det spiller bare :-) Værtsparret/familien og andet personale er søde, smilende og serviceminded. Vinsmagningen kan absolut anbefales, det var gode vine (købte nogle kasser), og det var også hyggeligt, hvor vi gæster sammen med værten vendte den forunderlige verden vi lever i. Måske en idé til en anden gang, ville være at smagningen burde ligge i starten af opholdet, da det er en nem/god måde at lære de andre gæster at kende på. Vi kommer helt sikkert igen på et tidspunkt. Mange hilsner Merete og Brian Tønder.

Læs mere

Fantastisk sted

Super professionelle udlejere og et dejligt sted. Der er styr på alt.
Da vi kom fik vi kurv med frugt, en flaske vin fra stedet samt en flaske olie.
De var gode til at hjælpe med alt hvad hjertet begærer og faciliteterne er fremragende.
De arrangerer mountainbike ture, fodboldkampe og kan lave aftensmad på bestilling.
Vindmagning og madlavningskursus er også muligt.
Eneste minus: sengene noget hårde.

Læs mere

Super skønt sted i Toscana

Vi boede i Villa 'en og vi var 8. Det var lukses med et badeværelse til hvert soveværelse og aircondition overalt. Meget rent, gode senge og super fedt med frisk frugt ved ankomst. Ejerne var så flinke og hjælpsomme. Imponerende vinkælder og fedt med en rundtur på vingården. Vi brugte flittigt tennisbanen, fodboldbanen, volleybanen og selvfølgelig den dejlige pool. Ejeren spillede fodbold med os og cyklede MBT med andre gæster. Vi havde lidt problemer med wifi, men det var jo bare dejligt med et frirum. Kan virkelig anbefales og vi vil meget gerne komme igen.

Læs mere

Helt fantastiskt!

Vi havde en helt fantastisk uge i slutningen af april. Hvilket sted! Vi boede i lejlighed Alba og den var rigtig fin og vældig veludstyret!! Aldrig været med til noget lignende, der fandtes tilmed myggespray.
Helt perfekt til børnefamilier da der findes masser at lave. Her vil vi gerne tilbage til! Ejerne var meget behagelige...alt var pænt og ryddeligt, friskt og pænt.

Læs mere

Fantastisk sted

Fattoria Pogni er simpelthen et skønt sted. Her er fred og ro kombineret med usædvanligt mange muligheder for at være aktiv på stedet.
Vi har rejst meget i Italien - og dette er klart et af vores favoritsteder. Vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Pogni

Rigtig dejligt sted. Der er rent og god service. Dejligt at der er reminder til at spille tennis, fodbold og bordtennis - det er små ting der betyder meget for opholdet. Fantastisk natur.

Læs mere
 
search map